Kako igrati Soft 17 v Blackjacku z delilcem v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker

Če ste izkušen igralec igralnice, vam blackjack soft 17 ni neznan izraz. Običajno so igralci zmedeni med stanjem, udarcem in podvajanjem, ko naletijo na to kombinacijo. Torej, to vodilo podrobno pojasnjuje to strategijo blackjacka in kako jo pravilno igrati.

Kako igrati Soft 17 v Blackjacku z delilcem v živo

Kaj je mehko pravilo 17?

Mehka kombinacija 17 ali S17 je katera koli kombinacija v a igra blackjack z asom, predstavljenim kot 11. Na primer, kombinacija z asom + 6 ali asom + 3 + 3 velja za mehko 17. Isto pravilo velja za kombinacijo z asom + 2 + 2 + 2.

Skratka, osnovna strategija za igranje kombinacije z asom + 6 se razlikuje od kombinacije z 10 + 7. Čeprav sta obe kombinaciji 17, prvi nima asa. Zato velja za hard 17 v svetu blackjacka.

Pomembno je vedeti, da vam as v roki omogoča prepotrebno prilagodljivost na mizi za blackjack. To je zato, ker se lahko šteje kot 1 ali 11, kar vam omogoča prostor za spremembo skupnega seštevka rok.

Kako igrati mehko kombinacijo 17

Kot smo že omenili, večina igralcev ne ve, kaj storiti, ko dobijo to kombinacijo. Vendar ne skrbite, saj lahko storite eno od naslednjih stvari:

  • Ne stojte
  • Podvojite, ko je krupjejeva gornja karta od 3 do 6. V igri z enim kompletom podvojite, ko je od 2 do 6.

Če ne veste, se stanje pri blackjacku nanaša na držanje celotnega zneska in končanje na vrsti. Zadenete lahko tudi tako, da od delivca zahtevate dodatno karto. Vendar, če presežete 21, propadete in izgubite roko.

Ne stojte na S17

Osnovna strategija blackjacka proti tej kombinaciji pri a spletna igralnica v živo nikoli ne stoji, ne glede na delivčeva zgornja karta. Medtem ko večina igralcev verjame, da je stati na 17 dobra poteza, je pravzaprav ravno nasprotno, saj lahko na koncu izgubite več denarja kot udarite.

Še vedno niste prepričani, kajne? V redu, nekatere igralnice zahtevajo, da delivec zadene mehko 17. Razlog? Rob hiše se izjemno poveča. Enako velja, da mora igralec zadeti na S17 in ne stati.

Podvojitev na S17

Mnogi novi igralci blackjacka ne podvojijo, ker ne razumejo ničesar o tej strategiji. Ampak tukaj je stvar; morate podvojiti, da bi spodbudili več sredstev na mizi, saj je krupje na tej stopnji bolj dovzeten za izpad.

V igri z več kompleti morate podvojiti, če ima delivec zgornjo karto nizke vrednosti v razponu od 3 do 6. Pri igri z enim kompletom vedno podvojite, če je zgornja karta od 2 do 6.

Kako mehko pravilo 17 vpliva na rob hiše

Prvič, prednost hiše je prednost v odstotkih, ki jo ima hiša pri vseh stavah, ki jih sklenete. Recimo, da ima igra blackjack 0,50 % prednosti hiše; to pomeni, da bo hiša odšla z 0,50 $ na vsakih 100 $, ki jih vložite. Upoštevajte, da je to ne glede na to, ali zmagate ali izgubite.

Zdaj, če je vaša povprečna velikost stave 30 $ pri igranju 50 iger na uro, morate izračunati pričakovano izgubo na uro. Spodaj je matematika:

30 $/roko x 50 rokov/uro x 0,50 % = 7,50 $/uro

Ob upoštevanju teh številk delivec, ki doseže S17, poveča prednost hiše za vsaj 0,2 %. Ne glede na to, kako majhna je ta številka, vašo urno izgubo poveča na približno 10,50 $, če upoštevamo zgornji primer.

Zaključek

Do te točke zdaj veste nekaj stvari o mehkem pravilu 17. Vendar je za obvladovanje te strategije potrebno več kot le branje na papirju. Torej, začnite z izostritvijo svojih veščin na brezplačnih demo različicah, preden kar koli tvegate v sobi za delivce v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Kaj je mehko 17 v Blackjacku z delivcem v živo?

Mehko 17 pri blackjacku z delivcem v živo se nanaša na kombinacijo, sestavljeno iz asa in 6. As je lahko ovrednoten z 1 ali 11, tako da je skupno 7 ali 17. Ta prilagodljivost omogoča različne strategije igranja.

Kako naj igram soft 17 v spletnem blackjacku?

Ko imate mehko 17, je pogosto priporočljivo zadeti. To je zato, ker vam prilagodljivost asa daje dobre možnosti za izboljšanje vaše kombinacije brez nevarnosti, da bi padli.

Ali delivec pri igrah Blackjack v živo podpira Soft 17?

To je odvisno od posebnih pravil igre blackjack v živo, ki jo igrate. Nekatere igre zahtevajo, da delivec stoji na vseh 17, vključno z mehkimi 17, medtem ko druge zahtevajo, da delivec udari na mehkih 17.

Ali je podvojitev na mehkih 17 dobra strategija pri blackjacku z delivcem v živo?

Podvojitev na mehko 17 je lahko dobra strategija, še posebej, če je delivčeva zgornja karta šibka (na primer 3 do 6). Daje vam možnost, da povečate svoje dobitke, ko je delivec v manj ugodnem položaju.

Kako mehko pravilo 17 vpliva na prednost hiše pri Blackjacku v živo?

Pravilo, da mora delivec zadeti na mehkih 17, nekoliko poveča prednost hiše. To pomeni, da igre, kjer delivec stoji na vseh 17, na splošno ponujajo boljše kvote za igralca.

Ali na spletnih mestih spletnih igralnic v živo obstajajo mize za blackjack v vrednosti 1 $?

Ali na spletnih mestih spletnih igralnic v živo obstajajo mize za blackjack v vrednosti 1 $?

Blackjack je bil vedno zvezda igralniških miz in njegov čar ni zbledel v spletnem svetu, še posebej v formatih delilcev v živo. Medtem ko igralci iščejo vznemirjenje te klasične igre iz udobja svojega doma, se pogosto pojavi vprašanje: Ali so v spletnih igralnicah v živo na voljo mize za blackjack za 1 $? Ta cenovno dostopna raven vložkov bi lahko spremenila igro za mnoge navdušence. V tem članku odkrivamo, ali te proračunu prijazne mize obstajajo in kako se primerjajo s primerljivimi mizami z višjimi vložki. Pridružite se nam, ko raziskujemo kraljestva spletnega blackjacka, kjer se strategija sreča s srečo ob obračanju karte.

Delilec v živo Blackjack Veščine upravljanja denarja

Delilec v živo Blackjack Veščine upravljanja denarja

Ne glede na to, ali gre za kopenske igralnice ali spletne igralnice v živo, je blackjack zares ena najbolj priljubljenih iger. Medtem ko ga nekateri igrajo zaradi odličnega izplačila, ga imajo drugi radi zaradi zabavnega igranja in pritiska drugih igralcev.

Igralni avtomati v živo proti Blackjacku v živo – kateri je boljši

Igralni avtomati v živo proti Blackjacku v živo – kateri je boljši

Ste se kdaj vprašali, katera igra je boljša, med igralnimi avtomati v živo in blackjackom v živo, poleg dejstva, da so igralnice v živo boljše od kopenskih igralnic? Trenutno ne moremo reči, katera igra je boljša, zato se najprej poglobljeno pogovorimo o prednostih in slabostih vsake igre.

Miti o spletnem blackjacku v živo, ki jih je treba ovreči

Miti o spletnem blackjacku v živo, ki jih je treba ovreči

Blackjack v živo je s svojo mešanico spretnosti in priložnosti postal temelj sveta spletnih igralnic v živo. Njegova privlačnost ni le v možnostih za velike zmage, ampak tudi v vznemirljivosti in strateški globini, ki jo ponuja. Vendar pa je, tako kot vsaka priljubljena igra, blackjack zavit v oblak mitov in napačnih predstav. Te segajo od prepričanj o prirejanju igre do napačnih predstav o štetju kart in vplivu novih igralcev. Namen tega članka je razbliniti te mite, osvetliti realnost spletnega blackjacka v živo in zagotoviti igralcem jasnejšo predstavo o tem, kaj lahko pričakujejo za virtualnimi mizami.

Prednosti in slabosti spletnega Blackjacka v živo

Prednosti in slabosti spletnega Blackjacka v živo

Vsak ljubitelj iger na srečo se zaveda dejstva, da ima blackjack eno najboljših kvot med vsemi igralniškimi igrami. Če uvedete strategijo za to igro, lahko dobite celo rahlo prednost pred igralnico.

Spletni Blackjack v živo proti tradicionalnemu Blackjacku

Spletni Blackjack v živo proti tradicionalnemu Blackjacku

V zadnjih nekaj letih so spletne igralnice v živo postale nova normalnost med ljubitelji spletnih stav po vsem svetu. A vseeno je nekaj med vami, ki radi igrate v kopenskih igralnicah.

Spletni nasveti in triki za blackjack v živo

Spletni nasveti in triki za blackjack v živo

Blackjack je ena najbolj igranih iger s kartami v svetovnem merilu. Dandanes, z rastjo spletnih igralnic, lahko igrate blackjack prek namiznega računalnika ali celo pametnega telefona.

Strategija in nasveti za Blackjack v živo

Strategija in nasveti za Blackjack v živo

Tako kot večina drugih igralniških iger je tudi blackjack v živo igra, ki je v veliki meri odvisna od sreče. Ne glede na to, kako velik strokovnjak ste za igranje blackjacka v živo, če imate slab dan, lahko na koncu izgubite vsako igro, ki jo igrate ta dan. 

Vse o spletnih delilcih Blackjacka v živo

Vse o spletnih delilcih Blackjacka v živo

Če radi igrate blackjack na spletu, ste verjetno že slišali za mize delilcev v živo. Te mize so popolne, če želite igrati bolj realistično različico igre, namesto robotskih, ki so na voljo v običajnem delu igralnice.

Zasebni Blackjack

Zasebni Blackjack

V dinamičnem svetu spletnih iger na srečo se je zasebni blackjack v igralnicah v živo pojavil kot izjemna izkušnja, ki ponuja mešanico personalizirane interakcije, ekskluzivnosti in klasične privlačnosti blackjacka. Medtem ko spletno igranje še naprej odraža in včasih presega navdušenje fizičnih igralnic, zasebni blackjack izstopa po svojem prilagojenem pristopu, ki skrbi za igralce, ki iščejo bolj intimno in prefinjeno igralno okolje. Ta članek raziskuje nianse zasebnega blackjacka, nišnega, a vse bolj priljubljenega vidika v pokrajini spletnih igralnic, privlačnega predvsem za tiste, ki cenijo zasebnost, visoke vložke in prilagojene igralne izkušnje.

Štetje kart pri spletnem Blackjacku v živo

Štetje kart pri spletnem Blackjacku v živo

Blackjack je bil in bo ostal ena najbolj igranih iger s kartami v spletnih in fizičnih igralnicah. Ko igrate blackjack, morate imeti dovolj sreče, da dobite najboljše karte in osvojite čim več. Toda z dobro strategijo lahko povečate svoje možnosti za zmago.