RNG Blackjack vs. Blackjack trgovca v živo

Blackjack

2021-03-03

Allan

Igralniško področje je v zadnjem času doživelo veliko novosti. Tako kot se igralci na srečo navadijo igrati na spletu, možnost zastopnika v živo že napreduje. Ena najboljših namiznih iger, ki jih lahko igrate na spletu za pravi denar, je blackjack. Torej, ta članek podrobneje obravnava RNG blackjack vs blackjack trgovca v živo primerjavo, da ugotovite, kateri je najboljši za vas.

RNG Blackjack vs. Blackjack trgovca v živo

Kaj je RNG (generator naključnih številk) Blackjack?

Ko igrate v spletni igralnici, boste najverjetneje našli to različico, ki jo nadzoruje programska oprema. V tem primeru boste igrali proti sistemu, da se približate 21, ne da bi lomili. Toda kaj pravzaprav je RNG? To je zapletena programska oprema, ki jo poganja matematični algoritem za zagotavljanje hitrih in nepristranskih rezultatov. Z drugimi besedami, RNG blackjacks so brez kakršne koli zunanje manipulacije s strani igralca ali operaterja igralnice. So 100 % zakoniti in odobreni s strani eCOGRA in drugih agencij za testiranje.

Kaj je Live Dealer Blackjack?

Po drugi strani pa namizne igre z delivci v živo odpravijo nadležne računalniške motnje. Namesto tega se igralci zaklenejo v virtualno sobo v živo z delivcem (večinoma lepo žensko) in jo opazujejo, kako deli karte. Igre trgovcev v živo gostijo v igralniškem studiu v živo. Za nemoteno pretakanje igranja boste uporabili mikrofon in kamero naprave.

Toda ali so blackjacks delilcev v živo pošteni kot njihovi kolegi RNG? da! V nasprotju s prepričanjem profesionalni krupjeji gostijo namizne igre z delivci v živo. So dobro obveščeni in prijazni, tako kot tisti, ki jih najdete v kopenski igralnici. Prav tako se karte delijo tik pred vami. Skratka, igre delilcev v živo so replika običajne izkušnje, le da boste tokrat igrali iz udobja svojega doma.

Kako deluje Blackjack v živo

Do te točke že veste nekaj stvari o prodajalcu v živo 21. Kako pa deluje pretakanje igranja? Ko igrate te igre, se tok običajno izvaja prek tehnologije OCR in več kamer. V večini primerov tok prihaja od drugega ponudnika platform, kot sta Playtech in Microgaming. Danes je Evolution Gaming najuspešnejši ponudnik platform za igre v živo.

Ko gre za igralno izkušnjo, boste zagotovo občutili večji pritisk kot pri igranju spletnih igralniških iger blackjack, ki podpirajo RNG. To je zato, ker se morajo igralci vedno zavedati svoje okolice in sprejemati hitre odločitve. Ne pozabite, da drugi ljudje čakajo na vaš naslednji korak. To lahko poveča napetost, zaradi česar je ta različica blackjacka zelo razburljiva za igranje.

Zaupanje je ključ

Kot smo že omenili, je prirejanje blackjacksov v živo ali katere koli druge namizne igre nemogoče. V seji delilcev v živo se karte vlečejo iz ustreznega paketa, medtem ko pozorno gledate. Če torej opazite dolg niz nizkih kart, se takoj začnite pripravljati na nekaj višjih in obratno. Vendar pa ni nobenega jamstva, saj se krovi redno premešajo. Torej štetje kartic tukaj ne deluje.

RNG Blackjack proti Blackjacku trgovca v živo – kaj je bolje?

Prvič, cilji igre ostajajo enaki v obeh formatih blackjack. Igralci se morajo za nagrado približati 21, ne da bi ujeli. Ko to počnete, bi morala biti vaša roka boljša od roke prodajalca. Vendar ima različna programska oprema za blackjack različne postavitve in funkcije. Toda na splošno je igranje zelo podobno, ne glede na različico, ki jo izberete.

Če skrajšamo zgodbo, je izbira med blackjackom v živo in RNG blackjackom večinoma odvisna od želja igralca. Za greenhorne boste morda želeli začeti igrati z RNG blackjacks, preden se postopoma premaknete na različico delilcev v živo. Kakorkoli že, poskrbite, da bo vaša internetna povezava vrhunska, da boste lahko uživali v nemotenem igranju. Poleg tega igrajte v regulirani spletni igralnici.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita