Igrajte neomejen turški blackjack Ezugi danes - osvojite pravi denar

Neomejen turški blackjack je igra Ezugi z delitvijo v živo. V tej igri lahko kdorkoli igra blackjack neomejeno dolgo. Igra je dostopna na mobilnih in namiznih napravah. Ta igra je ena od mnogih namiznih iger v živo v igralnici Ezugi Live z domorodno govorečimi delivci. Jezik uporabniškega vmesnika pa lahko poljubno spremenite.

Igralcem je na voljo več možnosti, vključno s španščino, angleščino in številnimi drugimi. Glede na to, kako hitro se igra odvija, so izbire jezika zelo koristne. Ta namizna igra je bila ustvarjena, da bi turško govoreči lahko udobno igrali blackjack na spletu. Zlasti je ena od edinih spletnih turških miz z neomejenim številom igralcev.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je neomejen turški blackjack v živo?

V zadnjem času je Ezugi vložil veliko truda v izboljšanje svojih neangleških miz in iger. Ta igra v živo je posebej turška priredba njihove igre Unlimited Blackjack. Ni presenetljivo, da imajo turške mize za blackjack, ker se zdi, da je država glavni ciljni trg za več ponudniki programske opreme za igralnice v živo.

Ni veliko opaznih razlik od originala. Ta igra v živo ponuja igralcem štiri ločene stranske stave. Vendar skupna kombinacija kart in druge temeljne smernice ostajajo enake kot pri Unlimited Blackjacku. Ta igra v živo je med najboljšimi paketi, ki so na voljo za blackjack na spletu v Turčiji.

Kako igrati neomejen turški blackjack v živo

Skromen minimalni vložek pri tej igri v živo je 1 USD na stavo. Pomembna lastnost te igre je razpoložljivost 4 stranskih stav: Ten20, 21+3, Perfect Pairs in Perfect 11s. Vsaka miza ima neomejeno število sedežev. V skladu s temeljno strategijo blackjacka igra samodejno loči vse pare.

Igra Perfect Pairs se izplača igralcem, ki potegnejo par z začetnima dvema kartama. Plačani pari iste barve ali obleke imajo za posledico višja izplačila. Igralci naj poskušajo sestaviti poker kombinacije s tremi kartami z uporabo svojih prvih dveh kart, igralniške karte delivca v živo in pravila 21+3. Dobiček se povečuje z močjo poker kombinacije.

Ko je igralčev prvotni hand skupaj 11, zmaga Perfect 11. V Ten20 igralci uspejo, ko njihova začetna kombinacija znaša 10 ali 20. Te dodatne stave se sklenejo med rednim stavnim obdobjem. Ne glede na primarno stavo lahko igralci dobijo ali izgubijo.

Pravila neomejenega turškega blackjacka v živo

Cilj je iti čim bližje 21, ne da bi šel čez. Igralci zmagajo v krogu, ko so bolj blizu delivcu. Možnosti, ki so na voljo igralcem, so udarjanje, stanje, podvajanje ali deljenje. Ko pravila dovoljujejo, pride do razdelitve samodejno igra z delivcem v živo v igralnicah.

Za razdeljevanje kombinacij Unlimited Turkish Blackjack Live uporablja mehanizem ena proti mnogo. Tako ni omejitve glede števila udeležencev, ki sodelujejo v krogu. Vendar pa nobena igralčeva izbira ne vpliva na vedenje drugih igralcev. Igra se konča, ko eden zadene Stand, tudi če morda še vedno traja za druge.

Kaj je pomembno upoštevati pri igranju

Igralci ne smejo pozabiti pogledati tabele Ezugi blackjack, da poiščejo želeni jezik. Za zabavo se lahko igra kjer koli. Kadar pa posamezniki želijo igrati za pravi denar, naj to počnejo samo v uglednih igralnicah v živo. Ugledne igralnice imajo dovoljenja regulatorjev kot je Malteška uprava za igre na srečo.

Igrajte blackjack v turščini brez najvišjih stav in brez omejitev glede števila udeležencev. Unlimited Turkish Blackjack je daleč boljši od večine drugih iger, Unlimited Turkish Blackjack je dobro narejena igra z ostro grafiko in dobro povezljivostjo. Čeprav je ideja preprosta, ponudnik igralnic v živo Ezugi presega preprosto zagotavljanje igralniških iger v živo.

Izplačila so čim bolj osnovna pri najboljše igralnice v živo. Udeleženci ob zmagi podvojijo svoj denar. Kombinacije blackjacka, ki po razdelitvi prvih dveh kart skupaj znašajo 21, se izplačajo v razmerju 3:2. Zavarovalnina povrne 2:1. Stranske stave se lahko bistveno spremenijo glede na rezultat.

Neomejena izplačila turškega blackjacka v živo

Z minimalno stavo 1 USD in največjim vložkom 1000 USD ima igra RTP 99,5 odstotka. Stranske stave pa so izjema. 21+3 ima 95,9 odstotka, medtem ko ima Perfect Pairs 95,9 odstotka. Perfect 11 in Ten20 imata odstotke 93,72 in 94,77

Kakšna so izplačila igre?

Pri stranski stavi Perfect Pairs se mešani par izplača 6:1; Obarvani par plača 12:1, medtem ko kompletni par plača 25:1. Stranska stava 21+3 plača 100:1 za potovanja v kombinaciji; Straight Flush plača 40:1, medtem ko Three of a Kind plača 25:1. Straight in Flush plačata 10:1 oziroma 5:1.

Stranska stava Perfect 11 izplača 21:1 za 11 točk (v barvi), 10:1 za poljubnih 11 točk in 5:1 za blackjack. Nazadnje, stranska stava Ten20 plača 22:1 za par 5s, 10:1 za skupno 10 in 3:1 za skupno 20.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak