Live Speed Baccarat Euro podjetja SA Gaming

Baccarat

2022-05-29

Katrin Becker

Ko je SA Gaming sredi lanskega leta organiziral letni dogodek SA Euro, je bil eden glavnih poudarkov Live Speed Baccarat Euro. To je igra baccarat v živo, ki se pretaka v kakovosti HD in podpira pokončne in ležeče načine. Speed Baccarat Euro ohranja enaka pravila igre kot klasična igralna vrstica baccarat z dodanim super hitrim odštevanjem le 10 sekund na krog. Torej lahko prenesete to hitrost?

Live Speed Baccarat Euro podjetja SA Gaming

Kaj je Live Speed Baccarat Euro?

tole igra v živo, Speed Baccarat by SA Gaming ne odvzame ničesar od klasične igre baccarat. Kot taka se igra igra z osmimi krovi, v vsakem krovu pa je 52 kart. Opazili boste tudi, da se igra predvaja v natrpanem studiu, kar je kot blagovna znamka v večini igralniških iger SA Gaming v živo.

Glavni cilj v Speed Baccarat je predvideti, ali bo igralčeva ali bankirjeva stran imela vrednost karte bližje 9 ali 8. Ne pozabite, da večina kart v tej igri baccarat predstavlja njihove nominalne vrednosti, razen asov, ki predstavljajo 1. 

Poleg tega se vrednosti kartic z najmanj 10 štejejo za 0. Če je skupno število kartic več kot 10, velja samo zadnja vrednost. Torej, na primer, če je 13, je skupni rezultat 3. 

Nazadnje, neodločen rezultat je, če imata obe roki enake vsote. Mimogrede, to je veljavna možnost stav v vseh igrah baccarat v živo. Ne pozabite, da stavite, preden so karte razdeljene. Stavite lahko tudi na stranske stave, kot boste videli pozneje.

Speed Baccarat Euro izplačila in kvote

Spet ni opazne spremembe kot izplačila ostanejo enaki pri standardnem baccarat. Igralci lahko predvidijo, da bo igralna roka zmagala, in dobijo enakomerno izplačilo 1:1. 

Če pa svoj denar zastavite na Bankerjevo roko, je izplačilo manjše pri 0,95:1. To je zato, ker imate 45,86 % možnosti za zmago v tej stavi v primerjavi s 44,62 % pri stavi Igralec. Tako imajo te stave 1,06 % oziroma 1,24 % hišnega roba. 

Upoštevajte pa, da velja 5-odstotna hišna provizija za vse dobitke pri stavah Banker v evrih Speed Baccarat. Toda to lahko preskočite tako, da izberete "Brez provizije", kar zmanjša vaše izplačilo na 0,50:1. Zato se izognite tej 'napačni' stavi, kadar koli lahko. 

Medtem uživate v višjem izplačilu 8:1, če pravilno napovedujete izenačenje. Vendar so možnosti za to nizke in znašajo 9,52 %. Domači rob je še slabši s 14,36 %. Če pa lahko uspešno tvegate največ 500 kreditov, vam to lahko prinese dostojno izplačilo.

Hitrost Baccarat Euro stranske stave

Stranske stave so v večini temelj igre baccarat v živo. Zagotavljajo nekakšno vznemirjenje, saj je izplačilo pri stranskih stavah običajno višje. Prav tako, spletne igralnice v živo zaslužite s temi stavami, ker je prednost hiše na splošno višja od tistega, ki je pri glavnih stavah. 

Različica baccarat v živo SA Gaming ima do tri stranske stave za dodatno zabavo. Spodaj je kratek pregled:

  • Par igralec/bankir: Predvideti morate, da sta prvi dve podeljeni karti par. In ni pomembno, ali je par v katerem koli položaju. Izplačilo v tej stranski stavi je 1:1.
  • Lucky 6: Ta stranska stava je na voljo samo, če igrate s pravilom »Brez provizije«. Kot že ime pove, ta stava predvideva skupno kombinacijo 6. Lucky 6 ima izplačilo 12:1, če zmaga Bankir, in izplačilo 20:1, če Banker zmaga s tremi kartami.
  • Banker/Player Natural: Nazadnje lahko predvidite, da bo katera koli stran zmagala z naravno. Pri baccarat je to, ko zmaga kombinacija z dvema kartama skupaj 9 ali 8. 

Bonusne funkcije Speed Baccarat Euro

Ta igra baccarat v živo ni nič nenavadnega, saj sledi standardnim pravilom baccarat. Vendar pa je njegova glavna bleščeča točka bežna narava stavnih krogov. Za stavo v tradicionalni igri baccarat boste potrebovali vsaj 30 sekund. Toda Speed Baccarat to razliko zmanjša na 10 do 20 sekund. To je odlična novica, saj se vaš bančni račun ne bo porabil hitreje kot običajno.

Druga privlačna značilnost te igre so načrti za baccarat. S to funkcijo lahko igralci zlahka spremljajo zadnjih 100 rezultatov. Poleg tega načrti poudarjajo vroče/hladne številke in trende drugih igralcev. Toda poleg tega je Speed Baccarat Euro relativno znan.

Hitrost Baccarat Euro končne misli

Za Greenhorne je Speed Baccarat Euro le še ena igra baccarat v živo. Dejstvo, da nima trendovskih množiteljev stranskih stav, ga celo poslabša. Toda za guruje je stava za baccarat v rekordnih 10 sekundah odlična novica. 

Ta igralniška igra v živo nadomešča tudi pomanjkanje množiteljev z največjim zneskom stave 500 kovancev. Seveda pa boste za to potrebovali velik proračun. Toda na splošno je popolna, če iščete nekaj preprostega in zabavnega.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita