Blackjack

December 4, 2020

Izogibajte se napakam za Blackjack v živo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Pred igranjem blackjack potem se moraš res naučiti, kako to narediti. Strategija igra je nekaj, kar morate vedeti, saj vam daje res dobro prednost in je tudi tvegano vedenje, če med igranjem ne veste, kaj dejansko počnete. Začetniki so običajno dovzetni za sprejemanje odločitev, ne da bi pravilno razmišljali in so zaničeni v stranske stave. Na srečo je vedno nekaj dobrega in to pomeni, da se ljudje učijo iz svojih napak. Vendar pa obstaja nova generacija igralcev, ki namesto da bi naredili te napake, berejo o njih, da jih ne naredijo.

Izogibajte se napakam za Blackjack v živo

Težave zaradi neučenja in strategije za igranje

Vsekakor se ne bi smeli pridružiti mizi za blackjack v živo, če še ne poznate osnovne strategije te igre, saj lahko naredite napake pri blackjacku. Učenje in razumevanje strateških pravil te igre ni nujno težko ali boleče, še posebej, če zadostujejo, da odpravijo prednost hiše. Štetje kart ni edini način za zmago v igri in ta misel je napačna.

Blackjack lahko najdete na spletu igralnica v živo strateške karte na spletu in obstaja veliko razvijalcev, ki so dejansko integrirali funkcijo strateškega igranja v svoje izdaje, zaradi česar je ta proces lahek, poleg tega, če ste začetnik.

Izbira zavarovanja, ko ima trgovec asa

Izbira zavarovanja se vam lahko zdi odlična ideja, če delilec pokaže asa, vendar je verjetnost, da bo dobil blackjack, približno 9:4. Kar se morda zdi dober posel, je v resnici shema, da se lahko prednost hiše poveča v blackjacku v živo. Če boste pozorni, boste videli, da so igralci bolj izkušeni in zaradi tega nikoli ne bodo uporabljali te funkcije.

Napačna odločitev o delitvi para 10s in 5s

Čeprav je deljenje kart odlična priložnost, da lahko podvojite svoje možnosti za zmago, obstajajo nekatere karte, ki jih nikoli ne bi smeli razdeliti. Par, ki je sestavljen iz dveh petic, velja za enega najbolj vrednih v igrah blackjacka. Ko razdelite to kombinacijo, boste morda dobili dve šibkejši roki, kar zagotovo ni tisto, kar želite.

Kar se tiče delitve 10, tega ne bi smeli storiti iz očitnih razlogov. Ko imate to kombinacijo, boste verjetno zmagali, razen če ste šteli karte. To igro je treba igrati kot celoto. To je gotovo.

Vedite, kdaj morate podvojiti

Podvojitev je morda nekaj pametnega, če imate razumne možnosti, da vas bo naslednja karta še bolj približala 21, ne da bi dejansko povzročila propad. Vendar pa je pri tem izjema in takrat ima trgovec asa. Ob predpostavki, da igrate različico, ki ima pravilo S17, kjer delilec stoji na mehki 17 roki, potem podvojitev na 11s ni nekaj, kar bi morali narediti in bi morali samo zadeti. V spletnih igralnicah, kjer lahko delivci še vedno dosežejo 17, igralcem svetujemo, da to možnost uporabijo, ko je njihova skupna kombinacija 11.

V bistvu je Double Down precej odlična izbira, če se trgovec ne prikaže asa. Večina igralcev bo to storila, če je njihova kombinacija 10 ali 9 in je delivčeva karta 5 ali 6.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice