Live Bodog Dragon Tiger Pregled

Ponudniki programske opreme za igralnice v živo po vsem svetu se pozitivno odzovejo na norost iger v živo. HoGaming, eden najhitreje rastočih ponudnikov najboljših igralnic v živo, je svoje navdušenje izkazal predvsem s produkcijo Live Bodog Dragon Tiger.

Podjetje za upravljanje programske opreme in prodajalcev v živo je tradicionalno azijsko igro prineslo v regijo EU, kjer hitro pridobiva na priljubljenosti. Njegov namen je narediti domače igre (od tod tudi ime (HoGaming) bolj prijetno. To je bilo doseženo tako, da je različica Bodog Dragon Tiger postala zelo interaktivna in dostopna na napravah, kot so mobilni telefoni in tablice.

Kaj je Bodog Dragon Tiger?Kako igrati Bodog Dragon TigerBodog Dragon Tiger Izplačila
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Bodog Dragon Tiger?

Dragon Tiger pri ponudnik programske opreme HoGaming je ustvarjena iz znane tradicionalne azijske igre. Oblikovan je po kopenskem načinu in ima osnovni vzorec stav. Dragon Tiger je v bistvu različica priljubljenega naslova Baccarat z dvema kartama. Igra se s standardnim kompletom kart in ponuja tri možnosti za stave – zmaj, tiger in kravato. Stranske stave (neobvezno) so na voljo na nekaterih stavnicah.

Ho Gaming prikazuje preprostost v svoji različici igre, brez dodatnih stav. To bo ugajalo igralcem, ki imajo raje preprosto in "nepoškodovano" igranje. Igralci uživajo tudi v naprednih nastavitvah in možnosti igranja iger na več mizah, ki sta pri tem skupni ponudnik programske opreme za igralnice v živo.

Kako igrati Bodog Dragon Tiger

Zmajski tiger s strani HoGaminga sta stavni postopek in postavitev skoraj enaka tistim pri baccarat v živo. Igralci si lahko igro ogledajo v dveh načinih - celozaslonskem načinu ali zmanjšanem načinu z virtualno mizo. Ko igralci izberejo svoje žetone (omejitve mize, številka mize, ime delivca in ID igre se prikažejo v majhnem oknu na desni strani zaslona), jih nato postavijo v enega od razdelkov za stave. Po tem je čas trgovca za žrebanje. in trgovec bo pripravljen na žrebanje.

Igralci izbirajo med različnimi mizami Live Dragon Tiger. Glede na mizo so v igralnicah v živo različne omejitve stav, ki segajo od tako počasnih kot 2 $ do zgornje meje do 2.000 $. Igralci imajo 25-sekundno okno za oddajo stav, kar se je izkazalo za več kot dovolj. To storijo tako, da izberejo enega izmed šestih žetonov različnih velikosti, ga položijo na zmaja, tigra ali kravato in nato kliknejo Potrdi.

Ko se na igralčevem zaslonu prikaže sporočilo 'No-More-Bets', delilec zažge eno karto, preden izvleče eno za roko zmaja in eno za roko tigra. Igralčev vložek se podvoji, če izbrana roka vrne višji rezultat kart.

V primeru neodločenega rezultata igralci izgubijo le polovico svoje stave, medtem ko uspešne stave za neodločen rezultat plačajo 8 proti 1. Zmagovalne velike/majhne ali stranske lihe/sode stave plačajo sodo denarje. Pravilna stava na barvo karte se izplača 3 proti 1. Stranske stave se povrnejo, če je rezultat neodločen, izgubijo pa, če je izžrebana sedmica.

Pravila Bodog Dragon Tiger

Cilj Dragon Tiger je pravilno uganiti, kaj se zgodi v primerjavi obeh rok - Dragon proti Tiger? Katera roka zmaga ali izenači? Igra se igra s čevljem z 8 palčki brez jokerjev. Igralec stavi na zmaja, tigra, izenačenje ali izenačenje. Delitelj zmaju in tigru podeli eno obrnjeno karto. Kartica z najvišjo vrednostjo zmaga in se izplača v razmerju 1:1. Vrednosti kartic so naslednje, od najnižje do najvišje: A, 2,3,4,5,6,7,8,9,10, J, Q in K

Če pride do neodločenega izida, se glavna stava Zmaj/Tiger vrne polovično polna, stava za neodločen rezultat pa se izplača 11:1. Če sta karti Dragon & Tiger enaki tako po vrednosti kot po barvi, je to neenakomerna kombinacija. V tem scenariju se povrne polovica glavne stave, stava na izenačenje v postavi pa se izplača 50:1.

Bodog Dragon Tiger Izplačila

Stave in izplačila zmaja in tigra so celo denar. 11 proti 1 za neodločen rezultat in 50 proti 1 za neodločen izid. RTP v Dragon Tiger je podoben tistemu v večini drugih iger. Glavne stave imajo razmeroma poštene donose, vendar imajo stave za izenačenje in obleko precej nizek RTP.

Glavne stave imajo 96,27-odstotno zmagovalno stopnjo, stava za neodločen rezultat ima 89,64-odstotno zmagovalno stopnjo, izenačena igra pa 86,02-odstotno zmagovalno stopnjo.

Izplačila so primerljiva s tistimi v tradicionalnih igrah baccarat. Vendar pa obstajajo nekatere dodatne stave, ki ponujajo različne zneske izplačil. Pravilna barva in visoka in nizka stava sta na primer oba zanimiva.

Razmerje izplačil je 1:1 z RTP 96,27 odstotka. Igralnice v živo ponujajo razmerje izplačil 1:1 in RTP 96,27 odstotka. V živo Bodog Dragon Tiger proizvajalca Ho Gaming, neodločen rezultat spletna igralnica z živimi trgovci ima RTP 67,23 odstotka in razmerje izplačil 8:1.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak