Pregled iger z delivci v živo GetSlots - Withdrawals

GetSlotsResponsible Gambling
CASINORANK
8.38/10
BonusBonus 500 $ + 100 brezplačnih vrtljajev
6000+ iger
VIP programi
Kripto igralnice
Struktura visokega bonusa
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
6000+ iger
VIP programi
Kripto igralnice
Struktura visokega bonusa
GetSlots is not available in your country. Please try:
Withdrawals

Withdrawals

Igralci lahko dvignejo svoj dobitek v nekaj preprostih korakih. Vse kar morajo storiti je, da se odpravijo do Blagajne in izberejo razdelek Dvig. Od tam lahko izberejo način plačila, ki ga želijo uporabiti, in vnesejo znesek, ki ga želijo dvigniti. Zelo pomembno je upoštevati, da morajo igralci za dvige uporabiti enak način plačila kot tisti, ki so ga uporabili za polog.

Visa je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na 20 $, najvišji znesek pa na 4.000 $. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

Interac je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na 20 $, najvišji znesek pa na 4.000 $. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

MasterCard je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na 20 $, najvišji znesek pa na 4.000 $. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

Maestro je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na 20 $, najvišji znesek pa na 4.000 $. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

ecoPayz je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na 20 $, najvišji znesek pa na 4.000 $. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

Bitcoin je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na BTC0,0002, najvišji znesek pa na BTC1. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

Bitcoin Cash je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na 0,001 BCH, najvišji znesek pa na 10 BCH. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

Ethereum je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na ETH0,01, najvišji znesek pa na ETH10. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

Litecoin je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na 0,01 LTC, najvišji znesek pa na 100 LTC. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

Tether je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na USDT0,0001, največji znesek pa je omejen na USDT4,000. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

Doge Coin je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na DOG1, najvišji znesek pa na DOG2.500.000. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

Instadebit je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na 20 $, najvišji znesek pa na 4.000 $. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

iDebit je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na 20 $, najvišji znesek pa na 4.000 $. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

Skrill je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na 20 $, najvišji znesek pa na 4.000 $. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

Neteller je plačilno sredstvo, ki ga lahko igralci uporabljajo za dvig sredstev s svojih računov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položijo, je omejen na 20 $, najvišji znesek pa na 4.000 $. Čas obdelave je takojšen in ni vključenih stroškov.

MasterCard ni na voljo v vseh državah in samo igralci, ki prebivajo v teh državah, lahko uporabljajo MasterCard kot plačilno sredstvo za depozite in dvige: Andora, Avstrija, Belgija, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Francija, Nemčija, Gibraltar, Grčija , Madžarska, Islandija, Irska, Italija, Luksemburg, Malta, Monako, Nizozemska, Norveška, San Marino, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Turčija in Združeno kraljestvo.