Gunsbet je napovedal enega najbolj obetavnih projektov sodelovanja v svoji zgodovini

Novice

2021-09-18

Benard Maumo

Gunsbet - eden od najbolje ocenjeno spletno igralnico platforme na sodobnem trgu, je pred kratkim sklenil sodelovanje s SoftSwiss – platformo, ki ima eno najnaprednejših športnih stavnic v panogi. 

Gunsbet je napovedal enega najbolj obetavnih projektov sodelovanja v svoji zgodovini

O SoftSwissu

SoftSwiss je razmeroma nova platforma za športne stavnice, ki se je hitro razvila v letu 2020 in je zdaj pripravljena, da strankam Gunsbet zagotovi popoln dostop do več kot 60 športov, ki obsegajo več kot 1200 miš. Poleg tega bo v prihajajoči projekt vključen Bestradar, eden najbolj naprednih in zaupanja vrednih ponudnikov virov kvot na sodobnem trgu iger na srečo.

Kljub relativno mladi starosti se zdi, da je SoftSwiss neverjetno produktiven izdelek. V dobrem letu dni je že napovedal in uspešno izvedel 3 podobne projekte z vodilnimi predstavniki industrije spletnih igralnic v živo. 

Komentarji podjetja SoftSwiss o novem sodelovanju

Lastnik produkta Softswiss Sportsbook priznava, da se zdi, da je prihajajoče sodelovanje z Gunsbet najbolj obetavno za blagovno znamko, saj ima spletna igralnica še posebej visok ugled med vsemi ravnmi igralcev in visoko ocenjen status, ki ga zagotavljajo številne pozitivne ocene. .

 "Veseli smo, da sodelujemo s tako odlično ekipo strokovnjakov in se jim zahvaljujemo za zaupanje v naše izdelke." – trdi Alexander Kamenetskyi, lastnik izdelka SoftSwiss Sportsbook

Prihajajoče sodelovanje je v glavnem osredotočeno na priložnost, da uporabnikom spletnih igralnic zagotovimo nemoten, preprost in gladek prehod na izkušnjo spletnih stav. Ta možnost bo bistveno razširila možnosti in možnosti tako za platforme kot za njihove stranke.

Poleg tega takšen pristop omogoča platformam, da sinhronizirajo svoje delovanje in igralcem zagotovijo bolj odziven in uporabniku prijazen pristop, ki bo zagotovo izboljšal njihovo splošno izkušnjo in omogoča nemoteno uvajanje novih izdelkov in storitev. 

Kaj bo cilj sodelovanja?

Eden od primarnih ciljev prihajajočega sodelovanja je poskus zagotoviti igralcem novo raven poglobljene izkušnje, zgraditi zelo odzivno platformo, ki bo oblikovala končni igralni ekosistem.

Kot blagovna znamka iz znane skupine Alpha Affiliates, Gernsback podpira več kot 800.000 neodvisnih podružnic. Vsekakor ponuja nove marketinške perspektive za SoftSwiss in ji omogoča neposreden dostop do enega najnaprednejših avditorijov, ki jih lahko najdete v industriji spletnih igralnic. Z drugimi besedami, prihajajoče sodelovanje se bo zagotovo spremenilo v obojestransko koristno partnerstvo.

 "Fantje so v petih letih sodelovanja dokazali svojo zvestobo svojim partnerjem in se naučili reševati zapletene probleme v vsaki situaciji," – dodaja Alexander Kamenetskiy, - "Prepričani smo, da bo SoftSwiss Sportsbook zagotovil še več priložnosti za stranke SoftSwiss in bo postati močan vektor za razvoj podjetja."

Zadnje novice

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem
2022-11-22

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem

Novice