Unlimited 21 Blackjack Auto Split Pregled

Ezugi je razvijalec namiznih iger v živo v igralnicah, ustanovljen leta 2013. Njihova različica Unlimited 21 Blackjack Auto Split je edinstven dodatek v svetu najboljših igralnic v živo. Igra samodejno loči določene pare kart in ne omejuje števila igralcev, ki lahko igrajo.

Ponudnik ustvarja izjemno napredno, vrhunsko programsko opremo za prodajalce v živo, ki bi zadovoljila tudi najbolj zahtevne igralce. Ezugi ima obsežen seznam miz igralniških iger v živo in so dobro opremljene, da ustrezajo potrebam katerega koli igralniškega operaterja, ki želi v svoj portfelj med ponudniki programske opreme za igralnice v živo dodati igre v živo.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Auto Split Unlimited 21 Blackjack?

Miza Unlimited Blackjack 21 iz ponudnik programske opreme Ezugi je zasnovan tako, da sprejme neomejeno število igralcev. Vsi dobijo isto karto, vendar jo lahko igrajo na kakršen koli način! Kakovost videa je odlična, kar igralcem omogoča uživanje v igri blackjack v polni visoki ločljivosti. Interakcija s trgovci je tudi prijetna, kar je vedno v korist.

Igralci zlahka zmagajo v tej igri, če natančno sledijo osnovni strategiji blackjacka. Na vseh sedemnajstih, bodisi trdih ali mehkih, stoji igralniški delilec v živo. Za to izdajo sta na voljo dve stranski stavi. Perfect Pairs podeljuje igralcem nagrado, ko se njihovi prvi dve karti sestavita. Medtem, ko se začetni dve karti in delivčeva karta up naredi legitimno poker kombinacijo treh kart, se 21+3 izplača.

Kako igrati Unlimited 21 Blackjack Auto Split

Udeležencem ne bo treba skrbeti, da bi našli sedež za mizo z Ezugi Unlimited 21 Blackjack Auto Split. Sedež je vedno odprt in igralci se lahko pridružijo kadar koli podnevi ali ponoči. Možnost samodejnega delitve, ki se izvaja v skladu z optimalno strategijo Blackjack, je bonus, zaradi česar je ta različica idealna za igralce, ki imajo raje bolj sproščeno igralno izkušnjo brez žrtvovanja celotnega tempa seje.

Namesto da bi izročili dve karti na igralca, spletna igralnica z živimi trgovci izbere dve karti za hišo in dve dodatni karti za vse igralce za mizo v tej različici Blackjacka. Izbire se sprejemajo same in ne vplivajo na izid posameznega pristopa igralcev. Kombinacija se razdeli in igra posamezno, ko so razdeljene karte kombinacije 8s, 7s, 6s, 3s, 2s in as, z možnostjo podvojitve. Kot opcije so na voljo tudi stave 21+3 in Perfect Pairs.

Pravila neomejenega 21 Blackjack Auto Split

Igralci imajo nekaj časa, da določijo svoje stave na začetku vsakega kroga. Nato s seznama izberemo stavo na kovance in jo postavimo na primarno stavo in stranske stave, ki jih želi igrati. Udeleženci lahko izvajajo stranske stave le po oddaji glavne stave. Vse stave, dane na mizo, so sprejete, ko poteče odštevanje.

The živi trgovec izbere dve karti za igralce in dve zase, ko poteče 15 sekund stavnega časa. Igralci lahko izberejo Hit, Stand, Double ali Split. Nekateri pari so naključno razdeljeni, ko se pojavijo, kar je edinstveno za Unlimited Blackjack 21. 8-8, 7-7, 6-6, 3-3, 2-2 in AA so primeri samodejnih deljenih parov.

Delitelj razkrije svojo drugo karto in po potrebi potegne več, potem ko vsi za mizo odigrajo svoje karte. Cilj je priti čim bližje 21, ne da bi presegli, saj preseganje povzroči izgubo. Ekipa z najbližjim rezultatom 21 zmaga krog. V primeru, da obe strani dobita enako številko, je izenačen rezultat in igralci dobijo denar nazaj.

Kaj je ključnega pomena za igralce?

Prenos v živo je na voljo 24 ur na dan na mobilnih napravah Android in iOS. Igra podpira tudi neomejeno število hkratnih igralcev. S tem igra v živo, lahko igralci avtomatizirajo razdelitev parov v skladu z najboljšo strategijo Blackjacka. Poleg tega ima Unlimited 21 Blackjack Auto Split pomoč za klepet v živo med igro.

Izplačila v neomejenih 21 izplačilih Blackjack Auto Split

Igralci lahko osvojijo dodatno nagrado s stransko stavo Perfect Pairs, ko njihovi prvi dve karti sestavita par. Kakovost para določa natančno nadomestilo. Običajni par plača 6 proti 1. Kadar koli se barve ujemajo, igralci prejmejo izplačilo 12:1. Končno, če se vse barve in obleke ujemajo, je popolno plačilo v paru 25:1.

Medtem poskuša 21+3 iz prvih dveh kart udeležencev in delivčeve gornje karte narediti poker s tremi kartami. Tudi ko igralci izgubijo krog, prejmejo ta bonus. Toda vrednost njihovih dobitkov je določena z močjo njihove kombinacije treh kart. Pri izbranih potovanjih je najnižja vrednost zmaga 5:1, lahko pa tudi do 100:1.

Pravilna izplačila

Standardna izplačila so manj vznemirljiva, vendar zagotavljajo višja RTP. Popolni pari in 21+3 so imeli RTP 95,9 % oziroma 93,71 odstotka. To je precej nižje od 99,56 odstotkov, ki jih dobijo igralci, ko jih niso igrali. Ko pa igralci zmagajo v blackjacku, je njihova največja zmaga izplačilo 3:2. Standardne zmage plačajo 1:1, zavarovalne stave pa 2:1.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak