Evolution se pridružuje 888 v NJCasumo's Topwheel Treasures

Novice

2019-08-15

"Mnogi ljudje bodo morda morali poiskati igro v slogu rulete, ki bo veliko bolj zanimiva od tistega, česar so vajeni. Ne bodo želeli igrati igre, ki se zdi dolgočasna, in želijo imeti veliko priložnosti, da bi denar nazaj. To lahko storite z igro Topwheel Treasures, ker ima stil vrtenja koles z veliko možnostmi za zmago.

Evolution se pridružuje 888 v NJCasumo's Topwheel Treasures

Nastavitev

Igra Topwheel Treasures je nastavljena tako kot igra stare šole in ima na izbiro 52 številk. Nižja kot je številka, pogosteje se pojavljajo na kolesu. Stavite na podlagi številk, ki so na kolesu, in upajte, da boste dobili številko, ki je bila stavljena. Igralec, ki dosledno igra to igro, lahko začuti, kako pogosto se pojavljajo določene številke, in na ta način lahko bolj dosledno stavi.

Višje kvote

Igralci dobijo višje kvote od vseh številk na kolesu in lahko stavijo na številne številke v upanju, da bodo zmagale, tako kot v ruleti. Igralec lahko stavi vse na eno številko in se lahko premika po svojih stavah glede na verjetnost, ki jo vidi v teh številkah. Za vse te številke so višje kvote in igralec, ki zmaga, bo samodejno osvojil več denarja.

Živi slog igre

Slog igre v živo naredi igranje veliko bolj zabavno za ljudi, igralcu pa omogoča dolgotrajno igranje, saj uživa v komentarjih iz cevi, ki vrti kolo. Kolo je ljudem veliko bolj zabavno igrati, ker uživajo v gostiteljih in vidijo, da se kolo pošteno vrti. To je lepa mešanica igre delilcev v živo in elektronske igre, ki bo igralcem všeč, ker v teh igrah dobijo najboljše iz obeh svetov.

Zakaj je igra priljubljena

Ta igra je priljubljena, ker ljudem omogoča, da igrajo nekaj, kar ni ruleta, hkrati pa na splošno pridobijo več navdušenja nad igro. Nekdo, ki se na splošno trudi izbrati najboljše, bo ugotovil, da lahko igra to igro pred drugimi, ker je bila zasnovana tako, da se izplačuje nekoliko pogosteje kot druge igre istega sloga.

Igralec, ki se želi izogniti grozljivim kvotam rulete, bi lahko igral to igro in opazil bo, da lahko zasluži veliko več denarja, saj ima igra toliko možnosti za stave in zmago.

Kdo naj igra to igro?

Ta igra je vrsta igre, ki jo lahko igra vsak, da se oddahne od običajnih iger, ki jih igra. Igro lahko uporabijo kot odvračanje pozornosti ali pa gredo na to igro in igrajo proti svojim prijateljem, ker želijo narediti prijateljske stave, hkrati pa staviti na spletno mesto, da vidijo, ali lahko dosežejo največje številke z najvišjimi izplačili.

Zaključek

Nekdo, ki poskuša izbrati najboljše za svoje igre na srečo, lahko takoj pride na igro Casumo's Topwheel Treasures in si ogleda, kako gostitelj v živo vrti kolo. Lahko dobijo nekaj iz komedije vsega, ker gre za oddajo v živo, in lahko dobijo pravi denar, ker ima igra nekoliko boljše kvote kot ruleta. Ljudje, ki poskušajo osvojiti največ denarja, bi morali preučiti igro in pogosto igrati, da dobijo občutek za vse."

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice