Baccarat

September 12, 2019

Najboljše različice Baccarat za spletne igralce

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Iščete namizno igro s preprostimi pravili, ki jih je enostavno upoštevati? Potem je baccarat prava igra za sodelovanje. Od svojega izuma je igra postajala vse bolj priljubljena po vsem svetu, saj večina igralnic v Macau ustvari več kot 88 % svojih prihodkov od baccarat.

Najboljše različice Baccarat za spletne igralce

Toda igralcem ni treba potovati v Macau, da bi uživali v baccarat, igre so na voljo na spletu prek mobilnih in spletnih brskalnikov. Igralci se lahko pridružijo tudi virtualni ekipi igralcev in sodelujejo v mizah v živo z različnimi različicami za raziskovanje.

Tukaj so najboljše različice baccarat za igralce.

Virtualne mize za baccarat

Virtualne baccarat mize se igrajo na virtualnih mizah, kjer lahko igralci izbirajo različne možnosti z nekoliko spremenjenimi pravili. Najpogostejša vrsta baccarat je Punto Banco ali Classic baccarat in je na voljo v večini igralnic. Nekatere igralnice ponujajo tako Pro, Low in High Limit ter VIP baccarat za high rollers.

Drugi najpogostejši je Mini-Baccarat. Po preprostosti je podoben Classic Baccarat, vendar podpira nižje omejitve stav. Igra se na čevljih s šestimi in osmimi palubami. Domači rob na kravato je 14,44 % v nasprotju s 14,36 % na Punto Banco in ima manjšo mizo.

Različice Baccarat za prodajalce v živo

V igralnicah v živo so na voljo različne različice baccarat v živo. To dokazuje, da so igre izjemno priljubljene med spletnimi igralci na srečo. Nekatere glavne različice vključujejo:

Baccarat Squeeze

Ta različica je integrirana s standardnimi pravili, vendar je razlika v tem, kako delilec razkrije karte. Navdušenje se povečuje s povečanjem stav.

Baccarat Control Squeeze

Ta različica baccarat omogoča igralcem, da stiskajo karte. Na stekleni plošči se delijo z licem navzdol, igralci pa lahko digitalno prikažejo vrh, da razkrijejo svojo vrednost. Čeprav igralci ne vidijo kart v celoti, ta funkcija doda razburjenje igri. Delitelj stisne razdeljene karte z roko z večjimi stavami.

Druge različice Baccarat v živo

Baccarat brez provizije

Ta varianta odstrani 5-odstotne provizije, ki jih večina igralnic prevzame za zmago Banker stave. Če pa dobijo oceno 6, bodo prislužili le razmerje 0,5:1. Obstaja veliko stranskih stav, kot so Super 6, Perfect Pair and Player, Player and Banker Pair in Banker Bonus.

Živi Dragon Tiger

To je bolj edinstvena različica baccarat, kjer igralci namesto igralca in bunkerja in dveh kart dobijo zmaja in tigra ter posamezne karte. Igra ponuja tudi stranske stave, kjer je mogoče predvideti, ali se bosta karte zmaja in tigra izenačili v rangu. Njihova obleka na to ne vpliva.

Baccarat Virtual in Live Dealer Variante za spletno igranje

Spletne kazino igre baccarat postajajo vse bolj priljubljene, saj je do njih mogoče dostopati od doma.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice