Kako uporabljati matematiko za igranje Blackjacka na spletu in zmago

Blackjack

2021-02-23

Matematika je hudič, s katerim mora živeti večina hazarderjev. Igralci morajo izračunati svoje bančne račune, igralne kvote, RTP stopnje in tako naprej. Ena igralniška igra, ki se močno opira na matematiko, je blackjack. Sprejem aritmetike v ozadju igre zagotavlja pogoste zmage. Torej, preberite do konca, če želite izvedeti nekaj nasvetov, kako igrajte blackjack na spletu in zmagaj z matematiko.

Kako uporabljati matematiko za igranje Blackjacka na spletu in zmago

1. Blackjack RTP (Return to Player Percentage) in House Edge

Običajno je matematika v središču tega, koliko igralnica v živo in igralec naredi. Vsaka igra blackjack, ki jo igrate na spletu, ima RTP stopnjo in prednost hiše. Ta algoritem določa, koliko izgubite po vsaki igralni seji. RTP se izračuna tako, da se prednost hiše odšteje od 100%. Na primer, če je prednost hiše 2 %, je RTP 98 %. Torej, če igralec blackjacka stavi 100 $, je največ 98 $. Zato izberite najnižji možni rob hiše.

2. Kvote na podlagi kompleta kart

Ko igrate online delilce blackjacka v živo, igra nadzoruje nabor kart. Vsak krov ima 52 kart, tudi če je na mizi 8 ali 6 krovov. Po drugi strani pa osnovna igra uporablja samo 13 nizov, ker sta pik in diamantni vložek enaka. Torej, ne glede na število uporabljenih kart, je na voljo le 13 vrst kart in krovov. Uporabite te pomembne informacije vsakič, ko igrate v igralnicah v živo ali kopenskih igralnicah.

3. Podvojitev

Pri igranju blackjacka se uporabnost matematike nadaljuje, ko mora igralec poznati svoje možnosti za zmago in več denarja. Če držite trdih 9, 10 ali 11, je najbolje, da takoj podvojite kot pa udarite. To vam omogoča, da prejmete več kartic za dokončanje vaše igre in podvojite denar v roki. Če delivec drži asa in imate trdih 11, bi morali podvojiti. Kar se tiče trdih 10, mora delilec imeti karto z 10 točkami ali asa, da lahko podvojite. Nazadnje podvojite, če ima trgovec od 3 do 6, vi pa 9.

4. Štetje kartic

Pri igranju blackjacka in pokra na spletu je štetje kart običajna praksa. Kljub temu se boste soočili z neusmiljenim robom hiše, tudi če uporabljate strateško kartico. To pomeni, da je izguba denarja neizogibna. Na srečo lahko stvari obrnete proti igralnici s štetjem kart. Če želite to narediti, vedno spremljajte nizke in visoke karte in naredite veliko stavo, če imate prednost. Čeprav se ta strategija sprva morda zdi težka, je to eden redkih načinov, kako z matematiko ostati pred hišo.

5. Razložena matematika zavarovanja Blackjack

Ne sprejmite zavarovalne ponudbe med igranjem blackjacka, ne glede na situacijo. Če ne veste, je zavarovanje stranska stava, ločena od prvotnega vložka. Na voljo je le, če ima delivec asa kot gornjo karto. Čeprav vas lahko izplačilo 2:1 zvabi, je zavarovanje za blackjack najboljša stava. Ne kupujte tega trika, razen če ste prepričani, da je vaš krov "10 bogat". Samo znojite se in počakajte, da delilec odigra svojo igro.

Zaključek

S temi preprostimi triki lahko premagate hišo v njihovi lastni igri z matematiko blackjack. Začne se z razumevanjem blackjack kart in kako jih uporabljati. Nato poznajte prednost hiše in stopnjo RTP, saj bodo ti dejavniki določili, koliko lahko dolgoročno osvojite. Torej, uporabite matematiko, da ustvarite najboljšo strategijo blackjacka na mizi.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice