Live Craps vse bolj priljubljen

Craps

2020-11-17

Craps je ena neverjetna igra v živo na voljo v spletnih igrah, kjer je mogoče videti trgovca v živo. Vsekakor je bil uspešen pritisk in tudi adrenalin v zvezi s fizičnimi igralnicami craps mize v igralnice v živo. To pomeni, da boste imeli pristno izkušnjo.

Live Craps vse bolj priljubljen

V teh dneh, s pandemijo in še marsikaj drugega, se število ljudi, ki se pridružijo spletnim igralnicam in igrajo craps, povečuje. Vendar pa se je treba naučiti igrati craps v živo na spletu in tudi vrste stav, ki obstajajo.

Osnovna pravila live craps

Nekaj, kar razlikuje to igro od drugih namiznih iger, je dejstvo, da boste pravzaprav vi tisti, ki bo odprl krog in ne delilec. Ko igrate igro v živo, obstajata dva delilca, eden, ki premika palico, drugi pa meče kocke v imenu igralca.

Krog se bo začel, ko bodo vsi igralci oddali svoje stave, sledi pa mu 1. krog, imenovan Come-Out Roll. Glede na različico v živo ima vsak dovolj časa, da naredi svoje stave, jih odstrani ali celo spremeni njihovo vrednost.

Če se igra konča z 12, 11, 7, 3 ali 2, se bo krog končal; če pa je točka dejansko vržena in je vsota 9, 8, 6, 5 ali 4, se kocka vrže še enkrat, dokler se spet ne prikaže številka 7 ali točka.

Vrste stav v Craps

V tej igri je veliko vrst stav in jih morate poznati, če želite vedeti, kako igrati craps. Najbolj priljubljeni sta Don't Pass in Pass, glede na igralnico pa sta lahko obvezna. Postaviti jih je treba pred začetnim metom kocke in tisti, ki stavi na linijo Pass Line, bo zmagal, če je njihov rezultat sedem, in izgubil, če dobi 12, 3 in 2. Vse druge številke bodo določile točko, ki je nova. bo sledil.

Ko gre za Ne Pass, bodo igralci zmagali na 3 in 2, izgubili pa pri 11 in 7. Skupno 12 bo povzročilo potis.

Stavi Pridi in ne pridi sta zelo podobni prejšnjim, vendar se oddajo šele po zaključku točke. Če stavite na Pridi, je stava zmagana na 11 in 7, izgubljena pa na 12, 3 in 2. S stavo Ne pridi bodo igralci zmagali na 2 in 3 ter izgubili 7 in 11.

Druge vrste stav

  • Stave na kvote se lahko izvajajo tudi in te so razdeljene na kvote za prehodne linije. Come Odds, Don't Pass Odds in Don't Come Odds. Odvisno bo od naslednjega meta, stava bo zmagala, če bo določena točka dejansko izšla, ali pa bo izgubila, če se pojavi 7.
  • Stave za izgubo/domag lahko položite tudi po izpadu Come-Out. Ta stava zajema številke 9, 8, 6, 5, 4 in 10, medtem ko 7 stane igralce njihovo stavo. Izguba mesta je nasprotna in igralec bo zmagal, če se vrže 7.
  • Nakup je pravzaprav različica Place Win in vi stavite, da se bo določeno število prevrnilo pred rezultatom 7. Pri Layju je koncept nasproten.
  • Pri velikih 6/velikih 8 so to samoumevno, saj bo igralec zmagal, če 6 ali 8 pristane pred 7.
  • Hardways so številke dvojnih kock, ki bodo zmagale, če pridejo pred 7. Stave na 12, 11, 10, 9, 4, 3 ali 2 se imenujejo Field stava in vam lahko prinesejo izplačilo 1:1 za 11 , 10, 9, 4, 3 ali 2:1 za 2 in 12 zvitkov.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice