Razblinjeni najpogostejši miti o Baccarat

Baccarat

2021-08-03

Benard Maumo

Za igrajte baccarat na spletu in nekaj osvojite, morate ločiti dejstva od fikcije. To je zato, ker so nekateri miti o baccarat nesorazmerni. Pravzaprav vam bodo izkušeni igralci povedali, da se dogajajo samo v hollywoodskih filmih.

Razblinjeni najpogostejši miti o Baccarat

Torej, katere so nekatere od teh izmišljenih zgodb, ki jih slišite o baccarat, in jih želite razjasniti? Ta članek obravnava pet pogostih mitov, ki jim nikoli ne bi smeli verjeti.

Baccarat mit #1. Rezultati Baccarat v živo so narejeni

Ko prvič igrate baccarat na spletu, je v redu sumiti na rezultate. Konec koncev, ne morete videti, kaj se dogaja na drugi strani, kot bi v tradicionalni igralnici. Toda ali je res, da spletne igralnice v živo namestijo baccarat?

Odvisno! Če ti igrajte na najboljših mestih za baccarat, vam ni treba skrbeti za rezultate baccarat. Običajno so najboljše spletne igralnice licencirane in regulirane s strani neumnih organov, kot so UKGC, MGA in Curacao e-Gaming. Prav tako so igre vrhunskih agregatorjev, kot so Evolution, Ezugi, Playtech itd. Torej igrajte v licencirani igralnici, da se izognete igram z krivdo.

Baccarat mit št. 2. Baccarat je za High Rollers

Počakaj, ta mit je bil včasih res dejstvo. Prej so samo smrdljivi bogataši lahko igrali baccarat s svojimi jamami denarja brez dna. Vendar se je veliko spremenilo, še posebej po uvedbi spletnih igralnic.

Čeprav igralnice prikrivajo baccarat kot igro za bogate igralce, večina spletnih mest za igre na srečo ponuja različne omejitve mize. Trenutno je mogoče staviti že z 1 dolarjem na krog. Še bolje, večina igralnic v živo ponuja bonuse za baccarat, ki jih lahko igralci uporabijo za povečanje svojega denarja. Na splošno spletna baccarat v živo še zdaleč ni elitistična igra.

Mit o Baccarat št. 3. Štetje kartic je delovna strategija

Če radi igrate blackjack na spletu ali v tradicionalni igralnici, vam ni treba seznanjati s štetjem kart. Štetje kart, ki ga je izumil Ed Thorp v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, je strategija blackjacka, pri kateri lahko igralci sledijo nizkim in visokim kartam, ki ostanejo na krovu krupjeja.

Ob tem pa štetje kart ne bo veliko pomagalo pri igranju baccarat v živo. Čeprav obe igri uporabljata podoben komplet kart, je razlika v tem, da nekatere karte, kot so asi in obrazi, dajejo prednost igralcem v blackjacku. Enako ne velja pri igranju baccarat v živo. Zato je priporočljivo, da se bolj osredotočite na upravljanje bank in ne na štetje kartic.

Mit o Baccaratu št. 4. V Baccaratu obstajajo zmagovalne strategije

Ne verjamete temu mitu, kajne? Kot rečeno zgoraj, štetje kart ali katera koli druga strategija vas v baccarat ne bo pripeljala nikamor. Tako kot spletni igralni avtomati je baccarat zgolj igra na srečo. Zato nobeno razmišljanje ne more podrti roba hiše.

Na žalost nekateri "strokovnjaki" zavajajo igralce s ponarejenimi sistemi baccarat samo zato, da bi od njih zaslužili nekaj dolarjev. Če natančno raziskujete, boste naleteli na več spletnih mest, ki trdijo, da imajo zmagovalne strategije. Toda tu je čista resnica; nikoli ne kupujte strategije baccarat.

Mit o Baccaratu št. 4. Sledenje vzorcem stav je lahko v pomoč

Še en zavajajoč mit o baccarat je, da obstajajo skrivni vzorci, ki jim je treba slediti. Toda v resnici ga ni. Vedno si zapomnite, da je baccarat v živo igralniška igra z metanjem kovanca. Z drugimi besedami, ne morete napovedati izida igre.

Na primer, če bankir zmaga petkrat zapored, to ne pomeni, da bo izgubil naslednji krog. Recimo, da imata igralec in bankir enake možnosti za zmago. Toda praviloma bankir zmaga pogosteje, zahvaljujoč hišnemu robu.

Zaključek

Ste končno pripravljeni na baccarat v živo? Če je odgovor pritrdilen, ne poslušajte teh mitov o baccarat in uživajte v igri. Najti morate le dobro igralnico v živo in se bolj osredotočiti na upravljanje denarja. Poleg tega nikoli ne preskočite priložnosti za pridobitev bonusa za baccarat. Presenečeni boste, kako donosna je lahko ta igra.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice