Igrajte Hybrid Blackjack v živo danes – osvojite pravi denar

Ezugi, razvijalec igralniških iger s trgovci v živo, je znan po ustvarjanju nekaterih najbolj inovativnih in edinstvenih igralniških iger v živo. ive Hybrid Blackjack proizvajalca Ezugi ne zaostaja. Kot že ime pove, igra združuje dve igri v eno. Poleg tega ima za isto mizo simulator blackjack generatorja naključnih števil in profesionalnega trgovca v živo.

Igralniška miza v živo nima omejitve glede števila igralcev, ki se lahko pridružijo, kar je ugodno tako za igralce kot za operaterje igralnic. Za igro je na voljo le ena miza, kar je glede na pomanjkanje omejenega števila igralcev dovolj. Igralci lahko dostopajo do igre 24 ur na dan. Snemanje poteka v Ezugijevem studiu v Kolumbiji.

Kaj je Live Hybrid Blackjack?Kako igrati hibridni Blackjack v živoIzplačila hibridnega blackjacka v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live Hybrid Blackjack?

Živi hibridni blackjack je med najbolj priljubljenimi igrami blackjacka Ezugi zaradi številnih in zanimivih lastnosti. Zahvaljujoč funkciji klepeta v živo je odlična izbira za igralce v živo, za razliko od naslovov drugih ponudnikov programske opreme za igralnice v živo. Poleg tega je igralnice v živo se tudi profesionalno obnašajo.

Igralci lahko igrajo igralniške namizne igre v živo iz različnih naprav, vključno s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki. Za igranje Live Hybrid Blackjack by Ezugi ni treba namestiti nobene programske opreme ali aplikacije. Poleg tega je uporabniški vmesnik predvajalnika na voljo v več kot 15 mednarodnih jezikih, zaradi česar je priljubljen mednarodno.

Kako igrati hibridni Blackjack v živo

Prvi korak k igranju hibridnega blackjacka v živo je iskanje igralnice, ki ponuja igro. Iskanje takšnega ne bi smelo biti izziv, saj je razvijalec sodeloval z nekaterimi najboljšimi igralnicami v živo na svetu. Igralci morajo nato ustvariti igralni račun in ga financirati.

Ko je vse nastavljeno, se lahko igralci pridružijo mizi za hibridni blackjack v živo in začnejo igrati kadar koli. Ni jim treba čakati na prosto mesto za mizo. Igra se začne tako, da igralci vložijo svoje stave, ki morajo znašati od 1 € do 5000 €. Vsak krog ima omejen čas, v katerem morajo igralci staviti svoje stave.

Igranje

Igranje je podobno kot pri igri RNG blackjack. Glavna razlika je v tem, da živi trgovec namesto generatorja naključnih števil. To ponuja igralcem vse prednosti RNG in igre v živo znotraj iste igre in platforme.

Igralci imajo vse standardne možnosti igranja, vključno s stanjem, udarcem, podvojitvijo in delitvijo. Cilj je, da dobite karto z vrednostjo 21 ali čim bližje 21, ne da bi jo presegli. Če s prvima dvema kartama dosežete 21 točk, je zmaga v blackjacku, ki ima boljše izplačilo od običajnih zmag. Običajna zmaga je, da je kombinacija karte bližje 21 od tiste, ki jo ima delilec. Propad je, ko se igralčeve karte povečajo na več kot 21, kar pomeni, da igralec izgubi krog.

Igralci, ki uživajo v višjih tveganjih in boljših nagradah, lahko igrajo katero koli od dveh stranskih stav, ki sta na voljo za hibridni blackjack v živo. Prvi je popoln par, ki omogoča stave na dve začetni karti, ki sta par. Druga stranska stava je 21+3, kar omogoča igralcem, da stavijo na svoji prvi dve karti in delivčevo obrnjeno karto, ki tvori določene vrednosti.

Pravila hibridnega blackjacka v živo

Pravila hibridnih blackjack casino iger v živo so precej osnovna, podobna pravilom klasične standardne igre blackjack z nekaj spremembami. Igra uporablja osem standardnih kompletov igralnih kart. Ko igralci razdelijo dva asa, lahko asom dodajo samo eno karto.

Vse obrazne karte v igri se štejejo kot deset. Asi prevzamejo vrednost 1 ali 11, odvisno od tega, kaj je najbolje za igralca. Vse številčne kartice ohranijo svojo nominalno vrednost. Blackjack rezultat zmaga nad rezultatom 21. Če igralec doseže enak rezultat kot delilec, noben ne zmaga, igralec pa obdrži znesek stave.

Izplačila hibridnega blackjacka v živo

Hibridni blackjack v živo ima stopnjo RTP 97,30%. Stopnja je bistveno nižja od tiste pri večini igre v živo ponudbo. Vendar pa večina igralcev meni, da so zabavne in dodatne funkcije igranja hibridne igre vredne nižjih stopenj RTP.

Izplačila v kateri koli spletni igralnici z živimi delivci so odvisna od več dejavnikov. Na primer, igralci dobijo stopnjo izplačila 3:2, ko zmagajo rundo z blackjackom. To pomeni, da dobijo 1,5-kratnik denarja, ki so ga zastavili za krog. Redne zmage imajo izplačilne stopnje 1:1, kar pomeni, da igralci dobijo dvojni znesek, ki ga stavijo za krog. Zavarovalne stave imajo izplačila 2:1.

Stranske stave v igralnice v živo imajo običajno najvišje stopnje izplačil, čeprav se izplačila razlikujejo glede na vrednosti roke. Na primer, stranska stava 21+3 bo ponudila višje izplačilo kot flush za enovrstno trojko. Ustrezna stava na tri vrste ponuja najvišje izplačilo v igri. Vendar pa ima tudi najmanjšo verjetnost zmage.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak