Blackjack

September 22, 2021

Razloženi bonton in nasveti za Blackjack v živo: kako se obnašati

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pri tem ni dveh načinov; moraš igrati in se obnašati na poseben način zmaga pri blackjacku v živo. Za razliko od drugih igralniške igre v živo, blackjack in video poker so edine igre, kjer vam lahko vaše spretnosti prinesejo denar.

Razloženi bonton in nasveti za Blackjack v živo: kako se obnašati

Toda slaba novica je, da je večina igralcev popolnoma zelena glede tega, kaj početi za mizo za blackjack v živo. Torej, ta vodnik bo razpravljal o nekaj pravilih bontona in nasvetih, ki vam bodo pomagali pri nemotenem jadranju na spletnem blackjacku. Nadaljujte z branjem!

Bonton za vedenje za mizo za blackjack

Tako kot pri blackjacku v tradicionalni igralnici, pravila bontona ostanejo enaka tudi v igralnici v živo. Tu so glavne:

Bodi prijazen

Najboljše igralnice v živo ne bo toleriral neposlušnih igralcev, ki uporabljajo nesramne jezike in ne spoštujejo delilca. Z drugimi besedami, do delivca in drugih igralcev morate delovati prijazno. Ko se pridružite mizi, pozdravite trgovca in ravnajte spoštljivo. Tudi če imate neprijetno sejo, tega ne obremenjujte z drugimi igralci ali delivci. V nekaterih primerih vas to lahko stane igralniškega računa.

Razumeti pravila igre

Predstavljajte si, da ste delilec v igralnicah v živo in da se pridruži igralec, ki ne ve ničesar o pravilih igranja. Frustrirajoče, kajne? Preden rezervirate sedež, se naučite vsaj osnovnih pravil igre, kot so stava, delitev kart in drugo. Čeprav lahko trgovca vprašate o nekaterih od teh stvari, to samo upočasni igro.

Ne delite osebnih podatkov

Pomembno si je zapomniti, da igrate s popolnimi neznanci za mizo za blackjack v živo. Zato se izogibajte delitvi vaših kontaktnih podatkov in spoštujte zasebnost drugih igralcev, tako da ne zahtevate njihove zasebnosti. Nekatere igralnice v živo ne bodo premislile dvakrat, preden začasno ustavijo vaš račun, če boste od trgovca ali drugih igralcev zahtevali kontaktne podatke.

Začnite pogovor

Na vas je, da zagotovite, da je igranje iger v živo čim bolj živahno. Če želite to narediti, lahko začnete pogovor z delivcem ali drugimi igralci. Vendar bi morala biti razprava lahkotna in sproščena. Če je mogoče, naj gre izključno za igre na srečo.

Nasveti za zmago v Blackjacku v živo

Zdaj, ko poznate nasvete, kako se obnašati za mizo za blackjack v živo, je čas, da se naučite premagati hišo.

Začnite z majhnim

Kot smo že omenili, je blackjack igralniška igra v živo, ki temelji na spretnostih. Zato je priporočljivo, da se lotite sproščenega pristopa, preden greste all-in. Vedno začnite z manjšimi stavami, ko ocenjujete mizo in izboljšajte svoje stave z zmagami. Nočete staviti stave 200 $, če je delivec v teku, kajne?

Razdeljeni pari asov in osmic

Deljenje asov in osmic je še ena zmagovalna strategija blackjacka. V blackjacku se dva asa štejeta za mehkih 12. Torej, če zadenete, je velika verjetnost, da je zlom kart, vrednih 10, skoraj 1/3 vseh razpoložljivih kart. Vsaka kombinacija bo vredna 11 točk, ko razdelite ase, kar pomeni, da če dobite 10, lahko dosežete 21.

Po drugi strani pa dva asa naredita trdih 16. V takem scenariju lahko udarec ali stojalo vodi do padca. Vendar pa vam lahko z delitvijo takšne kombinacije pomaga, da z vsakim od njih dosežete skupno 18, kar lahko premaga delivca. Kot rečeno, je večina kart na krovu vredna 10.

Ne sprejemajte zavarovalne stave

Zavarovalna stava se morda zdi preveč dobra ponudba, da bi jo zavrnili, če menite, da ima delivec blackjack. Toda v resnici je to "napačna" stava. Torej, ne obremenjujte se s to ponudbo, razen če ste malo prepričani, da ima trgovec blackjack.

Zaključek

Ste pripravljeni začeti igrati blackjack v živo? S temi nasveti ste prepričani, da boste imeli dober čas, poln priložnosti za zmago. Ne pozabite vaditi upravljanja bank in igrati v licencirani igralnici v živo. To je to!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice