Lestvica najboljših Euro Games Technology igralnic v živo

Euro Games Technology je hitro rastoči razvijalec iger na srečo, specializiran za načrtovanje, razvoj in proizvodnjo igralnih rešitev za kopenske in spletne igralnice. To vključuje programsko opremo za igre na srečo za najboljše igralnice v živo. Euro Games Technology je znana tudi po izjemni storitvi za stranke, kar je eden od mnogih razlogov, zakaj podjetje kljub relativno kratkemu bivanju v industriji uživa ogromno popularnost.

Live Wheel Connection Kit je eden najbolj priljubljenih izdelkov Euro Game za igre v živo. Live Kit Connection Kit je popolnoma avtomatiziran modularni sistem, ki povezuje svoje terminale z obstoječimi igrami v živo v igralnici. Na splošno ponuja večtokovni sistem za video v živo.

Tehnologija Euro Games v igralnicah v živoO tehnologiji Euro Games
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Tehnologija Euro Games v igralnicah v živo

EGT proizvaja številne igre, ki so usmerjene v živo industrija igralniških iger. Nahajajo se v Bolgariji, njihova produkcija iger pa vključuje video igralne igre, skupaj z interaktivnimi igrami. Euro Games Technology ponuja tudi sisteme za upravljanje igralnic. Njihov mandat je delo z najnovejšo tehnologijo, uporabno v industriji iger na srečo, in imajo nameščene igralne avtomate po vsem svetu.

O tehnologiji Euro Games

Euro Games Technology je bolgarsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2002. Nedvomno se uvršča med vrhunski ponudniki programske opreme v igralnicah v živo zahvaljujoč svoji obsežni distribucijski mreži, vključno z distributerji in pisarnami v več kot 18 državah. Njegovi izdelki so licencirani v več kot 80 različnih jurisdikcijah v Severni Ameriki, Južni Ameriki, Srednji Ameriki, Evropi, Aziji in Afriki. Podjetje si neutrudno prizadeva za licenciranje svojih izdelkov d v več državah po vsem svetu. Število zaposlenih v EGT je več kot 1000. Sedež je v poslovnem centru BenchMark, ulica Panorama Sofia v Bolgariji.

EGT je član Združenja proizvajalcev igralne opreme, Združenja za standarde iger na srečo in Bolgarske gospodarske in industrijske zbornice. Vsi njihovi izdelki imajo mednarodne certifikate uglednih regulativnih agencij po testiranjih, opravljenih v priznanih testnih laboratorijih, kot sta SIQ in GLI. Večina igralcev ima tudi pozitivne ocene o naslovih EGT, kar daje podjetju velik ugled.

Edinstvene lastnosti Euro Games Technology

  • Široka paleta izdelkov

Ena stvar, zaradi katere EGT izstopa, je raznolikost naslovov najvišje kakovosti. Najuspešnejša naslova v živo v njihovem portfelju sta hitrostna ruleta v živo in evropska ruleta v živo. Naslovi EGT so zasnovani z zadovoljstvom igralcev, kar zagotavlja, da operaterji igralnic od njih pridobijo največ s privabljanjem več igralcev. Razburljivi uporabniški vmesniki, privlačne stopnje RTP in sistemi bonusov so nekatere od mnogih stvari, ki jih igralci uživajo v ponudbi EGT.

  • 24/7 storitve za podporo strankam

EGT ponuja storitve podpore 24 ur na dan, da zagotovi uporabnikom čim manj nevšečnosti. Upravljavci igralnic lahko zahtevajo pomoč za tehnično podporo, namestitev in premestitev, prilagoditve nastavitev, varnost in težave z licenciranjem. Doseganje predstavnikov za podporo strankam je tudi enostavno. Kanali za podporo vključujejo telefon, e-pošto, Skype in Viber.

  • Zanesljiva varnost

EGT odkljuka vsa polja, ko gre za varnost in zaščito pri igralnice v živo. Podjetje uporablja napredne tehnologije za zagotovitev, da nepooblaščene osebe ne morejo vdreti v sisteme iger v živo. Vzpostavljena je povezava med operaterji igralnic in EGT, ki omogoča izmenjavo podatkov prek ukrepov in protokolov, ki so zasnovani tako, da povečajo varnost za vse vpletene strani.

  • Prilagajanje

Druga zanimiva značilnost EGT je, da je njegova ponudba zelo prilagodljiva. To še posebej velja za uporabniški vmesnik iger in splošno temo. To omogoča operaterjem igralnic v živo, da promovirajo svoje blagovne znamke in razlikujejo svoje ponudbe od drugih igralnic z uporabo istih storitev EGT.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak