Pojasnjeno: Kako igrati Blackjack Soft 17

Blackjack

2021-11-03

Eddy Cheung

Če ste izkušen igralec igralnic, potem blackjack soft 17 za vas ni tuj izraz. Običajno so igralci zmedeni med tem, da stojijo, udarijo in podvojijo, ko naletijo na to roko. Torej, to vodilo podrobno razlaga to strategijo blackjacka in kako jo pravilno igrati.

Pojasnjeno: Kako igrati Blackjack Soft 17

Kaj je mehko 17 pravilo?

Mehka kombinacija 17 ali S17 je vsaka kombinacija blackjacka z asom, predstavljenim kot 11. Na primer, kombinacija z as+6 ali as+3+3 se šteje za mehko 17. Enako pravilo velja za kombinacijo z as+2+2+2.

Skratka, osnovna strategija za igro z asom+6 se razlikuje od kombinacije z 10+7. Čeprav imata obe roki skupno 17, prvi nima asa. Zato se v svetu blackjacka šteje za trdih 17.

Pomembno je omeniti, da vam as v roki omogoča prepotrebno prilagodljivost na mizi za blackjack. To je zato, ker ga je mogoče šteti kot 1 ali 11, kar vam omogoča, da spremenite vsoto igre.

Kako igrati Soft 17 Hand

Kot smo že omenili, večina igralcev ne ve, kaj storiti, ko dobijo to kombinacijo. Vendar ne skrbite, ker lahko storite eno od naslednjih stvari:

  • Ne stoj
  • Podvojite, ko je krupjejeva gornja karta od 3 do 6. V igri z enim krovom podvojite, ko je od 2 do 6.

Če ne veste, se stati v blackjacku nanaša na držanje skupnega zneska in končanje svojega reda. Zadete lahko tudi tako, da od trgovca zahtevate dodatno kartico. Vendar, če presežete 21, razpadete in izgubite roko.

Ne stoj na S17

Osnovna strategija blackjacka proti tej roki pri a igralnica v živo nikoli ne stoji, ne glede na prodajalčevo gornjo kartico. Čeprav večina igralcev verjame, da je stati na 17 dobra poteza, je pravzaprav ravno nasprotno, ker lahko na koncu izgubite več denarja kot udarite.

Še vedno niste prepričani, kajne? V redu, nekatere igralnice zahtevajo, da trgovec zadene mehko 17. Razlog? Rob hiše se izjemno poveča. Prav tako bi moral igralec udariti v S17 in ne stati.

Podvojitev na S17

Veliko začetnikov blackjack igralcev se ne podvoji, ker ne razumejo ničesar o tej strategiji. Toda tukaj je stvar; podvojite, da pridobite več sredstev na mizi, saj je krupje v tej fazi bolj ranljiv za zlom.

V igri z več krovi bi morali podvojiti, če ima delilec navzgornjo karto nizke vrednosti od 3 do 6. Pri igri z enim krovom se vedno podvojite, če je zgornja karta od 2 do 6.

Kako mehko pravilo 17 vpliva na rob hiše

Prvič, prednost hiše je prednost v odstotkih, ki jo ima hiša pri vseh stavah, ki jih naredite. Torej, recimo, da ima igra blackjack 0,50 % prednost hiše; to pomeni, da bo hiša odšla z 0,50 $ na vsakih 100 $, ki jih naredite. Upoštevajte, da je to ne glede na to, ali zmagate ali izgubite.

Zdaj, če je vaša povprečna velikost stave 30 $ za igranje 50 iger na uro, morate izračunati pričakovano izgubo na uro. Spodaj je matematika:

30 $/ročno x 50 kazalcev/uro x 0,50 % = 7,50 $/uro

S temi številkami v mislih trgovec, ki zadene S17, poveča prednost hiše za vsaj 0,2 %. Ne glede na to, kako majhna je ta številka, poveča vašo urno izgubo na približno 10,50 $, če upoštevamo zgornji primer.

Zaključek

Do te točke zdaj veste nekaj stvari o pravilu mehkega 17. Vendar pa je za obvladovanje te strategije potrebno več kot le branje na papirju. Torej, začnite z izostritvijo svojih veščin na brezplačnih demo različicah, preden tvegate karkoli v sobi za prodajalce v živo. Vse najboljše!

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita