Kako zmagati v Blackjacku: tri trdne strategije

Blackjack

2021-03-13

Eddy Cheung

Ko gre za spletne igralniške igre, malo jih je tako priljubljenih kot blackjack. Medtem ko igranje blackjacka na spletu ponuja velikodušen RTP od približno 99% do 99,5%, so igralci še vedno v nekoliko slabšem položaju kot igralnica.

Kako zmagati v Blackjacku: tri trdne strategije

Bistvo je to:

Ocenjuje se, da približno 5 % do 10 % igralcev ustvari stalen dobiček z igranjem spletnega pokra v enem letu. To je številka, ki jo je mogoče z razumnim zaupanjem prevesti tudi na igralce blackjacka, ki igrajo na igralnica v živo.

Če ga upoštevamo, se morda zdi, da so kvote naložene proti igralcem, ki zaslužijo denar z igranjem blackjacka, in verjetno so.

Ampak tukaj je udarec:

Večina igralcev se ne zaveda, da lahko z uporabo nekaj pametnih taktik bistveno spremenijo kvote nazaj v svojo korist. Tu so tri možnosti, ki jih lahko uporabite v igralnici v živo:

1: Naučite se šteti karte Dobre novice; vsak se lahko nauči osnov štetja kart. Ni rezerviran za igralce z IQ, podobnim metafiziku. Pri igranju blackjacka na spletu je to nekoliko lažje.

Morda bo trajalo nekaj časa ali potrpljenja, a ko igralec dojema načelo, dramatično poveča njegove možnosti za zmago.

1. korak: vsaki kartici dodelite vrednost

Igralci dodelijo skupinam kart vrednost:

  • 2 do 6 = +1
  • 7 do 9 = 0
  • 10 proti asu = -1

2. korak: Vodite štetje

Števec kartic vodi tekoče štetje za vsako karto, ki pride iz delilčevega čevlja. Če je številka pozitivna, je prednost pri igralcu; če je negativna, je pri igralnici.

3. korak: Izračunajte število na krov

V igralnicah, tako v živo kot tradicionalnih, ki zdaj uporabljajo več krovov, mora igralec prevesti štetje teka v pravo štetje. To se naredi tako, da se število teka deli z ocenjenimi preostalimi krovi. Torej, če je štetje +3 in so preostali trije ocenjeni kompleti, ima igralec resnično število +1 (3/3).

4. korak: Uporabite te informacije za določitev velikosti stave

Igralec mora povečati svojo stavo, ko se število poveča, saj to pomeni, da karte dajejo igralcu prednost in se zmanjšajo, ko je štetje negativno ali nevtralno, saj to pomeni, da je naklonjenost igralnici.

2: Izkoristite bonuse spletnih igralnic

Številne igralnice v živo bodo ponudile spletni bonus za blackjack. Najbolj priljubljen je izenačeni bonus; na primer, igralec položi 200 $. Igralnica se temu ujema in daje igralcu 200 $ bonusa.

Medtem ko bo večina bonusov naklonjena igralnici, pogosto obstajajo bonusi, ki jih igralec lahko uporabi v svojo korist in izplača odstotek svojega bonusa.

3: Izkoristite nagrade za zvestobo

Spletne igralnice v živo pogosto ponujajo VIP nagrade, kot je vračilo denarja. Igralec lahko na primer najde igro blackjack z 99,5 % RTP; ista igralnica ponuja 0,6% vračila denarja za blackjack. Torej 99,5 % + 0,6 % daje RTP 100,1 %

V povzetku

Najboljši način, da si igralci dajo prednost pri igranju blackjacka v igralnem okolju v živo, je tako, da se naučijo šteti karte. Vredno je vztrajnosti, ko se izplača.

Če združite to z nekaj drugimi taktikami, pripravljenostjo za učenje in nekaj samodiscipline, ima celo najbolj navaden igralec blackjacka veliko več možnosti, da denar povrne iz banke.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita