Blackjack Party

Blackjack party je odlična različica blackjack razvaljano z Evolution Gaming. Igra je edinstvena na več načinov. Ena najbolj opaznih sprememb je, da se igra z dvema delivcema. Sama igra se igra kot vse druge igre blackjacka v živo. Vendar se v tem primeru predstavitev nekoliko spremeni in delivci v živo naredijo več, da zabavajo igralce.

Kako igrati Blackjack PartyKako deluje Blackjack Party?Kako zmagati na zabavi Blackjack:
Kako igrati Blackjack Party

Kako igrati Blackjack Party

Blackjack zabava sledi enakim pravilom kot tipična igra blackjacka. Cilj je imeti roko, ki je blizu, vendar ne več kot 21 po vrednosti. V tej namizni igri z nizkimi vložki lahko igralci stavijo od 5 do 1000 £. Igra blackjack party se igra z največ sedmimi igralci za mizo z največ 8 kompleti kart. Zanimivo postane, ko gre za število ljudi, ki se lahko pridružijo mizi. Igra ima možnost stave zadaj, ki gledalcem omogoča, da stavijo za igralca, za katerega menijo, da bo najverjetneje zmagal, in zaradi tega je zabava. Najbolj uvrščene igralnice v živo pogosto ustvarite eno igro s stotinami gledalcev, ki se zberejo za različnimi igralci.

Pravila Blackjack Party

Pravila za zabavo z blackjackom so razmeroma enostavna in igralci bi morali igro takoj igrati. Za začetek igra narekuje, da delilec stoji na 17. Igralci lahko razdelijo karte enake vrednosti, vendar ne morejo zadeti za deljene ase. Poleg tega se po razdelitvi ne morejo podvojiti. Vendar pa dobijo zavarovanje, če ima delivec asa kot obrnjeno karto.

Kako igrati Blackjack Party
Kako deluje Blackjack Party?

Kako deluje Blackjack Party?

Ideja igre je ustvariti zabavno razpoloženje. Medtem ko bi tipičen zaplet blackjacka v živo vključeval samo igralce za mizo, preostali del igralnice pa je zaprt, zabava z blackjackom omogoča tudi drugim igralcem, da sodelujejo v igri. Še več, trgovci ohranjajo igro živahno tako, da z igralci klepetajo o različnih vprašanjih, ki niso povezana z igro. Možnost bet-behind je drugi vidik, ki razlikuje to različico igre. Funkcija omogoča igralcem za mizo nazaj roke drugim igralcem. To je ista funkcija, ki daje igralcem, ki niso za mizo, možnost, da stavijo na podlagi tega, kar imajo igralci za mizo.

Kako deluje Blackjack Party?
Kako zmagati na zabavi Blackjack:

Kako zmagati na zabavi Blackjack:

Zmaga na zabavi blackjack deluje tako kot pri standardni igri. Igralci stavijo proti delivcu. Za zmago morajo imeti roko, ki je boljša kot pri delilcu, vendar ne več kot 21. Stranske stave dajejo igralcem možnost zmage, tudi če pri glavni stavi pokvarijo. Ključ do povišanja na lestvici zmagovalcev je, da njihove možnosti ostanejo odprte. Medtem ko lahko igralci in gledalci stavijo na katero koli od sedmih igranih iger, je vedno varneje staviti za igralca, za katerega menimo, da bo verjetno zmagal, tudi če je udeleženec za mizo.

Blackjack Party strategija

Vsaka igra blackjack zabave je edinstvena za zadnjo. Tako bodo igralci potrebovali strategijo, ki jim bo prinesla zmago, ne glede na to, kako se igra odvija. Osnovni matematični pristop je eden najbolj priporočenih načinov igranja tako za začetnike kot za izkušene igralce. Strategija temelji izključno na matematičnih verjetnostih, zato se pri igranju ne zanaša na slutnje in občutke. Osnovni sistem sledi matematičnim rezultatom, ki temeljijo na dveh odprtih kartah, ki jih ima eden, in zgornji karti, ki jo delilec izvleče iz krova. Strategija tudi odsvetuje zavarovalne stave in spodbuja igralce, da vedno igrajo na zmago.

Kako zmagati na zabavi Blackjack:

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Kako se zabava blackjack razlikuje od običajnega blackjacka?

Blackjack Party je drugačen, saj igralcem omogoča, da ne stavijo na mizo glede na to, kako se igra odvija.

Katera je najboljša strategija za zabavo blackjack?

Osnovna strategija je eden najbolj preprostih pristopov k igri, ki povečuje možnosti igralcev za zmago.

Kdaj je bila izumljena zabava za blackjack?

Igro je leta 2015 predstavil Evolution Gaming.