Igre

September 30, 2021

6 najboljših iger na srečo, ki temeljijo izključno na spretnosti

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Za dolgo časa, iger na srečo v igralnicah v živo veljalo za odvisno od sreče. To je zato, ker se nekega jutra ne moreš kar zbuditi in se odločiti osvojiti dolgotrajni jackpot za video poker. Če bi bilo tako, bi večina spletnih igralnic v živo zmanjkala iz mesta.

6 najboljših iger na srečo, ki temeljijo izključno na spretnosti

Dejstvo je, da za zmago v kateri koli obliki iger na srečo potrebujete kombinacijo spretnosti in sreče. Katere so torej te dejavnosti iger na srečo, ki potrebujejo strateški pristop? Spodaj je nekaj znanih imen:

Blackjack

Če imate dva asa in dve osmici, kakšna je vaša naslednja poteza? To je le ena od odločitev z visokimi vložki, ki jih boste morali sprejeti na mizi za blackjack. Skratka, pogosteje zmagajo igralci blackjacka, ki znajo razdeliti, podvojiti, šteti karte in na splošno uporabljajo strategijo.

Strategija je pomembna, blackjack je verjetno najpreprostejša igralniška igra. Prepričajte se, da je vaša kombinacija višja od delivčeve ali pa bodite prvi, ki bo dosegel 21. Prav tako igrajte blackjack v živo in uživajte v bolj pristni izkušnji. Ta varianta vam omogoča, da vidite roke svojih nasprotnikov in preštejete karte. Vendar pa trgovec tukaj precej pogosto premeša čevelj.

Texas Hold'em Video Poker

Glede na ogromno število turnirjev, Texas Hold'em upravičeno velja za najbolj priljubljeno igro video pokra. Ta igra s kartami se igra s standardnim kompletom 52 kart z dvema do desetimi igralci.

Ob tem je lažje napovedati nasprotnikovo kombinacijo, ker boste imeli opravka le z 52 kartami. To je za razliko od blackjacka, kjer imate morda več kot 400 kart. Ko dobite dve obrnjeni karti navzdol, morate vedeti, kdaj klicati, povišati, podvojiti itd.

Jacks or Better Video Poker

Jacks or Better morda ni nujno najboljša spletna igra pokra, vendar je ena tistih z najbolj preprostimi strategijami. S to igro lahko najdete plačilno tabelo 9/6 in uživate v 99,5 % RTP.

Poleg tega lahko dobite nagrado, ki vam omogoča, da igrate s 100-odstotnim donosom, potem ko se pridružite klubu igralcev. In tako kot blackjack, so drugi igralci na mizi že izračunali za vas.

Caribbean Stud poker

V Caribbean Stud Pokru se boste pomerili z delivcem. Sebi delijo do pet kart (eno obrnjeno navzgor in štiri obrnjene navzdol) in pet odprtih kart tebi. Seveda je cilj ustvariti močnejšo roko in nositi pot.

Na žalost ni znane strategije za zmago v tej igri. To je zato, ker obstaja samo en komplet, ki se zamenja po vsakem krogu igre. Še vedno pa lahko preučite delivčeve odprte karte in predvidite, ali imajo močnejšo kombinacijo ali ne.

Video reže

Če mislite, da so vsi video avtomati namenjeni vrtenju kolutov in čakanju na rezultat, se motite. Namesto tega vam nekateri video reži omogočajo neposreden vpliv na izid igre.

Po vrtenju kolutov boste čakali na rezultat, ustvarjen z RNG, tako kot na tradicionalnih igralnih avtomatih. Toda tukaj je ulov; te igre omogočajo igralcem, da sprožijo bonus krog s pristankom razpršenega simbola. Vendar pa je RTP lahko višji.

Športne stave

Športne stave so nedvomno najvidnejši trg spletnih iger na srečo na svetu. Ta igra na srečo igralcem omogoča, da samo izberejo športni dogodek in predvidijo, ali njihova najljubša ekipa izgubi ali zmaga.

Ampak to je samo dimna zavesa. Igralci morajo biti še posebej previdni za zmago. Na primer, analizirati morate trenutno formo ekipe, sestavo (poškodbe), statistiko med seboj in tako naprej. Na kratko, zgradite sistem ocenjevanja iger, da ga zmanjšate pri športnih stavah.

Zaključek

Skratka, vedno igrajte blackjack, če želite malo možnosti, da premagate hišo. Čeprav se strategije na papirju morda zdijo zastrašujoče, so s prakso enostavne. Na koncu lahko povečate RTP na več kot 99,5%.

Odlične možnosti so tudi različice pokra, kot sta Jacks or Better in Caribbean Stud, čeprav morate najprej poiskati pravi stroj. Preprosto povedano, igrajte s strategijo, da postanete profesionalni hazarder.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice