Nasveti za dajanje napitnin v igralnicah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker

Dajanje napitnine delivcu je bilo vedno tema razhajanj med igralci v igralnici. Medtem ko nekateri igralci trdijo, da morajo delivci živeti v okviru svojih plač, drugi trdijo, da dajanje napitnine delivcu izboljša njihovo splošno izkušnjo iger na srečo. Torej, kateri argument je pravilen?

Ta članek razpravlja o tem, zakaj, kdaj in koliko naj igralci igralnice v živo dajo napitnino krupjeju. Mimogrede, ne gre za podkupovanje delivca v živo, da vam daje prednost na mizi.

Nasveti za dajanje napitnin v igralnicah

Kaj je napitnina v igralnici v živo?

Kot že ime pove, dajanje napitnine delivcu pomeni, da mu daste denar, s katerim cenite pozitivno igralno izkušnjo. Čeprav večina igralcev raje da napitnino delivcu, potem ko dobi precejšnjo vsoto, lahko drugi dajo napitnino samo zato, ker je delivec dostopen ali ker imajo denar za zakuriti v igralnici. Skratka, napitnina delivcu ni obvezna pri igranju spletnih igralniških iger v živo, čeprav je del dobrega igralniškega bontona.

Toda preden daste napitnino prodajalcu, se morate seznaniti s posebnostmi države. Na primer dajanje napitnine trgovci v živo v Severni Ameriki je običajna praksa v igralnicah v Las Vegasu. Po drugi strani pa igralci delivcem v Združenem kraljestvu v živo niso mogli dati napitnine do nedavnega. V Evropi je še huje kot napitnina trgovci v živo v Evropi ostaja redka ali diskretna praksa. Torej, spoznajte pravila dajanja napitnine v regiji, da preprečite, da bi pritegnili neželeno pozornost drugih igralcev.

Kako dajati napitnine v igralnicah v živo

Dajanje napitnine trgovcu je razmeroma preprost postopek. V najboljših igralniških igrah v živo boste videli gumb »Namig«, ki omogoča to prakso. Običajno lahko igralci delivcu dajo napitnino pri večini iger s kartami podjetja Ezugi, vključno z ruleto OTT, ruleto z jackpotom, neomejenim blackjackom, igralniškim holdingom v živo in mnogimi drugimi. Prodajalcu lahko daste tudi napitnino za večino iger Evolution Gaming in Playtech.

Toda dajanje napitnine delilcu je nekoliko drugačno v kopenskih igralnicah. Pri igranju namiznih iger, kot so blackjack, ruleta, baccarat in craps, obstajajo različni postopki dajanja napitnin delivcu. V večini primerov napitnina delivcu vključuje predajo žetonov neposredno njemu ali postavitev stranske stave poleg lastne stave. Mnogi igralci raje stavijo za krupjeja, ker menijo, da se bo krupje zavzemal za njihovo zmago skozi celotno sejo, kar je napačno.

Medtem, ali ste vedeli, da lahko igralci igralnic dajo tudi napitnino osebju igralnega avtomata? Tukaj je stvar; igralci lahko dajo napitnino strojnemu pomočniku, če se nemudoma odzove, ko stroj ne deluje pravilno. Igralci lahko tudi napitnino uslužbencu igralnega avtomata, potem ko vzamejo pijačo ali držijo avtomat, medtem ko igralec uporablja stranišče. Ne pozabite pa, da se velikost napitnine razlikuje glede na čas, ko ste bili odsotni.

Razlogi za napitnino trgovcu

V dinamičnem in pogosto vznemirljivem svetu igralniške igre v živo, ima praksa dajanja napitnin v igralnicah pomembno vlogo, ki jo mnogi igralci pogosto spregledajo. Dajanje napitnine delilcu, ki je običajna poteza v kraljestvu dajanja napitnin v igralnicah v živo, presega zgolj tradicijo. To je odraz bontona, spoštovanja in včasih strateške igre. Ta članek obravnava različne razloge za napitnino delivcu in raziskuje, kako lahko to dejanje izboljša ne le vzdušje za mizo, ampak tudi potencialno vpliva na kakovost vaše igralne izkušnje. Ne glede na to, ali ste izkušen hazarder ali novinec na igralniški sceni v živo, lahko razumevanje nians in prednosti dajanja napitnine vašim obiskom igralnice doda dodatno plast užitka.

Znak dobre geste

Ne dajajte napitnine delivcu, ker se vam smili, da dela na svojih položajih. Stvar je v tem, da večina verjetno zasluži več kot ti. Na primer, trgovec, ki dela v studiih Evolution v ZDA, zasluži 20 do 25 USD na uro. In to ne vključuje drugih paketov, kot so brezplačna kosila, zdravstveno zavarovanje, počitniška potovanja in drugo. Zato dajte napitnino trgovcu v živo, ker ste dobra oseba in cenite njihovo delo v zabavni industriji.

To je del igralniškega bontona

Če vas prvi razlog za dajanje napitnine trgovcu ni prepričal, da bi mu dali napitnino, bi vas moral ta. Dajanje napitnine krupjeju je splošno sprejeta igralniška praksa. Zavedate se lahko, da skoraj vsi igralci v kopenskih igralnicah delivcu dajo napitnino, potem ko dosežejo dobitek. Torej, ne bodi čuden. Vsekakor se morate odločiti za delivca, ko vam v Caribbean Stud dajo straight flush.

Ustvarite dober odnos s trgovcem

Tako kot vsaka druga oseba v storitveni dejavnosti bo tudi trgovec v igralnici v živo vesel, če mu boste izkazali prijaznost in velikodušnost. S temi nasveti trgovci financirajo svoj razkošni življenjski slog. Osrečite delivca in z veseljem vam bo pomagal pri morebitnih težavah na mizi ali igralnem avtomatu. Kdo ne bi bil zadovoljen z igranjem na igralniški mizi v živo, kjer se delivec nenehno smehlja?

Dajanje napitnine trgovcu vam prinaša srečo

To je znana hazarderska zmota v svetu iger na srečo. Nekateri vraževerni igralci verjamejo, da jim dajanje napitnine delivcu prinaša srečo na mizi igralnice v živo. Ni jasno, ali so delivci ustvarili ta mit, vendar nekateri igralci mislijo, da vedno deluje. Poskusite dati napitnino krupjeju in preverite, ali bo to prineslo dobre novice vašemu igranju.

Koliko bi morali dati igralci v igralnici napitnine?

Zagotovo ste si do te točke postavljali to pogosto vprašanje. Preprost odgovor je, da ni enotnega zneska za dajanje napitnine trgovcu. Nagrajevanje delivca je odvisno od velikosti vašega žepa in vaše velikodušnosti. Delivcu lahko daš napitnino 10 ali 100 $, potem ko osvojiš 1000 $ na mizi za blackjack v živo. Ne bodo se pritoževali, saj se lahko celo odločite, da jim ne boste dali napitnine.

Toda to ne bi smelo pomeniti, da bi morali trgovcu dati več kot dovolj napitnine. Če ima igra najnižjo omejitev stave 25 $, bi morala biti boljša možnost, da delilcu namenite 5 $ žetonov. Ne pozabite tudi, da ima večina igralniških iger v živo stranske stave, ki jih lahko uporabite za napitnino krupjeju. In če stava zmaga, bi jim morali dati napitnino približno 3% do 5%.

Naj vas ne bo strah napitnine

V kopenskih igralnicah je različno osebje, od katerih niso vsi krupjeji. Nekaj ​​osebja vključuje strežbo pijač, spremljevalce v restavraciji in varnostno osebje. Če prejmete odlično storitev od katerega koli od teh zaposlenih, je dobro, da mu daste napitnino. Pomembno je omeniti, da večina teh zaposlenih zasluži med 2 in 3 USD na uro, tako da lahko vaši napitnine pomembno vplivajo. Vendar pa je bistveno, da med igranjem iger na srečo pravilno upravljate z denarjem, zato ne dajajte napitnine vsem, ki nudijo dobre storitve. Ne pozabite, da vsak izgubljeni kovanec šteje. Vendar je v redu dati napitnino trgovcu, ki je pozoren na vas in z njim je prijetno klepetati.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
Kako postati delilec v igralnici v živo?

Kako postati delilec v igralnici v živo?

Igralniške igre v živo prevzemajo iGaming sceno, zahvaljujoč svoji poglobljeni in realistični igralni izkušnji. Toda da bi te igre dosegle, kjer so, so delivci v živo odigrali svojo vlogo. Odgovorni so za sprejem igralcev in za to, da se počutijo kot doma.