Baccarat

September 12, 2019

Zakaj igralnice ljubijo in se bojijo Baccarat?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Baccarat je ena najbolj igranih iger v igralniških lobijih. Njegov izvor je mogoče zaslediti v Evropi v igralnih salonih s sedežem v nekaterih delih Francije in Italije. V zadnjih treh desetletjih se je njegova priljubljenost močno povečala v Aziji in Združenih državah.

Zakaj igralnice ljubijo in se bojijo Baccarat?

Igralnice v Macau zaslužijo več denarja kot igralnice kjer koli drugje na svetu. Velik odstotek zasluženega denarja prihaja iz baccarat, kar kaže, kako pomembna je igra. Enako velja za igralnice v Las Vegasu, kjer večina obiskovalcev igre sploh ne zna igrati, a se jim zdi precej privlačna.

Zakaj igralci obožujejo Baccarat

Baccarat je igra izbire za večino high rollers, zlasti v Aziji. Igralci igrajo tako zelo radi, deloma zaradi kulturnih preferenc in deloma zaradi visokih možnosti za zmago, ki jih igra predstavlja. Celotna igra temelji na vnaprej določenih pravilih.

Igralci stavijo na bankirjevo ali igralčevo roko in nato počakajo, da delilec opravi klic. Cilj igre je izbrati roko, ki je bližje deveti v primerjavi z nasprotno roko. Če je skupno število kart več kot devet, šteje samo druga številka.

Zakaj imajo igralnice radi igro

Glavni razlog, zakaj imajo igralnice radi baccarat, je ta, da je zelo donosen. Statistični podatki kažejo, da dober odstotek prihodkov v številnih igralnicah običajno prihaja iz baccarat. Uspeh igre je mogoče pripisati povezanosti z močjo in razkošjem.

Drugi razlog je, da večina igralcev baccarat igro povezuje s kulturo in srečo. Zaradi tega se igralci vedno znova vračajo v igralnice. Igra traja tudi kratek čas, da se zaključi vsak krog. To pomeni, da je promet precej visok, kar deluje v korist igralnice.

Zakaj se igralnice bojijo igre

Pri baccarat je prednost hiše običajno precej nizka v primerjavi z drugimi igrami. To pomeni, da imajo igralci večje možnosti za zmago, ko igrajo baccarat. High rollers uživajo v igranju igre za mizami z visokimi limiti, kar jim omogoča, da osvojijo ogromne vsote denarja.

Ko igralci veliko zmagajo, igralnica veliko izgubi. Glede na nizko hišo je tak scenarij povsem možen. Baccarat je odličen primer, ki prikazuje razmerje med visokimi tveganji in visokimi nagradami. Bilo je veliko primerov, ko so igralnice bankrotirale in igralci slavili, pa tudi obratno.

Poglobljen pogled, zakaj se kazino ljubi in se boji iger Baccarat

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice