Lestvica najboljših eBet igralnic v živo

Čeprav je danes na desetine ponudnikov azijske programske opreme za igralnice v živo, so bile stvari povsem drugačne leta 2012, ko je nastal eBet. Razvijalec se lahko šteje za enega prvih te vrste na azijski celini, kar pomeni, da je imela blagovna znamka dovolj časa, da izpopolni svoje izdelke in uveljavi svojo prisotnost na trgu iGaming. Seveda se to nekako res pokaže. Torej, kaj eBet prinaša na igralniško sceno v živo? V čem se podjetje razlikuje od drugih ponudnikov programske opreme za igralnice? To je nekaj vprašanj, na katera bomo odgovorili v tem pregledu.

O eBeteBet StudiosNajbolj priljubljene igre eBet
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

O eBet

Kot že omenjeno, je bila eBet ustanovljena leta 2012. Tako kot mnogi drugi vrhunski ponudniki programske opreme v Aziji ima podjetje sedež v Manili na Filipinih. Ob ustanovitvi je bil glavni cilj blagovne znamke dobava že pripravljenih iger v živo.

Ko je bil eBet uveden, trg spletnih igralnic ni bil tako konkurenčen kot danes, zato so se številne igralnice zanimale za njegovo ponudbo. Ponudnik je po navdihu te situacije izbral svojo nišo in z njo pobegnil. Namesto da bi skakal z navadnimi žganji, je eBet želel imeti mešanico priljubljenih azijskih iger in lahke programske opreme. Da, trg je doživljal veliko vrzel v eksotičnih naslovih, kot sta baccarat in Sic Bo. Tako je ponudnik videl, da ga je treba izpolniti.

Licenciranje

Ko gre za legitimnost ponudnika, je poslovanje podjetja odobrila ne en, ampak dva filipinska regulatorja v imenu PAGCOR in FCLRC. To je najvišji pravni status, ki ga lahko pridobi kateri koli ponudnik igralniških iger na Filipinih, in eBet si zasluži aplavz za dosego tega podviga.

Poleg pridobitve dveh pečatov odobritve je podjetje nadaljevalo tudi s certificiranjem svojih iger s strani Gaming Labs International (GLI). GLI je nesmiselni revizor, ki je znan na vseh koncih internetnega igranja iger in lahko naredi ali poruši uspeh katerega koli ponudnika iger. Ta neodvisna institucija je v svoji neodvisni in strogi reviziji ugotovila, da igralniška programska oprema eBet ni na noben način določena v korist hiše. To je znano kot pravičnost in vsak igralec bi moral biti vesel tega slišati.

Podprti jeziki

Ker je eBet azijski ponudnik, iz tega seveda sledi, da podjetje zaposluje azijske trgovce v živo. Od leta 2022 v igralnicah eBet v živo vladajo kitajsko govoreči trgovci. Igralci lahko igrajo igre tudi v angleščini. Vendar pa je programski vmesnik eBet lahko nastavljen v različnih jezikih, vključno z naslednjim:

 • angleščina
 • kitajski
 • korejščina
 • japonski
 • portugalski
 • španski
 • tajvanski

Edinstvene lastnosti eBet

eBet je eden redkih dobitnikov tako želene nagrade za najboljšega ponudnika mobilnih aplikacij. Kako je torej podjetju uspelo dobiti tako izmuzljivo nagrado? Po besedah lastnikov blagovne znamke je bil eBet prvi azijski ponudnik programske opreme za mobilne igralnice. Čeprav je mobilno igranje na srečo sestavni del spletnih iger na srečo, si nihče ni predstavljal, da bodo mini računalniki osvojili svet iger na srečo. Ali je eBet vedel nekaj, česar mnogi ponudniki niso vedeli? Morda ja, in zato se je osredotočil na prenosljivost bolj kot na karkoli drugega.

Z igrami, ki se izvajajo po protokolu HTML5, lahko igralci uživajo v visokokakovostnem video viru v katerem koli sodobnem brskalniku. Podprte so vse naslednje naprave:

 • Android telefon
 • tablica Android
 • Windows telefon
 • tablica Windows
 • iPhone
 • iPad

eBet Studios

Glavni studio eBet je ki se nahaja na Filipinih. Od tod se pretaka večina dejanj ponudnika v tabeli. Od samega začetka je podjetje ciljalo na trg jugovzhodne Azije, zato je potrebovalo studio, ki je najbližje svojemu sedežu. To olajša zaposlitev trgovcev iz širokega nabora talentov, ki so na voljo v Manili. Ker imajo številni ponudniki studie v Manili, pridobiti nekaj osebja drugih blagovnih znamk ni težko.

Estonski studio

Septembra 2020 se je eBet potrudil odpreti nov studio v Evropi. To je pomenilo spremembo paradigme v poslovnem modelu podjetja, ki je bil sprva osredotočen na azijski trg. Estonski najsodobnejši objekt se nahaja v Talinu, glavnem mestu Estonije.

Je bilo odprtje estonskega studia korak v pravo smer? No, glede na to, kako toplo so bili izdelki eBet sprejeti v Evropi, bi na to vprašanje samozavestno odgovorili s trdnim DA. Seveda je prisotnost na svetovnem trgu ključna za uspeh katerega koli ponudnika. In medtem ko so igralniški naslovi z azijsko tematiko napovedali svoj prihod šele pred nekaj leti, ni dvoma, da se postopoma uveljavljajo, saj se zanje oglaša vedno več igralcev iger. Kako priljubljeni bodo ti naslovi, bo pokazal čas.

Kako izgledajo eBet Studios?

S kamerami visoke ločljivosti, nameščenimi pod več koti, predvajalniku ne more uiti niti delček dogajanja. Presenetljivo je, da je kitajski jezik primarni jezik, čeprav zakonitost iger na srečo na Kitajskem ni jasna. To je morda zato, ker imajo Kitajci strast do iger na srečo in mnogi Azijci se navadno razumejo z jezikom. Omeniti pa je treba tudi ponudnikove odlične angleške mize. Imajo kopico prodajalk, ki dobro obvladajo angleški jezik.

Najbolj priljubljene igre eBet

V ospredju knjižnice iger eBet je baccarat. In čeprav morda ponudnika na nekaterih področjih še vedno manjka, je dobro imeti enega ali dva močna izdelka. Drugo igralniške igre v živo v preddverju vključujejo ruleto, Dragon Tiger in Sic Bo, pri čemer sta zadnja dva naslova z azijsko tematiko. V primerjavi z drugimi ponudniki se lobi eBet ne odnese slabo. Vse igre se hitro nalagajo, kar igralcem omogoča, da se vključijo v akcijo brez zamika. eBet je tudi prilagodil svoj vmesnik. Glede na to, kako hitra je njihova internetna povezava, lahko igralci vklopijo in izklopijo način HD.

Razprava o igrah eBet v živo

Baccarat

Kot je navedeno zgoraj, baccarat v živo je kronski dragulj lobbyja eBet. In čeprav je na voljo samo ena različica (Live Baccarat) igre, je to znak, da ponudnik daje prednost kakovosti in ne količini. Naziv baccarat prihaja z osnovnimi stavami Banker, Player in Tie. Na voljo sta tudi Banker Pair in Player Pair. Ena stvar, ki izstopa pri mizi za baccarat eBet, so senzorji za prepoznavanje digitalnih kartic. Ne glede na to, ali je igralčeva internetna povezava močna ali ne, je popolna izkušnja baccarat v živo zagotovljena.

ruleta

V bistvu je miza za ruleto eBet standardna evropska miza za ruleto s 36 žepi, eno ničlo in veliko drugih znanih funkcij. Na voljo sta dva pogleda kamere; eno za kolo in drugo za trgovca. Na voljo je tudi druga različica rulete, Speed Roulette Live. To ima veliko podobnosti z Ruleta v živo, pri čemer je edina razlika krajši čas stave.

Drugi naslovi

Predverje eBet poleg rulete in baccarat vsebuje naslednje izdelke:

 • Bull Bull v živo (bikoborba/Niu Niu)

 • Sic Bo

 • Zmajev tiger

  Zavedati se je treba, da je eBet poleg Asia Gaminga, ki je še en ponudnik iger v živo, samo ponudnik Niu Niu v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je eBet?

eBet, ustanovljen leta 2012, je eden izmed ponudnikov programske opreme za igralnice s sedežem na Filipinih. Podjetje sodeluje z nekaterimi najboljšimi igralnicami v živo na internetu, da bi igralcem, zlasti v Aziji in Evropi, ponudilo vrhunsko igralno izkušnjo.

Ali eBet ponuja blackjack v živo?

Od leta 2022 eBet ne ponuja nobene mize za baccarat v živo. Vendar pa ponudnik ponuja druge naslove, vključno z ruleto, baccarat, Sic Bo in Dragon Tiger. Podjetje je tudi eden redkih ponudnikov z Live Bull Bull. Iskreno, njegova zbirka iger ni nič kaj impresivna.

Katere različice rulete ponuja eBet?

Ponudnik trenutno ponuja dve različici rulete. Ti vključujejo ruleto v živo in hitrostno ruleto. Te različice so v osnovi enake, le da ima slednja krajši stavni čas. To preprosto pomeni, da igra ustreza hitrim igralcem.

Kje se nahajajo eBet Studios?

eBet studii se nahajajo v Aziji in Evropi. Azijski studio, ki so ga hitro odprli, se nahaja v glavnem mestu Filipinov - Manili. Evropski studio se nahaja v Talinu v Estoniji.

V katerih jezikih lahko igrate igre eBet?

eBetovi trgovci v živo govorijo kitajsko in angleško; zato so to trenutno edini podprti jeziki za igranje iger. Vendar pa je po vmesniku ponudnika mogoče krmariti v več drugih jezikih, vključno z japonščino, španščino, portugalščino, korejščino in tajvanščino.

Ali lahko igralci dostopajo do iger eBet na svojih pametnih telefonih?

eBet se za razliko od drugih ponudnikov osredotoča na prenosljivost bolj kot na druge vidike. Kot rezultat, njegove igre poganja HTML5, kar pomeni, da jih je mogoče igrati na številnih napravah z operacijskimi sistemi iOS, Android ali Windows. Sem spadajo telefoni Android, tablični računalniki Android, telefoni Windows, tablični računalniki Windows, iPad in iPhone.

Ali je eBet licenciran?

eBet je popolnoma licenciran ponudnik. Podjetje ima licenco dveh regulatorjev na Filipinih, vključno z FCLRC in PAGCOR. Ker je ponudnik 100 % zakonit, to preprosto pomeni, da se igralci počutijo varne v igralnicah eBet.

Ali so igre eBet poštene?

da. Poštenost vseh iger eBet revidira Gaming Labs International (GLI), tretji revizor, ki ji zaupajo v igralniških krogih. Zato ni nobenih sledov, da so igre nagnjene proti hiši.

Kje lahko najdete najboljšo igralnico eBet z delilci v živo?

Po vsem internetu so igralnice eBet. Vendar pa vsi ne ponujajo enake kakovosti storitev. Igralci na srečo morajo pregledati vsako spletno mesto igralnice, da bi vedeli, kaj ponuja. Za tiste, ki niso pripravljeni na to dolgo pot, je CasinoRank tu, da jim pomaga. To spletno mesto za pregled igralnic navaja vse najboljše igralnice eBet, ki jim igralci lahko zaupajo.

Je eBet prejel kakšno nagrado?

da. Pod njegovim pasom je najboljša mobilna aplikacija nagrada ki ga je podjetje zmagalo na G2E Asia gaming expo.