Ezugi

January 17, 2022

Ezugijev Blackjack Salon Prive ni več – Kako igrati

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ezugi zagotovo ni nov v svetu blackjacka v živo. Večina se spomni izjemno uspešnega Unlimited Blackjacka, ki podpira neskončno število igralcev. No, 18. novembra 2021 je ta blagovna znamka, ki je v lasti Evolution, nekoliko dvignila letvico, potem ko je napovedala prvenec Blackjack Salon Prive. Torej, kaj je na voljo s tako ekskluzivnim izdelkom?

Ezugijev Blackjack Salon Prive ni več – Kako igrati

Kaj je Blackjack Salon Prive?

Blackjack Salon Prive je različica blackjacka v živo, ki daje igralcem a popolno VIP izkušnjo v njihovi najljubši igralnici v živo. Pravzaprav Ezugi trdi, da je to najbolj razkošen izdelek v svojem portfelju iger doslej. 

V tej popolnoma novi igri lahko igralci zasedejo svojo mizo, kar pomeni, da igrajo v svojem tempu. Igralci lahko to raven razkošja popeljejo še dlje, tako da zasedejo vseh razpoložljivih sedem sedežev. Ta zasebna miza za blackjack daje igralcem visokega igralca najvišje možne največje stave. Preprosto povedano, Blackjack Salon Prive je za tiste, ki želijo uživati v popolni zasebnosti in narekovati, kdaj se karte delijo. 

Po besedah izvršnega direktorja podjetja Ezugi Kfirja Kuglerja je glavni cilj dati igralcem v živo online igralnico posebno poslastico, ne glede na to, katero napravo uporabljajo. Kugler je dodal, da je ta izdelek narejen po meri za high-roller igralce, ki se želijo počutiti kot VIP v sobi. O tem ni dvoma!

Kako igrati Blackjack Salon Prive?

Kot večina različic blackjacka v živo pri Evolution Gamingu, Blackjack Salon Prive uporablja 8 kompletov po 52 kart. Seveda se karte ročno premešajo, preden se delijo v vsakem krogu. Po zagonu igre napredne nastavitve prilagajanja omogočajo igralcem, da nastavijo tempo igre. Lahko tudi zamenjate krupje, zahtevate zasebno mizo ali zahtevate zgodnje premeščanje.

Po tem se delilec pogovarja z vami, ko pripravljajo igro. Nato se pomaknite na dno in izberite stavne žetone. Seveda boste tako ali tako počeli v večini Evolution live blackjack naslovov.

Podobnosti s standardnimi različicami blackjacka se tu ne končajo. Cilj igralca je premagati delivčevo roko in ustvariti blackjack (vrednost roke 21) brez loma. Samodejno pridobivanje direktnega blackjacka pomeni večje izplačilo. 

Vsak stavni krog se začne, ko krupje igralcu razdeli dve obrnjeni karti. Prav tako delijo enega z licem navzgor in enega z licem navzdol proti sebi (hiši). Nato se lahko odločite, da razdelite, zložite, podvojite ali udarite. Ne glede na to, katero dejanje izberete, bo delilec še naprej delil karte v obe roki, dokler se krog ne zaključi. Igra, ki je najbližja 21, nosi igro.

Pomembno je tudi upoštevati, da v tej igri velja zavarovalna stava. Izplačilo? 2:1. Toda kot morda že veste, je prevzem te stranske stave naklonjen le hiši. Druge stranske stave, ki so na voljo, so Popolni pari in 21+3.
Potrebujete dobroimetje v igralnici v živo 6.000 €? 

Obstaja dober razlog, zakaj ta igra ni za slabovidne. Na voljo je z do tremi mizami 'Super VIP', vsaka z omejitvijo stav. To je danes precej pogosto v nekaterih igrah Evolution, kot sta Diamond VIP (minimalna omejitev 1000 €) in Grand Fortune.

Tu so omejitve za mizo Blackjack Salon Prive:

  • Blackjack Salon Prive 1: minimalna stava 1.500 €.
  • Blackjack Salon Prive 2: minimalna stava 2.000 €.
  • Blackjack Salon Prive 3: minimalna stava 3.000 €.

Iz očitnih razlogov bodo te mize aktivirali samo igralci z igralniškim stanjem 6.000 € ali več. 

Ezugi's Blackjack Salon Prive zadnje misli

Zaradi visoke omejitve mize ta igra zagotovo ne bo všeč marsikomu. Če pa lahko plačate skozi nos, potem lahko pridobite VIP obravnavo blackjacka kot še nikoli doslej. Še bolje, 99,29-odstotni RTP je dovolj konkurenčen. Na splošno je ta igra v živo vredna denarja za izkušene igralce z apetitom po velikih zmagah.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice