Spletne stave in izplačila za kocke v živo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker
LocaliserLuka NovakLocaliser

Spletni craps v živo je zabavna igra, ki postaja vse bolj priljubljena med igralci, ki želijo uživati v vznemirjenju igralnice iz udobja svojega doma. Igralci v tej igri stavijo na izid metanja dveh kock in lahko veliko pridobijo, če so njihove stave uspešne.

Za pametne odločitve in izboljšanje možnosti za dobitek je ključnega pomena, da razumete različne vrste stav in z njimi povezane nagrade. Da bi vam pomagali kar najbolje izkoristiti spletno igranje craps v živo, smo v to vadnico vključili podrobno razlago različnih stav in njihovih izplačil.

Spletne stave in izplačila za kocke v živo

Stave na mizo Craps

V igri je na voljo več različnih stav, vsaka z edinstvenim izplačilom in nizom kvot. Razumevanje različnih vrst stav in njihovih izplačil je ključnega pomena za povečanje vaših možnosti za uspeh v spletni craps v živo.

Pass Line Bet

Pass-line stava je najosnovnejša stava pri crapsu. To stavo sklenete ob prvem metu in zmagate, če strelec vrže 7 ali 11. Če strelec vrže 2, 3 ali 12, izgubite. V primeru, da je vržena katera koli druga številka, se to imenuje "točka" in nadaljujete z metanjem, dokler se ponovno ne vrže 7 ali točka, ko zmagate ali izgubite.

Pridi Bet

Stava Come je podobna stavi Pass-line, vendar se položi, ko je točka dosežena. Zmagate, če strelec vrže 7 ali 11, in izgubite, če vrže 2, 3 ali 12. Če je vržena katera koli druga številka, je ta številka znana kot "točka prispevka" in nadaljujete z metanjem, dokler ni 7 ali pa se ponovno vrže točka, v tem primeru zmagate ali izgubite.

Stavite

Stava na mesto je stava, da bo določena številka padla pred 7. Za stave je na voljo katera koli številka med 4 in 10, izplačilo pa se spremeni glede na številko, ki jo izberete.

Field Bet

Stava na terenu je stava na to, ali bo naslednji met prinesel 2, 3, 4, 9, 10, 11 ali 12. Če se katera koli od teh številk pojavi na kocki, ste zmagali; če se zgodi 5, 6, 7 ali 8, izgubite.

Velikih 6 in Velikih 8

Stave velikih 6 in velikih 8 se položijo na 6 ali 8, preden se vrže 7. Te stave se izplačajo enako.

Stava Hardway

Težka stava je stava, da bo določena številka vržena kot par pred 7 ali številko v kateri koli drugi kombinaciji. Na primer, težka 4 je stava, da bo strelec vrgel 4 kot par, preden bo vrgel 7 ali 4 v kateri koli drugi kombinaciji.

Katera koli sedem stav

Any Seven Bet je stava, da bo naslednji met 7. Ta stava ima visoko prednost hiše in velja za tvegano.

Katera stava je najboljša?

Pri spletnem crapsu v živo ni ene »najboljše« stave, saj ima vsaka stava svoje kvote in izplačila, najboljša pa bo odvisna od vašega individualnega stila igranja in tolerance do tveganja. Vendar pa se na splošno šteje, da sta stavi pass line in come bet boljši stavi pri crapsu, saj imata najnižjo hišno prednost in visoke možnosti za zmago. House edge za stavo pass line je samo 1,41%, medtem ko je za stavo come 1,36%.

Izplačilo stav na Craps

Izplačila za spletne stave craps v živo se razlikujejo glede na vrsto stave, ki jo sklenete. Stave Pass Line in Come ponujajo najnižja izplačila, vendar imajo tudi najnižjo hišno prednost. Stave na mesto in stave na terenu ponujajo višja izplačila, vendar imajo tudi višjo prednost hiše.

  • Izplačilo stave Pass Line: Zmagovalna stava na prehodu bo izplačana v razmerju 1:1. To pomeni, da boste dobili 1 $ za vsak 1 $, ki ga stavite.
  • Come Bet Izplačilo: Če dobite stavo Come, boste prejeli izplačilo 1:1. To pomeni, da boste dobili 1 $ za vsak 1 $, ki ga stavite.
  • Izplačilo stave: Izplačilo za stavo se razlikuje glede na številko, ki jo izberete. Če stavite na 4 ali 10, boste prejeli izplačilo 9:5. Če stavite na 5 ali 9, boste prejeli izplačilo 7:5. Če stavite na 6 ali 8, boste prejeli izplačilo 7:6.
  • Izplačilo stave na terenu: Izplačilo 1:1 bo izplačano, če dobite stavo na terenu na 3, 4, 9, 10 ali 11. Za 2 ali 12 boste izplačani 2:1.
  • Izplačilo stav Big 6 in Big 8: Če dobite stavo Big 6 ali Big 8, boste prejeli izplačilo 1:1. To pomeni, da boste dobili 1 $ za vsak 1 $, ki ga stavite.
  • Izplačilo stave Hardway: Izplačilo za težko stavo se razlikuje glede na številko, ki jo izberete. Če stavite na težko 4 ali težko 10, boste prejeli izplačilo 7:1. Če stavite na težko 6 ali težko 8, boste prejeli izplačilo 9:1.
  • Izplačilo katerega koli sedem stav: Če dobite katero koli sedem stav, boste prejeli izplačilo 4:1. To pomeni, da boste dobili 4 $ za vsak 1 $, ki ga stavite.

Zaključek

Skratka, spletni craps v živo je vznemirljiva in zabavna igra, ki igralcem ponuja priložnost za velike dobitke. Za pametne odločitve in povečanje možnosti za zmago na najboljše spletne igralnice v živo, je ključnega pomena, da razumete različne vrste stav in z njimi povezane nagrade. Če se seznanite z različnimi vrstami stav in njihovimi kvotami, lahko sprejemate strateške odločitve in povečate svoje možnosti za uspeh pri igranju craps v živo. Ne pozabite vedno igrati odgovorno in v okviru svojih zmožnosti.

Katere so najboljše stave pri spletnem crapsu v živo?

Stavi Pass Line in Don't Pass Line veljata za najboljši stavi v live online craps, ker imata najnižjo prednost hiše, kar pomeni, da ima igralnica manjšo prednost pred igralcem. Stava Pass Line ima prednost hiše le 1,41 %, medtem ko ima stava Don't Pass Line nekoliko nižjo prednost hiše, 1,36 %.

Kakšna je najnižja stava pri spletnem crapsu v živo?

Najnižja stava pri spletnem crapsu v živo se lahko razlikuje glede na igralnico in mizo, za katero igrate. Vendar je v večini primerov najnižja stava običajno med 1 in 5 USD.

Katera je najvarnejša stava pri spletnem crapsu v živo?

Stava Pass Line velja za najvarnejšo stavo pri spletnem crapsu v živo. Ima nizko prednost hiše in veliko možnosti za zmago, zaradi česar je priljubljena izbira med igralci.

Katera je najbolj izplačana stava pri spletnem crapsu v živo?

Najbolj izplačana stava pri spletnem crapsu v živo je stava Any Seven, ki se izplača pri kvoti 4 proti 1. Vendar ima ta stava visoko hišno prednost 16,67 % in nizko verjetnost zmage, zaradi česar je tvegana stava za neizkušene igralce. Stave Hardways ponujajo tudi visoke izplačila, pri čemer se stavi Hard 6 in Hard 8 izplačata pri kvoti 9 proti 1, vendar veljata tudi za tvegane.

Prednosti in slabosti spletne igre Craps v živo

Prednosti in slabosti spletne igre Craps v živo

Ljudje že vrsto let uživajo v igranju igralniške igre craps. Craps se je prej igral le v fizičnih igralnicah, odkar so se internetne igre na srečo razvile, pa imajo igralci z vsega sveta zdaj dostop do tega. Craps online live je zabaven način igranja igre iz udobja vašega doma.

Spletni Craps v primerjavi z delivcem v živo

Spletni Craps v primerjavi z delivcem v živo

Craps je priljubljena igralniška igra, ki se igra že stoletja. Z razvojem tehnologije se je igra razvila tako, da vključuje spletne različice in različice za delivce v živo. Tako igra Craps z delivcem v živo kot tudi igra s spletnim igranjem Craps ponujata svoje edinstvene prednosti in slabosti.

Spletni nasveti za kockanje v živo in pregled bontona

Spletni nasveti za kockanje v živo in pregled bontona

Priljubljena igralniška igra, v kateri lahko uživate kar doma, je spletni craps v živo. Čeprav se novim igralcem morda zdi zastrašujoče, lahko s poznavanjem nasvetov in bontona vsakdo postane spreten in samozavesten igralec.