Vrednost naravnega v Blackjacku

Blackjack

2021-03-23

Eddy Cheung

Najmočnejša kombinacija kart v blackjacku je as in katera koli karta z desetimi vrednostmi. Igralci ga imenujejo "naravno". To je kombinacija, za katero vsak igralec upa, da jo izvleče na svojih prvih dveh kartah igrajte blackjack v živo na spletu. Naravni je znan tudi kot blackjack, vendar se igralci držijo prvega, da se izognejo zmedi, saj je igra znana pod istim imenom. Ne morete podcenjevati pomena naravnega v igri blackjacka. V tem delu naši strokovnjaki na Live CasinoRank Oglejte si pomen blackjacks, ko si igrajte spletne igre v živo.

Vrednost naravnega v Blackjacku

Naturals imajo izplačilo 3:2, kar je eden od razlogov, zakaj je kombinacija tako pomembna. Namesto da bi dobili celo denar, bodo igralci prejeli izplačilo 300 $ za stavo 200 $; s takšnimi izplačili ni čudno, da si igralci želijo dobiti blackjack.

Možnosti za pridobitev Blackjacka

Da bi v celoti cenili pomen naravnega v blackjacku, moramo iti skozi možnosti, da ga dobimo. Čeprav je to neverjeten dogodek, lahko malo storite, da bi povečali verjetnost, da dobite blackjack, ko igrate v živo. Lahko dobite vsoto dveh kart, ki sešteje do 21, ali pa drugo vsoto. Odločiti se morate le, če imate še eno vsoto. Če dobite blackjack, ste premagali delivca in čas je za praznovanje.

Kvote nikoli niso 100-odstotne v vašo korist, ko igrate online delilce blackjacka v živo. Vedno imate pričakovanja pod 100%. Razlika sestavlja rob hiše. Vsako možno izplačilo v igri prispeva k pričakovanju. Vsi zneski, seštevani skupaj, sestavljajo celotno pričakovanje igre.

Razloženo pričakovanje

Igra blackjacka gleda na pričakovanje kot na verjetnost, da dobimo enega od več izidov. Rezultati so; zmaga, poraz, risba naravno in potiska. Delovalec vzame vašo stavo, ko vam razpade roka. Zmaga vam prinese celo denarni prihranek za situacije, ko rišete naravno. Potisak označuje izenačenje med vami in delilcem, pri čemer imata oba enak rezultat na svojih kartah. V tem primeru obdržite svojo stavo in od trgovca ne dobite ničesar. Igralci, ki dobijo blackjack igranje na spletu, so upravičeni do ene oblike spletnega bonusa za blackjack, prilagojenega igralcem igralnic v živo.

Matematika v ozadju

Če bi našli dejansko verjetnost žrebanja blackjacka, bi potrebovali precej preprosto formulo. Začnete z verjetnostjo, da izvlečete asa kot svojo prvo karto. V krovu 52 kart so štirje asi, tako da dobite 4/52 ali 1/13. To se pomnoži z možnostjo, da ob naslednjem žrebanju dobite karto z 10 vrednostjo, katere verjetnost je 16/51. Če pomnožite, imate 1/13 X 16/51 = 16/663 ali 1 v 41,44. Preračunano v odstotke, to znaša 4,83 %. Poznavanje matematike za vašimi priložnostmi je vedno pomembno, ko igrate blackjack poker v živo na spletu.

Zaključek

S približno 5-odstotno možnostjo, da dobite naravno, je to ena najbolj izmuzljivih rok za igralce. To in dejstvo, da zmagate z izključitvijo delivčevega blackjacka in obdržite svojo stavo, če ne zmagate, pomeni, da bodo igralci vedno vstopili v igro v upanju na naravno. Ker je tako težko doseči naravno, se igralci obrnejo na osnovno strategijo, da povečajo svoje možnosti za zmago.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita