Štetje kart pri spletnem Blackjacku v živo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker
LocaliserLuka NovakLocaliser

Blackjack je bil in bo ostal ena najbolj igranih iger s kartami v spletnih in fizičnih igralnicah. Ko igrate blackjack, morate imeti dovolj sreče, da dobite najboljše karte in osvojite čim več. Toda z dobro strategijo lahko povečate svoje možnosti za zmago.

Obstaja veliko strategij, ki jih lahko uporabite pri igranju iger s kartami na spletu. Eden najbolj priljubljenih med njimi je štetje kart.

Pravzaprav je štetje kart težje uporabiti pri spletnem blackjacku kot v fizičnih igralnicah. Kljub temu je še vedno možno in vam lahko pomaga prevzeti rahlo prednost pred hišo.

Štetje kart pri spletnem Blackjacku v živo

Kako deluje štetje kartic?

Ne glede na to, katere igre uživate, blackjack oz poker, vedno lahko izkoristite štetje kart.

Ta strategija zahteva, da spremljate že razdeljene karte in si jih zapomnite. Ko nekaj časa igrate in se lotite štetja, se zlahka odločite, ali bo naslednja igra v vašo korist.

Korak 1. Dodelite vrednosti razdeljenim kartam

Najprej mora igralec paziti na karte in vsaki vrsti dodeliti te vrednosti:

  • Nizke karte (2 do 6) = +1
  • Nevtralne karte (od 7 do 9) = 0
  • Visoke karte (od A do 10) = -1 Karte za seštevanje se imenujejo tudi "tekoče štetje"

2. korak. Izračunajte pravo število

Sedaj morate ustvariti "pravo število", da boste spremljali več kompletov, ki so na voljo v večini iger blackjack za pravi denar. Če želite narediti pretvorbo, delite število tekov s preostalimi kompleti. Preostale krove lahko ocenite tako, da pogledate čevelj. Na primer, če imate tekoči števec +9 in je ocena na krovu 3, je pravo število +3.

Korak 3. Spoznajte svojo prednost

Nato uporabite "pravo število", da ugotovite, ali imate prednost pred hišo. Evo, kako pravi štetje določa prednost ali slabost: -3 = 2,05% prednost hiše -2 = 1,53% prednost hiše -1 = 0,80% prednost hiše 0 = 0,42% prednost hiše +3 = 1,77% prednost igralca +2 = 1,17% prednost igralca +1 = 0,58 % prednosti igralca Ne pozabite, da vam višje resnično število omogoča, da tvegate več z veliko samozavestjo.

Možnost spletnega štetja kart Blackjacka v živo

Medtem spletni blackjack v živo uporablja prave komplete kart, jih mešajo pogosteje kot v tradicionalni igralnici. Zaradi tega je igralcem težje učinkovito šteti karte. Poleg tega veliko spletne igralnice v živo uporabite programsko opremo za zaznavanje števcev kart in preprečitev njihovega igranja. Še vedno pa je možno uporabljati strategije štetja kart pri spletnem blackjacku v živo, če ste disciplinirani in prilagodite svoje strategije spletni obliki.

Strategije za štetje kart v spletnem Blackjacku v živo

Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izvajanju strategij štetja kart pri spletnem blackjacku v živo:

Naj bo preprosto

Držite se osnovnega sistema štetja kart, kot je štetje Hi-Lo. Ta sistem je enostaven za učenje in uporabo ter vam bo dal dobro predstavo o tem, kdaj vam je krov naklonjen.

Vadite

Vadite štetje kart doma, preden igrate blackjack v živo na spletu. Na voljo je veliko spletnih simulatorjev, ki vam lahko pomagajo izboljšati svoje sposobnosti.

Prilagodite svoje stave

Ko vam je komplet naklonjen, zvišajte stavo. Ko je komplet proti vam, znižajte stavo. To vam bo pomagalo povečati vaše dobitke in zmanjšati izgube.

Bodite pozorni na igro

Ostanite osredotočeni na igro in se izogibajte motnjam. Bodite pozorni na spremembe v ravnanje trgovca in vzorce v obravnavanih kartah.

Tveganja in koristi štetja kart pri spletnem Blackjacku v živo

Štetje kart lahko daje igralcem prednost pred hišo, vendar prinaša tudi tveganja. Tu je nekaj možnih tveganj in koristi, ki jih je treba upoštevati:

Nagrade

  • Povečane možnosti za zmago
  • Natančnejše odločitve glede stav
  • Sposobnost izkoriščanja ugodnih situacij

Tveganja

  • Zaznavanje spletnih igralnic v živo in morebitna prepoved
  • Pravne posledice v nekaterih jurisdikcijah
  • Za obvladovanje je potrebno veliko časa in truda

Zaključek

Na splošno bo štetje kart vedno lažje izvajati, če igrate v kopenski igralnici. Kljub temu bo ta strategija dobro delovala tudi na spletu, če jo boste dovolj vadili in našli dobro igralnico za to.

Priporočamo, da začnete na mizah za blackjack z manj kompleti v igri, kar bo olajšalo vaše delo.

Kaj je štetje kart?

Štetje kart je strategija, ki jo igralci uporabljajo v igrah s kartami za sledenje razdeljenih kart. Vsaki karti morate dodeliti številčno vrednost, tako da lahko, ko se igra nadaljuje, ugotovite, ali bo naslednja kombinacija v vašo korist ali ne.

Ali lahko štejete karte pri blackjacku z delivcem v živo?

Da, pri blackjacku z delivcem v živo je mogoče šteti karte. Vendar pa spletne igralnice uporabljajo programsko opremo za zaznavanje števcev kart in lahko prepovejo igralce, za katere se ugotovi, da uporabljajo to strategijo.

Ali štetje kart deluje pri blackjacku v živo?

Štetje kart lahko da igralcem prednost pred hišo pri blackjacku v živo. Vendar pa to ni povsem preizkušena strategija in zahteva precejšnjo količino prakse in discipline, da je učinkovita.

Ali je lahko šteti karte pri spletnem blackjacku v živo?

Štetje kart je v spletnih igralnicah v živo težje izvesti kot v kopenskih. Ampak, če dovolj vadite, lahko vseeno uspete in poskusite prevzeti prednost pred hišo.

Prednosti in slabosti spletnega Blackjacka v živo

Prednosti in slabosti spletnega Blackjacka v živo

Vsak ljubitelj iger na srečo se zaveda dejstva, da ima blackjack eno najboljših kvot med vsemi igralniškimi igrami. Če uvedete strategijo za to igro, lahko dobite celo rahlo prednost pred igralnico.

Spletni Blackjack v živo proti tradicionalnemu Blackjacku

Spletni Blackjack v živo proti tradicionalnemu Blackjacku

V zadnjih nekaj letih so spletne igralnice v živo postale nova normalnost med ljubitelji spletnih stav po vsem svetu. A vseeno je nekaj med vami, ki radi igrate v kopenskih igralnicah.

Spletni nasveti in triki za blackjack v živo

Spletni nasveti in triki za blackjack v živo

Blackjack je ena najbolj igranih iger s kartami v svetovnem merilu. Dandanes, z rastjo spletnih igralnic, lahko igrate blackjack prek namiznega računalnika ali celo pametnega telefona.

Vse o spletnih delilcih Blackjacka v živo

Vse o spletnih delilcih Blackjacka v živo

Če radi igrate blackjack na spletu, ste verjetno že slišali za mize delilcev v živo. Te mize so popolne, če želite igrati bolj realistično različico igre, namesto robotskih, ki so na voljo v običajnem delu igralnice.