Betsson in Pragmatic Play podaljšata ponudbo za vključitev vsebine igralnice v živo

Novice

2021-08-17

Pragmatična igra je trenutno v teku z bikom. To je očitno po tem, ko je podjetje objavilo številne sporazume z več spletnimi igralnicami v živo, ki delujejo na več reguliranih trgih.

Betsson in Pragmatic Play podaljšata ponudbo za vključitev vsebine igralnice v živo

Podjetje je objavilo prvenec svojih spletnih igralniških iger v živo na Betssonu. Podjetje s sedežem na Švedskem je trenutno ena največjih spletnih igralnic v živo na svetu, posel pa bo samo okrepil oporo Pragmatic Play v vedno konkurenčni industriji.

Poglobljena izkušnja pretakanja 4K

Po dogovoru, Betsson Group's igralnice v živo na spletu bo svojim igralcem ponudil celoten portfelj v živo na Pragmatic Play. Igralci bodo uživali v naslovih, kot so Mega Wheel, Blackjack Azure, Roulette Azure, Dragon Tiger, One Blackjack in še veliko več.

Pragmatic Play ponuja igralniške igre v živo, ki temeljijo na HTML5, ki se pretakajo z več kamerami kakovosti 4K. Poleg zagotavljanja vrhunske kakovosti videa igre gostijo visoko usposobljeni in profesionalni trgovci.

Takoj po sklenitvi pogodbe je Lena Yasir, podpredsednica za operacije na Malti pri Pragmatic Play, dejala, da je Betsson ogromna blagovna znamka v industriji iGaming. Yasir je nadaljeval, da bo prenos igralniških iger Pragmatic Play v živo na spletno mesto blagovne znamke povečal doseg podjetja na evropskem trgu.

Po drugi strani pa je Jamie Busby, vodja igralnice v živo pri Betsson Group, dejal, da se Pragmatic Play ponaša z odličnim ugledom pri zagotavljanju izkušenj z igranjem iger v živo v razredu. Izjavil je, da podjetje z veseljem dodaja igralniško vsebino Pragmatic Play v živo in upa na uspešno in plodno partnerstvo.

Posel pomeni razširitev že obstoječega dogovora med Betsson Group in Pragmatic Play v zvezi z video režami prvega. To poudarja impresivno prilagodljivost in prijazen delovni odnos med obema. Vse najboljše!

Naslovi Pragmatic Play v živo so na voljo na BetPlay

V drugih novicah o igralnicah Pragmatic Play v živo je družba 6. julija objavila, da bo njena knjižnica iger v živo predstavljena v Kolumbiji prek BetPlay. V začetku leta sta agregator in spletna igralnica podpisala pogodbo o dobavi priznane knjižnice video igralnih avtomatov razvijalca.

Ob izjemni rasti in komercialnem uspehu na hitro rastočem kolumbijskem trgu sta se obe strani odločili vključiti razvijalčeve igralniške igre v živo. Kot rezultat, bodo igralci BetPlay zdaj uživali v naslovih, kot so Mega Sic Bo, Auto Roulette, Speed Roulette, Dragon Tiger in več.

Po besedah Victorja Ariasa, podpredsednika Latam Operations Pragmatic Play, je BetPlay ena najboljših igralnic v živo v Kolumbiji. Zato je razvoj iger v živo v igralnici pomemben plus za obe podjetji. Poudaril je, da dogovor še dodatno utrdi njun odnos.

Kar zadeva nemško Seguro, generalno direktorico Corredor Emprasarial, je Pragmatic Play eden največjih ponudnikov več izdelkov. Segura je dodal, da so igre Pragmatic Play doslej dobro sprejeli njihovi igralci.

Nove mize za Blackjack Azure

Medtem je Pragmatic Play objavil, da bo v svojo zbirko Azure dodal deset popolnoma novih miz za blackjack. Vse nedavno dodane mize za blackjack so že funkcionalne. Blackjack azurne mize zagotavljajo odlično igralno vzdušje z več možnostmi stav.

Po besedah Yossija Barzelyja, glavnega direktorja za poslovni razvoj pri Pragmatic Play, so naslovi Azure trendi in dobičkonosni v njegovem katalogu igralnic v živo. Nadaljeval je, da igre ponujajo igralcem elegantno in umirjeno igralno okolje, podjetje pa z veseljem še razširi zbirko.

Na splošno so igre v živo Pragmatic Play nekatere izmed najbolj zabavnih in visoko plačanih, kar jih lahko najdete v panogi. Namizne igre se v živo prenašajo iz najsodobnejšega studia agregatorja v Bukarešti v Romuniji.

Studio ima vrhunsko razsvetljavo, video in avdio opremo za zagotavljanje kakovostnega časa igranja iger. In ne pozabite, da Pragmatic Play vsak mesec ponudi do pet popolnoma novih spletnih igralnih avtomatov.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice