Kako igrati blackjack v živo v igralnicah v živo, popoln vodnik za začetnike

Blackjack

2023-01-03

Ethan Tremblay

Ena najbolj znanih in tradicionalnih iger v zgodovini iger je blackjack. Ta igra se je sprva igrala v fizični igralnici. Vendar pa lahko ljudje zdaj dostopajo do te klasične igre kadar koli želijo in jo igrajo iz udobja svojega doma. Vsak ljubitelj igralniških iger bi jo moral kdaj preizkusiti, saj je ena izmed teh iger. Zaradi zapletenosti bontona, pravil in različic pa se nekaterim začetnikom morda zdi zastrašujoče.

Kako igrati blackjack v živo v igralnicah v živo, popoln vodnik za začetnike

Začetniki naj začnejo z blackjackom, ko vstopijo v svet spletnih iger na srečo. Igra ni težka, a če jo želite izboljšati, se boste morali naučiti umetnosti igranja.

Prišli ste na pravo mesto, če ste novi v blackjacku in se želite naučiti igrati. V tem priročniku vam bomo razložili, kako izboljšati in začeti zmagovati pri blackjacku. Torej, preberite do konca, če se želite izboljšati.

Osnove so na prvem mestu

Naučite se osnove blackjacka prvi. Da bi jih razumeli, se morate zavedati, da je delivec oseba, ki nadzoruje vse delitve kart in aktivnosti za mizo za blackjack. Igro začne, ko udeleženci za mizo sklenejo stave.

Žetoni se v igrah blackjack uporabljajo namesto denarja. Svoje žetone boste plačali delivcu. Svoj denar vedno položite na mizo, namesto da bi ga dali delivcu. V zameno vam bo dal žetone. Namesto da poskušate pridobiti žetone, medtem ko igra že poteka, kupite svoje žetone med igrami.

Če želite skleniti stavo, položite svoje žetone na določeno mesto pred svojim sedežem. Na mizi je narisan krog. Ko vsak igralec položi svojo stavo, delivec začne igro. Igra se začne, ko vsak igralec dobi dve karti.

The delivec si tudi razdeli par kart, vendar si razdeli eno karto obrnjeno navzgor in drugo obrnjeno navzdol. To je pomembno, ker lahko igralec uporabi ogromno informacij na obrnjeni karti, da se odloči, kako naj odigra svojo kombinacijo.

Glede na to, da ste začeli s kombinacijo dveh kart, je največja vsota, ki jo lahko imate, 21, ki je sestavljena iz asa, ki šteje kot 11, in desetke. Blackjack je, kar je, in se pogosto izplača 3 proti 2.

Če je delivčeva obrnjena karta as, imate možnost kupiti zavarovanje. Brez zavarovanja. Samo vsakič reci ne, pa boš v redu. Ko je vsaka karta razdeljena, delivec pogleda, ali ima blackjack. Če tega ne stori, se lahko igralci odločijo, kako bodo igrali s svojimi rokami. Na voljo imate več možnosti, vključno z udarcem, stanjem, delitvijo, podvojitvijo in podajo. Uporabite katero koli, odvisno od okoliščin.

Vadite čim več

Po osnovni izobrazbi bi morali vaditi čim več. Če ste popolni novinec, je sprva lahko izziv, a z vajo boste spoznali, kako preprosto je. Ohranite pozornost in vztrajno vadite. Kot v skoraj vseh igralnicah v živo, vam ne bo treba skrbeti, da bi porabili proračun za vadbo. Brezplačno lahko vadite, kolikor dolgo želite. Zato redno vadite, dokler se ne izboljšate in začnete z nekaj denarja. Na občutek se lahko hitro navadiš, če lahko razumeš koncept igranja, medtem ko zapravljaš denar.

Število kompletov kart, ki jih uporablja igralnica v živo

Kompleti kart, ki se uporabljajo, se med igralnicami v živo razlikujejo. Najboljši način ukrepanja je, da se naučite, katere komplete kart uporablja igralnica v živo, ker nekateri morda uporabljajo drugega. Na ta način lahko spremljate praktično vse.

Ugledne igralnice v živo uporabite generator naključnih števil, da premešate karte po vsaki roki. Zaradi tega ni mogoče slediti razdeljenim kartam. Poleg tega, čeprav je nemogoče prešteti karte na spletu, vam bo spremljanje kart, ki so že bile uporabljene, pomagalo povečati vaše možnosti.

Nasvet: Nikoli ne delite desetic

Pri blackjacku je lahko delitev na desetke najslabša igra. Idealno bi bilo preprečiti to za vsako ceno. Z 92-odstotno možnostjo izgube je verjetnost velika. Pri blackjacku je ena izmed najbolj zaželenih kombinacij 10. Ko to storite, bi morali vaditi vse scenarije, vključno s tistimi, ki vključujejo karte, krov in tako naprej, kot tudi delivsko fazo igre. Vedno dajte več denarja na mizo, ko je delivec najbolj ranljiv in imate možnost, da to storite. To lahko storite z razdelitvijo para.

Odločite se, ali boste udarili ali stali

Če se želite čim bolj približati 21, ne da bi bankrotirali, izračunajte vrednost svoje karte in karte delivcev. Lahko zaupate svojim instinktom ali si ogledate goljufije, ki jih je enostavno najti na spletu.

Hit

Prosite delivca za drugo karto. To naredite samo, če ste prepričani, da vas naslednja karta ne bo izključila iz posla, ali če ste pripravljeni tvegati, da ima delivec boljšo kombinacijo glede na trenutno vrednost vaših kart.

Stoj

Prosite delivca, naj vam preneha deliti karte in preide k naslednjemu igralcu. Če je vrednost vaše kombinacije že precej visoka (na primer več kot 17) in niste prepričani, ali bo zmagala delivčeva kombinacija, boste verjetno to storili.

Kako zadeti v igri Blackjack

Barve štejejo samo v nekaj izbranih nenavadnih različicah blackjacka. Skoraj vedno lahko prezrete barve kart. Pomembno pa je upoštevati, da so na vsaki stopnji v kompletu samo štiri barve in štiri karte.

Obrazne karte so vredne 10 točk, as je vreden 1 ali 11, preostale karte pa so vrednotene glede na njihovo število. Na enak način sta dve vredni dve točki, pet pa pet.

Če želite izračunati rezultat za igro blackjacka, dodajte točke za vsako karto v roki. Kombinacija z najvišjo vsoto je tista, ki zmaga. Igralčeva kombinacija in delivčeva kombinacija sta edini kombinaciji, ki ju je mogoče primerjati v igri blackjack. V igri so lahko tudi druge kombinacije, vendar sta za določitev zmagovalca potrebni samo dve kombinaciji.

Težava še vedno obstaja. Vsaka kombinacija s skupno 22 ali več je propadla, včasih imenovana tudi mrtva kombinacija in takojšnja izguba. Ugotovite, kdo je najbližje 21. Lahko izločite delivca in zmagate, če je vaša kombinacija bližja 21 kot delivčeva. Če zmagate, vam bo delilec dal vaš dobitek. Vaše izplačilo se razlikuje glede na vrsto stave, ki ste jo sklenili.

Zaključek

Ena najstarejših in najbolj značilnih iger v zgodovini iger je blackjack. V tej igri lahko uživajo igralci vseh ravni znanja. Vendar boste morali ob vsaki igri več vaditi in se spomniti osnov. Ni posebej težko. Sprva se morda zdi nekoliko zapleteno, a ko se boste lotili, boste spoznali, kako zabavno je igrati to znano igro.

Najboljša stavna igra v igralnici v živo je verjetno blackjack. Zato boste morali vložiti čas in trud, potreben za izboljšanje. Brez potrebnega truda ni nič mogoče. Najpomembnejši dejavnik je doslednost. Bodite dosledni in se držite navodil. Blackjack lahko igrate v igralnici v živo in na ta način zmagate.

Vodnik se tukaj konča. Upajmo, da ste odkrili rešitve za vprašanja, ki ste jih imeli. Če želite izboljšati blackjack, glejte ta vodnik za začetnike. Če lahko, vadite svoje strategije, kolikor lahko. Medtem ko zmagujete, imejte čim boljši čas igranja.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice