Craps

June 6, 2022

Kako igrati Craps v živo in zmagati

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Craps je res ena najbolj vznemirljivih in dinamičnih igralniških iger v živo v najboljših igralnicah v živo. Poleg blackjacka in morda pokra se craps ponaša z eno najnižjih prednosti hiše. Poleg tega je razmeroma enostavna za igranje, kar pomeni, da vas bodo craps nagradili pogosteje kot večina iger v živo.

Kako igrati Craps v živo in zmagati

Toda kljub vsem zagotovilom se nekaterim igralcem še vedno zdi, da je igra craps boleče zahtevna za obvladovanje in zmagovanje. Torej, ta vodnik za začetnike vam skuša pokazati, kako enostavno igrati in zmagovati na spletnih igrah v živo. 

Kako igrati craps v živo

Preden se poglobite v spletu v živo strategije, je ključnega pomena, da se naučite pravil crapsa in kako se igra izplača. Najprej se igra craps z več igralci, pri čemer en igralec prevzame vlogo "strelca". To je oseba, ki vrže dve šeststranski kocki, pri čemer se prvi meg imenuje izhodni metek. Strelec lahko zmaga ali izgubi, izid pa napovedujejo tudi drugi igralci. 

V spletnih igralnicah v živo je strelec običajno delilec. Vržejo kocko in razglasijo seštevek. V nekaterih igrah je skupni znesek prikazan na zaslonu računalnika ali mobilnega telefona. Če je skupno 12, 3 ali 2, se krog konča in igralci izgubijo svoje stave Pass Line. Po drugi strani pa zmaga linija Pass Line, če je izhodni metek 11 ali 7. V tem primeru strelec nadaljuje z metom, dokler se ne prikaže 10, 9, 8, 6, 5 ali 4. Ta številka postane točka. 

Craps kvote in stave

Ali veste, zakaj se igralci začetniki bojijo igranja craps? Ogromno število stav. Vendar pa so te stave razmeroma enostavne za razumevanje, kot boste videli.

Stava Pass line

To je najbolj prijazna stava na craps, ki v bistvu napoveduje, da bo strelec dobil svojo številko točke. Z drugimi besedami, igralec zmaga, če je izpad 11 ali 7 (nevtralen), in izgubi, če je 12, 3 ali 2. Stava ima izplačilo 1:1, kar pomeni, da dobite dolar za vsak dolar stavo. .

Stave na linijo ne podajajte

To je nasprotno od stave na pas. Izgubite, če je izhodni metek naraven, in zmagate, če je 3 ali 2. Če pa je 12, postane odmik ali izenačenje z igralnico. Tako kot stava za prehodno linijo ima tudi ta stava razmerje izplačil 1:1, če strelec vrže 3 ali 2. Podobno ima izplačilo, če je ugotovljena "točka". 

Pridi stavi

Ta stava deluje tako kot stava za podano linijo, čeprav je postavljena po določitvi točke. Z drugimi besedami, stave so zmagovane na 7 in 11 ter izgubljene na 12, 3 in 2. Druge vrednosti ustvarijo točko z novim metom. 

Ne pridi stavi

To je obrnjena različica stave Come. Po določitvi točke igralci zmagajo, če je 3 ali 2, in izgubijo, če je 11 ali 7. 12 pomeni izenačenje, z drugimi številkami pa zmaga, če je številka 7. 

Katera craps strategija deluje najbolje?

Iskreno povedano, nobena craps strategija ne zagotavlja zmage proti hiši. To je zato živi craps je igra, ki temelji na sreči. Vendar vse upanje ni izgubljeno, saj lahko uporabite nekaj zmagovalnih nasvetov.

Naredite te linijske stave

Če ste še novi spletu v živo, prihranite se tako, da se osredotočite na linijske stave. Pri podaji ta preprosta stava napoveduje, da strelec zmaga v izhodnem metu, medtem ko linija ne podaja napoveduje, da se zgreši. Preprosto povedano, izogibajte se tem izmišljenim stavam, dokler ne postanete craps profesionalec. Vendar pa je razmerje izplačil pri teh craps stavah lahko nizko v primerjavi z drugimi.

Naučite se roba hiše

Tako kot drugi igre v živo pri najboljše igralnice v živo, craps ima hišni rob, čeprav nizek. In kot morda že veste, nižja kot je matematična prednost, večje so vaše možnosti za zmago v stavi. Najnižjo prednost imajo stave Ne pridi in ne mimo, 1,36%. Tudi stave za prehod in prihod se ne obnesejo slabo pri 1,41%. Zato vedno izberite te stave, ko igrate online live craps.

Ne uporabljajte stavnega sistema

Stavni sistemi, kot sta sistemi Paroli in Martingale, so zelo učinkoviti pri stavah za celo denar, kot so stave pass in come. Toda realno gledano ne spremenijo vaše usode. Sistem Martingale na primer svetuje igralcem, da po izgubi podvojijo svoje stave. A igralcem ne povedo, da za uspeh potrebujejo velik denar. Še huje, igralnica v živo že ima matematično prednost, četudi je 0,5 %.

Zaključek

Ste končno pripravljeni zaigrati zastrašujočo spletno igro craps v živo? Upam! Ta namizna igra je ena najlažjih za igranje z mamljivo nizkim haus robom. Vedno pa ne pozabite, da večina stavnih sistemov ne deluje v igrah na srečo, kot so craps. Kljub temu se držite stav z nizko prednostjo hiše.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice