Igrajte Ultimate Sic Bo Ezugi danes - osvojite pravi denar

Ultimate Sic Bo by Ezugi je nova različica Ezugi Sic Bo, ki je bila zasnovana tako, da pomnoži zmagovalne pozicije do 1000-kratne stave igralca. Ta igralniška igra v živo uporablja mize in trgovca, podobno kot druge standardne igralniške igre. To je azijska igra s kockami, ki se igra s tremi kockami. Kocke se stresejo in vržejo na stekleno kupolo. Cilj te spletne igralniške igre z delilci v živo je staviti na to, katera številka na vsaki kocki bo prikazana obrnjeno navzgor, ko kocka počiva. Številni izidi dajejo igralcem igralnic v živo različne možnosti stav. Igralci na srečo lahko stavijo na izid ene kocke ali celo mešane kombinacije treh.

Kaj je Ultimate Sic Bo?Kako igrati Ultimate Sic BoPravila Ultimate Sic BoKončna izplačila Sic Bo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Ultimate Sic Bo?

Ultimate Sic Bo by Ezugi je priljubljena igralniška igra v azijskih igralnicah v živo, ki jo lahko igrate na osebnem računalniku ali mobilni napravi. Igra, nadgrajena različica Sic Bo, ima dodatne množitelje in plačilne tabele kot najbolj opazno razliko. Do igre s kockami lahko dostopate na vrhunske spletne igralnice v živo, ki ponujajo kakovostno igranje iger na srečo.

To je vznemirljiva igra za stave, saj pričakovanje igralcev ob gledanju kocke prinaša napetost in s tem zabaven vidik igre. Glede na ocene navdušencev nad igralniškimi igrami v živo je pravilno reči, da ni posebnih strategij, ki bi povečale možnosti igralcev pri igri. Množitelji, vključeni v novo različico igre, so vznemirljiva funkcija, ki je povečala vznemirjenje igre. Med igralci je postal priljubljen, saj jim je všeč nova funkcija.

Kako igrati Ultimate Sic Bo

tole najboljša kazino igra v živo leta 2021 izdal najboljši ponudniki programske opreme za igralnice v živo Ezugi je na voljo na mobilnih in namiznih računalnikih in je predstavil nov zasuk običajnih formul za metanje kock. Multiplikatorji so zagotovili, da igra ohrani svojo vznemirljivo naravo in nestanovitnost, ne da bi pri tem ogrozili stopnjo vrnitve igralca.

Ultimate Sic Bo ima izjemen dizajn s poenostavljenim uporabniškim vmesnikom, ki naredi igralniško igro v živo prijazno novim igralcem. Fizične kocke, vržene z mehanskimi stresalniki, so namenjene zagotavljanju poštene igre. Obstajajo tudi nastavljivi načrti, ki pomagajo pri sledenju vročih/hladnih številk in statistik iz prejšnjih iger.

Polaganje stav

Ko sodelujete v igralnem krogu, se lahko prepričate, da sedeži niso omejeni in da se lahko igra 24 ur na dan. Najmanjši vložek, potreben za igranje tukaj, je 0,50 $. Ko igralec zažene igro, se prikaže stavna miza Ultimate Sic Bo. Z vsakim krogom igre je 20-sekundni interval, ki omogoča igralcu, da stavi. Čas je dovolj za stavljanje na želene kombinacije. Stave se delijo in rešujejo učinkovito, kar zagotavlja, da ni izpadov. Ima kakovosten dizajn, ki ponuja razmeroma hiter tempo.

Med igranjem te igralniške igre v živo lahko poiščete nekaj nasvetov, ki lahko povečajo možnosti za zmago. Dobro je poskusiti zajeti čim več rezultatov. Medtem ko maksimirate število izidov, bi morali igralci paziti, da ne izpraznijo svojega stanja. Uravnoteženje rezultatov in bankrollov je ključno za nemoteno izkušnjo Ultimate Sic Bo.

Pravila Ultimate Sic Bo

Igralnica v živo ima preprosta pravila, ki jih je enostavno obvladati. Gre za metanje kocke, ki se lahko razlikuje po številu, igralci pa napovedujejo verjetno vrednost navzgor. Mehanski stresalnik vodi zvitek in gostitelj razglasi rezultate. Igralci prejmejo navodila, da se izognejo obtičanju, saj je čas igranja kratek in ima hitre kroge.

Stave, ki jih lahko položite v tej igri, vključujejo majhne/velike, lihe/sode, skupno, posamezno, dvojno, trojno, poljubno trojko in kombinacije. Te možnosti je treba razumeti pred sodelovanjem, da se izognemo nepotrebnim izgubam. Na primer, Small/Big napoveduje, ali je vsota treh kock večja ali manjša od 10, medtem ko Liho/Edo napoveduje naravo skupnega števila kock, ne glede na to, ali je liho ali sodo.

Končna izplačila Sic Bo

Izplačila v Ultimate Sic Bo določajo množitelji. Osnovna izplačila se dodelijo zmagam, ki nimajo množitelja. Vrsta stave določa največje možno izplačilo. Ko je osnovno izplačilo določene stave visoko, je množitelj verjetno visok. Na splošno ima igra RTP 97,22%.

Za posamezne stave, kot sta mala/velika in liha/sodo, sta osnovno in največje izplačilo 1:1. Dvojna stava ima osnovno izplačilo 8:1, največje izplačilo pa 87:1. Pri trojni stavi igralci uživajo osnovno izplačilo 150:1 in največje izplačilo 999:1. Za vsako trojno stavo je osnovni RTP 30 proti 1, največji pa 87 proti 1.

Povečano število stavnih možnosti znatno poveča znesek in število izplačil, ki jih lahko igralci dobijo v enem igralnem krogu. Vendar je pomembno, da si vzamete čas in se naučite o kombinacijah stav, medtem ko ne igrate te hitre igre.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak