Podroben vodnik po zavarovanju Blackjack

Blackjack

2021-03-31

Eddy Cheung

Medtem ko večina blackjack igralci na to gledajo kot na nujno zlo, drugi menijo, da je zavarovanje blackjack reševalno, ko se zgodi nesreča. Zato lahko z gotovostjo rečemo, da je zavarovanje blackjacka ena izmed tem, ki se najbolj ločuje v svetu iger na srečo. Torej, če ste še vedno novi v blackjacku, vam bo ta članek priskrbel vse podrobnosti o zavarovanju blackjacka in zakaj se morate držati varne razdalje. Beri naprej!

Podroben vodnik po zavarovanju Blackjack

Kaj je zavarovanje blackjack?

Zavarovanje za Blackjack je stranska stava, ki jo dobijo igralci, če je delivec as. Kot že ime pove, deluje kot zavarovanje, če je prodajalčeva roka 'blackjack'. Običajno je zavarovalna stava polovica prvotne stave in se izplača 2 proti 1. Z drugimi besedami, največji dovoljeni vložek je polovica glavne stave igralca.

Poleg tega je stranska stava zaključena šele, ko delilec razkrije svojo drugo karto. Če gre za kralja, damo, vložka ali desetko, lahko delilec naredi blackjack. V zameno lahko igralec osvoji zavarovalno stavo. Če ne, lahko izgubite zavarovalno stavo, vendar lahko še vedno dobite prvotni vložek.

Primer zavarovanja Blackjack

V prvi vrsti je vredno skleniti zavarovanje, če blackjack, ki ga igrate, omogoča delivcu, da stoji samo na mehkih 17. Prav tako morate imeti 20, 19 ali 18. V nasprotnem primeru vaša kombinacija morda ne bo premagala delilca.

Na primer, obiščete svojo najljubša spletna igralnica v živo in položite stavo za blackjack 5 $. Po tem dobite devetko ali srčnega vložka, as pa je delivčeva karta. Zdaj se odločite za zavarovanje 2,5 $, kar je polovica vaše prvotne stave. Nato delilec razkrije deset kot svojo drugo karto. V zameno se bo zavarovalna stava izplačala 2 proti 1 in na vaši roki izenačila.

Ko je treba skleniti zavarovanje

Zavarovanje med igro blackjacka je lahko nepremagljivo, če je as delivec navzgor. V tem primeru obstaja verjetnost od 1 do 3, da ima naslednja kartica kartico z 10 vrednostmi. Toda razen če štejete karte, ni vredno tvegati svojega težko prisluženega denarja pri zavarovanju blackjack. Matematično bo zavarovanje za blackjack na koncu povzročilo izgube.

Na splošno lahko dobite svojo zavarovalno stavo le, če je prodajalčeva luknja kartica 10-vrednostna. Kot smo že omenili, morate biti strokovnjak za števec kartic, da zagotovo veste preostali znesek v krovu. Torej, če ste zeleni glede štetja kart, se izogibajte tej napačni stavi.

Blackjack zavarovanje, kvote, cena in prednost

Kakšne so torej možnosti zavarovanja blackjack? Verjetnost, da bo delilec zadel blackjack pri igranju običajne namizne igre, je 9:4. Vendar pa možnosti, da igralec dobi zavarovalno stavo, niso podobne in se lahko razlikujejo glede na število že razdeljenih krovov in kart z 10 točkami. Skratka, kvote so obtičale proti igralcu.

Ko gre za ceno, lahko igralec zmaga le, če je delivčeva obrnjena karta 10. V tem primeru je izplačilo zavarovanja 1:1. Če je igra igralca blackjack, je izplačilo 3:2 ali 3 $ za vsaki dve stavi ali 1,5-kratnik stave.

Nazadnje, zavarovanje za blackjack z enim krovom ima strm rob hiše okoli 5,8%. Vendar je treba omeniti, da boste verjetno igrali sodobne blackjacke s 6 do 8 kompleti. V takih primerih lahko hišni rob doseže 7,5 %.

Blackjack zavarovanje: končni nasvet

Če ste strokovnjak za števec kartic, je zavarovanje blackjack lahko zelo donosno. Števci kart imajo približno predstavo o številu 10-točkovnih kart, ki ostanejo v krovu. Tudi izplačilo je lepo, če že imate blackjack v roki. Kot rečeno, so možnosti vedno proti igralcu. Še huje, zavarovanje pri igranju blackjackov z več krovi vas bo izpostavilo boleče visokemu hausu. Bodi pametna!

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita