Veščine upravljanja denarja Blackjack

Blackjack

2021-02-19

Allan

Ali na kopenskih igralnicah oz spletne igralnice v živo, blackjack je res eden najbolj priljubljenih igre. Medtem ko ga nekateri igrajo zaradi odličnega izplačila, ga drugi obožujejo zaradi zabavnega igranja in pritiska drugih igralcev.

Veščine upravljanja denarja Blackjack

Toda ena stvar, ki je stalna skozi vašo igralsko kariero, je upravljanje denarja. Če tega pomembnega vidika ne boste vključili v svoje igranje, boste najverjetneje popolnoma prenehali igrati. Torej, sedite mirno in se razsvetlite z nekaj bistvenega blackjack nasveti za upravljanje denarja.

Pravilo št. 1. Imeti poseben bančni račun

Čeprav se to pravilo mnogim zdi zdrava pamet, ga večina ljudi presenetljivo zanemarja. Če želite biti uspešen igralec blackjacka, morate vedno imeti določeno mejo in se je držati. Ne tolažite se z besedami »še eno roko«. Gotovo poznate nekatere igralce blackjacka, ki pripovedujejo svoje žalostne zgodbe o času, ko so imeli več sto dolarjev, samo da bi ga izgubili hitreje, kot so ga zaslužili. Torej, ne glede na to, ali zmagujete ali izgubljate, nikoli ne prekoračite omejitve bank.

Pravilo #2. Čas svoje igre

Čas je bistvenega pomena, ne glede na to, ali igrate blackjack, poker ali katero koli drugo igralniško igro v živo. Glede na številne raziskave je povprečni čas, ki ga igra večina igralcev, 90 minut. Tukaj je stvar; igralnice vedo, da lahko zadrževanje preko povprečnega časa igranja spremeni vašo pozornost in povzroči znatne izgube. S funkcijami, kot je zavarovanje za blackjack, vedno poskušajo obdržati igranje dlje. Vendar to ne pomeni, da bi se morali ustaviti sredi vročega zmagovalnega niza. Preprosto nastavite alarm ali nosite uro, da veste, kdaj prenehati.

Pravilo 3. Izberite tabelo pametno

Vsaka miza za blackjack (spletna ali kopenska) je opremljena z minimalnim zneskom, ki ga lahko igralec stavi. V tem primeru je ključnega pomena, da izberete mizo, ki ustreza vašemu bančnemu računu. V nasprotnem primeru se dolgoročno zmanjšajo vaše možnosti, da karkoli osvojite. Na primer, če je na stavni mizi minimalna stava 5 $ in ima igralec 200 $ bankrolla, to pomeni, da bo hitro izgubil svoj denar po 40 krogih. Strokovnjaki priporočajo, da je vaš bankroll vsaj 100x večji od minimalne stave.

Pravilo #4. Premeteno uporabite House Edge

Lepota igranja blackjacka z uporabo osnovnih strategij je v tem, da je prednost hiše znatno zmanjšana. Vendar to ni dovolj močno, da bi premagalo vgrajeno prednost igralnice. Tudi s popolnim načrtom bo hišna prednost dolgoročno zagotovo uničila vašo banko.

Torej, recimo, da sedite za mizo z 0,36-odstotno prednostjo. Rob hiše boste morali pomnožiti s povprečno velikostjo stave in rokami na uro. Ob predpostavki, da običajno stavite povprečno 30 $ na igro. To bo pomenilo približno 80 kazalcev na uro. Zato bo vaša dolgoročna urna izguba 8,64 USD (0,36 x 30 x 80)/100. Če želite priti do teh številk, pridobite dovolj izkušenj in uporabite prednost hiše za izračun izgub na uro.

Pravilo #5. Kaj pa programska oprema za spletne igralnice?

Kot morda že veste, več razvijalcev programske opreme poganja različne spletne igralnice. Zato zagotovite, da lahko igrate številne igre blackjack različnih dobaviteljev. In da, to vključuje različice trgovcev v živo, ki jih večinoma dobavlja Evolution Gaming. Ne bodite prisiljeni igrati le "peščico" iger. Če je mogoče, poiščite lokalizirane alternative (npr. blackjack Canada).

Zaključne misli

Ste končno pripravljeni začeti igrati blackjack? Upam! Kot lahko vidite, je blackjack večinoma povezan z upravljanjem spretnosti in denarja. Samo skrbno varujte svoja sredstva, uporabite malo strategije in že ste na poti, da postanete profesionalni igralec blackjacka. In ne pozabi se zabavati.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita