Najboljša Baccarat Dragon Bonus Live Casino v 2022/2023

Baccarat Dragon Bonus je nedvomno Ezugijev najbolj priljubljen naslov baccarat. Vsebuje vse standardne možnosti za baccarat in vrsto zanimivih stranskih stav. Nekatere stranske stave imajo kvote do 30:1, kar ni povsem običajno pri igrah baccarat v živo. Igra se običajno predvaja v živo v polni HD in z več koti kamere iz Ezugijevega studia, ki se nahaja v Kolumbiji.

Ezugijev Baccarat Dragon Bonus je licenciran in reguliran s strani Curacao eGaming Licensing Authority. Preverjajo ga tudi RSG-Eclipse, BMM, SCG-Bolgaria in ItechLabs, ki imajo ključno vlogo pri ohranjanju zaupanja v igri med igralci.

Kako igrati Ezugi's Live Baccarat Dragon Bonus

Kako igrati Ezugi's Live Baccarat Dragon Bonus

Ezugijev Baccarat Dragon Bonus je med najbolj zabavnimi igrami baccarat v živo, ki so na voljo, in je na voljo v skoraj vseh najboljših spletnih igralnicah v živo. Igralci lahko dostopajo do igre prek številnih igralnic v živo od koder koli na svetu.

Izbira vrhunske igralnice v živo je bistvenega pomena, saj določa splošno izkušnjo igranja, ki jo bo uporabnik dobil. Poleg tega, da so pozorni na ponudnika programske opreme, morajo igralci zagotoviti, da igrajo v licencirani in regulirani igralnici v živo. Igralnica mora ponuditi najustreznejše možnosti plačila glede na potrebe igralcev. Igralci bi morali pregledati tudi pogoje in določila igralnice, da zagotovijo, da so razumni in pošteni.

Igralci lahko igrajo Baccarat Dragon Bonus v živo iz mobilnih in namiznih naprav, ne da bi pri tem ogrozili uporabniško izkušnjo. Igralci morajo najprej namestiti predvajalnik flash za igranje na namizju ali prenosniku.

Kako igrati Ezugi's Live Baccarat Dragon Bonus
Splošne informacije

Splošne informacije

Ime igre

Baccarat Dragon Bonus

Ponudnik iger

Ezugi

Vrsta igre

Baccarat

Pretočno iz

Kolumbija

Splošne informacije
Pravila Live Baccarat Dragon Bonus

Pravila Live Baccarat Dragon Bonus

V tem igra v živo, Baccarat Dragon Bonus sprejema vsa pravila, uporabljena v standardni baccarat. Igralci morajo staviti vse stave na igro pred začetkom kroga, sicer bodo stave neveljavne in prenesene v naslednjo igro. Igra se začne tako, da delilec v živo razdeli dve karti v roko bankirja in roko igralca.

Glavni cilj igre vključuje napovedovanje, katera od rok bo imela vrednost, ki je najbližja 9. Trije izidi so torej zmagovalna kombinacija, bančna zmaga ali pa se igra konča z neodločenim izidom. Vrednost roke se izračuna tako, da seštejeta vrednosti obeh kart. Vse obrazne karte in desetice imajo vrednost nič, vsi asi pa vrednost ena. Preostale karte ohranijo svojo nominalno vrednost. Če pa kombinacija doseže več kot 9, se igralčevo igralno vrednost dobi tako, da se od skupnega števila točk odšteje deset.

Postavitev tabele

Postavitev igre je precej enostavna za razumevanje, tudi za začetnike. Obstajajo trije razdelki, vsak je označen z enim od treh možnih izidov. Obstajata dva majhna odseka, kjer delilec odlaga razdeljene karte, označena z bankirjem in igralcem.

Igranje

Igranje v glavnem vključuje odločanje o znesku stave in postavitev želene stave. Igralci lahko stavijo na svoje karte, bančne karte ali izenačenje. Obstajajo tudi številne stranske stave, ki jih lahko igralci izkoristijo za povečanje možnih dobitkov. Stranske stave imajo različne kvote.

Ko vsi igralci stavijo, delilec v živo razkrije vse podeljene karte in razglasi vrednosti iger in zmagovalne stave. Sredstva se samodejno nakažejo na račune zmagovalcev in igralci lahko začnejo s stavami za naslednji krog.

Igralci lahko komunicirajo z delilci v živo o vsem v zvezi z igro, še posebej, če potrebujejo pojasnila o igranju. Igralci lahko uporabljajo tudi klepet v živo za komunikacijo z drugimi igralci.

Pravila Live Baccarat Dragon Bonus
Izplačila bonusa Baccarat Dragon v živo

Izplačila bonusa Baccarat Dragon v živo

Live Baccarat Dragon Bonus ima stopnjo vrnitve igralcu 96,45%. Zmagovalne kvote se razlikujejo za vse različne stave. Na primer, naravni dobitek in stava na zmage igralcev imata kvote 1:1. Stavne kvote na bankirja so 0,95:1 in 8:1 za neodločen rezultat. Kar zadeva stranske stave, imajo nenaravne zmage z 9 točkami kvoto 30:1. Nenaravne zmage za 8 točk in 6-7 točk so 10:1 oziroma 4:1.

Zneski dobitkov se običajno takoj pripišejo igralčevemu igralniškemu računu. Vendar dvig sredstev v večini igralnic običajno traja nekaj časa. Različne igralnice v živo ponujajo različne načine izplačil. Kupci se tako lahko odločijo za najprimernejši kanal, preko katerega lahko dvignejo svoja sredstva. V večini primerov obdelava dviga običajno traja do tri dni. Nekatere igralnice v živo lahko zaračunajo tudi provizije za obdelavo dvigov.

Izplačila bonusa Baccarat Dragon v živo