Je Caribbean Stud Live res vreden truda?

Caribbean Stud

2021-11-09

Eddy Cheung

Caribbean Stud v živo je nedvomno ena najboljših igralniških iger na spletu, če ste ljubitelj pokra. To je zato, ker ta igra pokra pritegne mešane reakcije igralcev, ki menijo, da so pravila igre dokaj enostavna za obvladovanje, medtem ko drugi menijo nasprotno.

Je Caribbean Stud Live res vreden truda?

S tem v mislih bo ta članek poskušal razkriti nekaj napačnih predstav o tej igri pokra. Najprej pa upoštevajte, da je prednost hiše 5,22 % bistveno višja od drugih različic pokra, kot je Texas Hold'em (pod 2 %).

Kako igrati Caribbean Stud v živo

Preden se odpravite v svet Caribbean Stud, morate narediti dve glavni stvari. Najprej morate poiskati najboljšo igralnico v živo na spletu za igranje in položiti minimalni znesek. Drugič, a kar je najpomembneje, se morate naučiti lestvice iger v pokru.

Ko ste zbrali ti dve stvari, nadaljujte s stavo in počakajte, da se vam razdeli pet obrnjenih kart. Sam delilec dobi eno obrnjeno karto in štiri obrnjene karte. Zapomni si, večina prodajalcev igralnic v živo vam bo z veseljem pomagala, da se čim hitreje umirite.

Po pregledu kart lahko odložiš ali dvigneš ante z dvigom. Ko dvignete, to pomeni, da boste postavili stavo, ki je 2x večja od ante.

Nato bosta vi in delilec obrnila obrnjene karte in upala, da se delilec ne bo kvalificiral. Da bi delilec nadaljeval, potrebuje AK ali boljšo, pri čemer je najšibkejša kombinacija AK-4-3-2.

Recimo, da trgovec ne izpolnjuje pogojev; dobite celo denar s stopnjo izplačila 1:1 in znova dvignete. Če pa dobijo igro, boste izgubili tako povišanje kot ante. Upoštevajte, da dobite celo denar na ante, če se delivec kvalificira, vendar izgubi kombinacijo.

Pogosta izplačila karibskih žrebnov

Ko obrnete karte, bosta vi in delilec primerjala roke, da boste ugotovili močnejšo. Če je vaša kombinacija najmočnejša, boste prejeli izplačilo 1:1 na ante. Na srečo lahko dobite višjo stopnjo, če dobite kombinacijo dveh para ali več.

Spodaj je razpredelnica plačil za Caribbean Stud:

  • Royal flush: 100:1
  • Straight flush: 50:1
  • Četverica (četverci): 20:1
  • Polna dvorana (polni čolni): 7:1
  • Razmerje: 5:1
  • Ravno: 4:1
  • Trije: 3:1
  • Dva para: 2:1
  • Vsaka druga kombinacija: 1:1

Te stave so kvalificirane samo, če delilec dobi kvalificirano kombinacijo in vaša kombinacija premaga njihovo. Na primer, če dobite polne ase in delilec prikaže štirico, izgubite kombinacijo.

Kako zmagati na Caribbean Stud

Za razliko od drugih casino poker iger v živo, Caribbean Stud omogoča igralcem samo eno odločitev. Po prikazu kart se morate odločiti, ali boste dvignili ali prekinili.

Na srečo lahko premagate trgovca z uporabo dveh preprostih strategij. Za začetek vedno dvignite, če ima roka kakšen par ali boljši. Potem, če to ne deluje, lahko vedno odpoveš, če je kombinacija šibkejša od AK.

Toda kaj se zgodi, če dobiš AK? Če delilec pokaže katero koli karto med 2-Q, vedno dvignite, če imate karto enakega ranga. Podobno, če delilec pokaže A ali K, dvignite, če ima vaša roka Q ali J.

Še ena stvar, povišajte, če ima vaša kombinacija Q in je krupjejeva up-karta manjša od vaše četrte najvišje karte. Na primer, lahko pokažejo 7, ko držite AKQ-9-2.

Če se držite teh preprostih strategij, lahko znižate zlobne 5,22 % prednosti na približno 2,56 %. Toda kljub temu je ta hišni rob še vedno višji od tistega, ki ga dobite na nekaterih različicah spletnega pokra.

Zaključek

Vidite, Caribbean Stud ni tako težko obvladati v primerjavi z drugimi priljubljenimi igrami s kartami, kot je blackjack. Čeprav se 5,22 % morda sprva zdi zastrašujoče, ga lahko s pravilno strategijo zmanjšate na skoraj polovico. Morda boste želeli tudi pripraviti banko za več stav, da jo še dodatno zmanjšate.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita