Baccarat

November 19, 2020

Funkcija stiskanja postaja vse bolj priljubljena

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Baccarat je igra to je bilo nekoč samo za bogate in kraljeve. Vendar pa je danes ta igra dostopna vsem. Ima zelo preprosta pravila in nekaj, kar imajo igralci resnično radi: nizek rob, zaradi česar je ta igra izjemno priljubljena. Funkcija stiskanja prispeva k večjemu vznemirjenju.

Funkcija stiskanja postaja vse bolj priljubljena

Stiskanje kart v tej igri v resnici ne vpliva na to, katere karte bodo izšle. Če jih stisnete, se morda zdi, da imate nadzor, v resnici pa samo razkrivate karte za svojo stavo, bodisi bankirja ali igralca. Torej, preberite več o tem v tem članku, da boste lahko izvedeli več o stiskanju kartic.

Kdo to počne in zakaj

Če pri stiskanju kart ni dejanskega vpliva, zakaj ljudje to počnejo? Ko se igra v fizičnih igralnicah, element stiskanja doda dramo igri, saj podaljša razburjenje, saj se bodo majhni deli karte postopoma razkrili. Ta ideja temelji na vraževerju tistih igralcev, ki verjamejo, da lahko stiskanje kart zagotovo spremeni izid, nekateri pa bodo dejansko pihali na karto, tako da bo karta imela dobro številko namesto slabe. Samo ena oseba se lahko dotakne igralčevih kart in samo ena bančnikov – to je lahko oseba, ki ima največjo stavo, ali oseba, ki je nominirana.

Tehnika stiskanja

V bistvu je cilj te tehnike dejansko počasi razkriti vrednost kartice, tako da je mogoče zgraditi napetost. Če ste vi tisti, ki to počnete, vam ni treba skrbeti, da bi poškodovali kartico, saj se v baccarat nikoli več ne uporabljajo. Postavite palec na dva zgornja vogala, da pokrijete številko in omogočite, da se vrednost kartice prepozna samo, če se šteje s simboli (srca, piki, kari ali palice). Najbolj pravilen način za začetek je, da kartico postavite tako, da je njen krajši rob obrnjen proti vam.

Če vidite črto ali del slike, boste vedeli, da imate J, Q ali K, ki niso nič vredni. Ko se to zgodi, od takrat naprej nima smisla podaljševati stiska, saj je vrednost že razkrita. Če po stiskanju 3. karte še vedno ne vidite ničesar, je to as. Najboljše karte za stiskanje so od 2 do 10. Če vidite en simbol na vrhu, pomeni, da imate 2 ali 3, in ta stisk postane pomemben, ko je bila prva karta 7. Dobiti 2+7 je odlična kombinacija pri baccarat , medtem ko je 3+7 najslabše.

Če najprej vidite 2 simbola na vrhu, ki označujeta, da je vaša kartica 4, 5, 6, 7, 8, 9 ali 10, jo vsekakor obrnite. Zdaj je njen daljši rob obrnjen proti vam in postopek morate ponavljati.

Kako deluje stiskanje v spletni baccarat

Predstavljajte si, da igrate baccarat v živo Evolution Gaming. Stavili ste in delilcu vam bo dal 2 karti obrnjeni navzdol, tebi in bankirju. Nato se bo karta razkrila tako, da jo odprete z enega in nato z drugega konca, z možnostjo stisnjene karte, odvisno od količine igralcev, ki so stavili na igralce ali na bankirja. Ko gre za baccarat, ki ni v živo, obstaja tudi možnost stiskanja kart, saj lahko kartico "zložite" v več smereh in jo odprete v realnem času.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice