Adventures Beyond Wonderland

Kdor je mislil, da ima vse od Playtecha, se je lahko zmotil. Ta vodilni ponudnik programske opreme za igre na srečo je pred kratkim pretresel svet igralnic v živo s svojo izdajo Live Adventures Beyond Wonderland. Na novo predstavljena igra Playtech v živo uporablja navdih iz njihovih spletnih igralnih avtomatov Adventures Beyond Wonderland ter dodatne funkcije, da postane ekskluzivna, privlačna in interaktivna.

Adventures Beyond Wonderland je uslišana molitev za vsakega igralca, ki išče izključno poglobljeno igro z vodilno tehnologijo v industriji in bogato izkušnjo. Po lastnih besedah Edo Haitin, izvršni direktor Playtech Live, pravi, da trenutni igralci zahtevajo izkustveno vodeno in inovativno vsebino, njihova nova zagon pa zagotavlja to in še več. Ikonična tema, videz in občutek imenujejo prelomna poteza v industriji.

Kaj je "Live Adventures Beyond Wonderland"

Kaj je "Live Adventures Beyond Wonderland"

Live Adventures Beyond Wonderland avtor Playtech je zabavna, enostavna za igranje igralnica v živo različica igralnega avtomata s podobnim imenom podjetja Playtech. Vsebuje zaledno tehnologijo, vključno z razširjeno resničnostjo (AR) in vrtljivim studiem.

Trgovec, oblečen v obleke, ki posnemajo tiste prevladujoče like v Playtechovem ikoničnem igralnem avtomatu Adventures Beyond Wonderland, Alice ali Mad Hatter, nadzoruje "čudežne vrtljaje". Tudi igri vdihnejo življenje.

Live Adventures Beyond Wonderland ima tri bonuse v igri: Magic Dice, March of the Card Soldiers in Caterpillar Mystery Bubble. Na voljo je tudi dodaten splošen bonus, da se čim bolj poveča zmagovalni potencial za igralce.

Kaj je "Live Adventures Beyond Wonderland"
Kako igrati Live Adventures Beyond Wonderland

Kako igrati Live Adventures Beyond Wonderland

Live Adventures Beyond Wonderland je zabavno igrati in gledati. Ima vznemirljivo temo in grafiko, da bo vsak trenutek vreden truda in ustvarite navdušujočo igralno sejo.

Igralec se bo moral registrirati in staviti na želeno mesto igralnica v živo začeti. Adventures Beyond Wonderland je na voljo v razdelku Game Show večine lobijev igralnic v živo. Če je igra v teku, bo treba počakati, da se konča, in se pridružiti, ko se začne naslednja stava. Trgovec zavrti kolo po zaprtju stavnega okna.

Vsaka stava ponuja sedem možnosti stav, kolo pa ima 54 segmentov. Vsak segment nosi eno od štirih številk, na katere lahko igralec stavi, vključno z 1, 2, 5 in 10. Na kolesu je 22 polj s številko 1, 15 odsekov z 2, pet segmentov s 5 in samo štiri ki vsebuje 10.

Znesek igralčeve stave se bo v primeru zmage pomnožil s številom, na katerega je stavil. Igra ima tudi osem bonus krogov.

Kako zmagati v igri Live Adventures Beyond Wonderland

Igralec lahko stavi izključno na številke (1, 2, 5 in 10) ali združi razpoložljive številke in bonus kroge.

Bonusni krogi, ki so na voljo za stave, vključujejo 2 WonderSpins, 5 WonderSpins in Magic Dice. Mystery Bonus Spin je odprt tudi kot bonus igra za vse igralce. Toda to je presenečenje in igralcu ni treba staviti na to, da se zgodi.

Če igralec stavi samo na številke, zmaga, če se kolo ustavi na številki, na katero je dal stavo, in prejme dobitek v vrednosti vrednosti svoje stave, pomnožene s to številko. Vsak osem krogov bonusov ima edinstven način nagrajevanja igralca z različnimi nagradami in zmagami. Te zmage veljajo na naslednji način:

 • Čarobna kocka dodeli množitelj stave do 100×

 • The Soldier's Mystery dodeli 10-kratni množitelj stave

 • Caterpillar's Mystery podeljuje 8× množitelje brezplačnih vrtljajev

  Nobena posebna strategija ne zagotavlja zmage v Adventures Beyond Wonderland Live. Vendar pa je kazino igra v živo omogoča igralcem, da stavijo na do štiri številke v vsaki seji. Stave na štiri številke (ali eno številko in bonus krog) v vsakem stavnem krogu je odličen način za izboljšanje uspeha vložka.

Kako igrati Live Adventures Beyond Wonderland
Izplačila v živo Adventures Beyond Wonderland

Izplačila v živo Adventures Beyond Wonderland

Live Adventures Wonderland krasi zaslone igralcev z več kot čudovito grafiko in impresivnimi igralnimi izkušnjami. Čeprav ni posebnega načina za zmago, vsaka seja daje igralcu priložnost, da pridobi denarne nagrade, brezplačne vrtljaje in množitelje stav do 100×.

The vrnitev igre k igralcu (RTP) se giblje od 96,58% do 96,82%, odvisno od stave igralca. Množitelj 10× je najvišji pri glavni stavi (če igralec stavi samo na številke). Vendar pa bonus stave prinašajo boljše donose. Beli zajec se na primer začne pri 50-kratnem izplačilu, z možnostjo višjih dobičkov, odvisno od vrtenja notranjega kolesa. Po drugi strani pa Magic Dice nagradi največ 100×. Stave na dve in 5 WonderSpin so veliko boljše, z možnostjo dobitka do 500.000 $ in 96,67 % RTP.

Zgornja meja stav se razlikuje od ene igralnice v živo. Toda najnižja vrednost v večini igralnic je 0,1 $ do največ 10.000 $. Tukaj je tabela s povzetkom možnih izplačil.

Vrsta izplačilnega razmerja stav Število razdelkov RTP:

 • 1 1:1 22 96,82 %
 • 2 2:1 15 96,69 %
 • 5 5:1 5 96,58 %
 • 10 10:1 4 96,70 %
 • Čarobne kocke do 100× množitelj stave 2 96,58 %
 • 2 WonderSpins največ 500.000 $ 3 96,66 %
 • 5 WonderSpins največ 500.000 $ 1 96,67 %
Izplačila v živo Adventures Beyond Wonderland