Igre

October 12, 2021

Dobro in slabo stranskih stav v igralnicah v živo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Kazino igre v živo postajajo dandanes neustavljive. Poleg tega, da igralcem nudijo tradicionalno igralniško izkušnjo, te igre ponujajo tudi veliko več v smislu donosnosti, zahvaljujoč neštetim stranskim stavam v igralnici v živo.

Dobro in slabo stranskih stav v igralnicah v živo

Toda ne glede na to, kako vabljivi so, se nekateri igralci v igralnicah v živo izogibajo stranskim stavam. Sedaj se postavlja vprašanje; ali je uporaba stranskih stav pametna strategija igralnic v živo? Čas za učenje!

Kaj so stranske stave v igralnici v živo?

Če ste začetnik, vam bo morda oproščeno, ker ne veste, kaj v resnici je stranska stava. No, stranske stave so posebna izplačila, ki jih ponujajo namizne igre v najboljših igralnicah v živo. Ideja je, da se igralcem zagotovi dodatna izplačila, razen tistega, kar dobijo z glavnimi stavami. To je kot beseda o "brezplačnih vrtljajih" o spletnih igralnih avtomatih, le da tokrat dobite dodatne stave na mizo.

Poleg tega večina iger v živo, vključno z ruleto, pokrom, blackjackom in celo bakaro, ponuja stranske stave. Na primer, zavarovalna stava je najbolj priljubljena stranska stava za blackjack, medtem ko lahko igralci pokra uživajo v stavah za par plus in ante bonus.

Kako delujejo stranske stave v igralnici

Kot že ime namiguje, stranske stave nimajo nobene zveze z glavnimi stavami. Preprosto povejte, igralcem ni treba narediti dodatnega vložka v vsakem krogu igranja.

Čeprav lahko uživate v predstavi, ne da bi dali stransko stavo, je nemogoče postaviti stranske stave, ne da bi vložili stavo na glavno igro.

Prav tako se izplačila stranskih stav ne ocenjujejo skupaj z glavnimi stavami. To je pomemben plus, saj rezultat stranske stave ne vpliva na izplačilo vaših glavnih stav. In ne pozabite, igralci lahko te stave položijo v vsakem trenutku igranja.

Spodaj so glavne značilnosti stranskih stav:

  • Stranske stave so neobvezne.
  • Naredijo se po glavni stavi.
  • Stranske stave imajo različna izplačila, odvisno od razvijalca igre.
  • Stranske stave ne vplivajo na izplačilo v glavni igri.
  • Stranske stave lahko povečajo prednost hiše.

Zakaj stranske stave v igralnici v živo?

Prednosti stranskih stav v igralnicah v živo očitno odtehtajo slabosti. To na splošno drži, saj se stranske stave običajno hitro razumejo in igrajo. Pogosto se te stave poravnajo čim hitreje, da se prepreči motenje koncentracije glavne igre.

Poleg tega stranske stave povečajo igralčevo dobičkonosnost in navdušenje. Te stave ponujajo potencialne zmage, ki lahko znatno povečajo vaša izplačila. Ne pozabite pa, da ni nobenega zagotovila za zmago, tako kot pri stavah v glavni igri.

Zakaj ne stranske stave v igralnici v živo?

Žalostna resnica je, da stave na strani igralnice ponujajo nižjo donosnost naložbe. Misliš, da je laž? Vzemite na primer zavarovalno stavo za blackjack. Običajno bo igralnica s tem korenčkom bingljala, ko je delivčeva gorska karta as. Prav tako je stava na voljo le, preden delivec izvleče luknjo karto.

Zato vzeti vabo brez blackjacka pomeni dodatno stavo, ki je polovica prvotne stave. Ob predpostavki, da delilec pokaže asa in je njegova spodnja karta 10-K, samodejno dobi blackjack. V tem primeru se stava izplača 2:1, s čimer izgubite samo še več denarja za naprej.

Še vedno niste prepričani? Baccarat ponuja stranske stave z boleče visoko prednostjo. Torej, recimo, da stavite na vse rdeče ali popolnoma črno, izplačilo je 22:1 za prvo in 24:1 za drugo. Toda to veselje je kratkotrajno, saj je hišni rob 14 % oziroma 6,53 %. To je neprimerljivo z 1,06-odstotno prednostjo pri bančni stavi.

Zaključek

Torej, ali so strani igralnice v živo vredne? Da in ne! Na splošno lahko te stave izboljšajo vaša izplačila desetkrat, če imate srečo in uporabite optimalno strategijo. Toda kot je bilo razloženo zgoraj, je nekatere stranske stave bolje pustiti pri miru. Naučite se torej nekaj osnovnih strategij igralnic v živo in se, če je mogoče, držite glavnih stav.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice