Pragmatic Play Inks Live Dealer Studio Deal with Stake

Igralnice s studii v živo

2022-07-09

Benard Maumo

Vodilni agregator vsebin iGaming, Pragmatic Play, je vse leto zaposlen z lansiranjem novih iger in sklepanjem pogodb. 3. maja 2022 je podjetje objavilo dogovor s Stakeom za ustvarjanje namenskega studia v živo. Torej, kaj se kuha v tem novem partnerstvu?

Pragmatic Play Inks Live Dealer Studio Deal with Stake

Studio v živo z blagovno znamko Stake

Z izjemno konkurenco v industrija igralnic v živo, igralnice in razvijalci iger iščejo nove načine za povečanje dosega na trgu. In eden od načinov, kako povečati svoje možnosti igranja iger, je gradnja popolnoma novih studiev. 

Po dogovoru, Pragmatična igra in Stake.com bosta sodelovala pri zagotavljanju popolnega studia v živo z pristno igralno izkušnjo. Studio z 12 mizami z blagovno znamko Stake bo vključeval 10 miz za blackjack, mizo Speed Baccarat in eno mizo za ruleto. 

Ampak zakaj Stake namesto drugega operaterji spletnih igralniških iger v živo? Prvič, Stake je platforma, ki temelji na skupnosti, s širokim tržnim dosegom v Kanadi, Južni Ameriki, Braziliji in še več. To bo zagotovo pomagalo Pragmatic Playu doseči več igralcev na reguliranih območjih in razširiti bazo oboževalcev.

Poleg tega je Stake ena največjih svetovnih igralnic s kriptovalutami in platform za športne stave. Po dogovoru bodo igralci končno igrali igralniške igre Pragmatic Play v živo z digitalnimi kovanci, kot so Litecoin, Bitcoin, Dogecoin in Bitcoin Cash. 

Uradne izjave Pragmatic Play and Stake

Po besedah Yossija Barzelyja, glavnega direktorja za poslovni razvoj pri Pragmatic Play, Stake na sceni spletnih iger hitro raste od njegovega začetka leta 2017. 

Uradnik je nadaljeval, da je Pragmatic Play navdušen nad sodelovanjem z Stakejem pri ustvarjanju a Live Casino studio. Barzely je dejal, da se veselijo zagotavljanja igralne izkušnje, ki ustreza blagovni znamki Stake.

Soustanovitelj Stake, Edward Craven, je prav tako imel nekaj za povedati. Poudaril je, da je Pragmatic Play pokazala zavezanost zagotavljanju, da bodo v dogovoru izpolnjene vse njihove potrebe. 

Craven je nadaljeval, da namenski studii Pragmatic Play delujejo odlično na svetovnem trgu, zaradi česar je ta posel pomemben mejnik za podjetje. Sklenil je, da podjetje komaj čaka, da začne delovati in poudari svoje edinstvene zmogljivosti.

V drugih povezanih novicah je Pragmatic Play 6. junija objavil, da je izboljšal svoj dogovor z Roobetom za ustvarjanje namenskega studia. S partnerstvom bosta dva subjekta razvila studio s 5 mizami, vključno z eno ruleto in štirimi mizami za blackjack. 

Pomembno je tudi omeniti, da to niso prve tovrstne ponudbe za Pragmatic Play. Podjetje ima podobne pogodbe z Mansion, 888, 1xbet in Kindred. Pragmatic Play trenutno deluje na več kot 20 lokacijah, igre pa so na voljo v več kot 30 jezikih. 

Več miz za ljubitelje blackjacka v živo

Ste igrali? Evolution Speed Speed Blackjack? Če še niste, veliko zamudite. Ta igra poskrbi, da vam srce bije od tesnobe, saj delilec raztrga karte v samo nekaj sekundah med krogi igre. Morda celo mislite, da je v igri hitro premikanje naprej. 

Prvega junija je Pragmatic Play objavila prvenec lastne igre Speed Baccarat. Po pričakovanjih se igra ponaša z vznemirljivimi funkcijami, ki prinašajo nove preobrate in se spremenijo v klasično igro blackjack v živo. Tako kot različica Evolution je to hitra igra, ki skrajša trajanje med krogi do 30%. Igralci lahko sprejemajo tudi samodejne odločitve na podlagi strategij, kot sta udarci in stoje. 

Speed Blackjack se v realnem času pretaka iz razvijalčeve Rubi Study, ki je v zadnjem času postala priljubljena med igralci. Najsodobnejši studio je že dom številnih standardnih in VIP iger blackjack. 

Evo, kaj ima Yossi Barzely povedati o igri:

"Prinašanje novih igralnih priložnosti igralcem je v središču tega, kar želimo narediti pri Pragmatic Play, in zelo smo veseli, da smo še povečali obseg našega kataloga z uvedbo našega novega izdelka Speed Blackjack. Uspešnost našega Ponudba igralnic v živo je odlična zgodba o uspehu in želimo si še bolj izkoristiti luksuzno okolje."

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice