Najboljša Dragon Tiger Igralnica V Živo v 2023/2024

Live Dragon Tiger je daleč najpreprostejša igralniška igra, čeprav široka paleta možnih stranskih stav igri dodaja nekaj zapletenosti. Igra je podobna Baccarat, saj igralci ne tekmujejo z delivcem, ampak izbirajo med dvema možnima izidoma; zmaj ali tiger. Dragon Tiger je zelo primeren za format v živo, saj je hitra in enostavno razširljiva igra. Privlačnost Dragon Tigerja je njegova preprostost, ki vodi do gladke igre brez prekinitev ali obotavljanja. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o Dragon Tiger v igralnicah v živo, katere igralnice ponujajo to igro in še veliko več.

Najboljša Dragon Tiger Igralnica V Živo v 2023/2024
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Kako igrati igro Live Dragon Tiger

Kako igrati igro Live Dragon Tiger

Živi Dragon Tiger je pogosto opisan kot različica Baccarat z dvema kartama. V svojem bistvu je to zelo preprosta igra z na voljo bolj zapletene stranske stave. Dragon Tiger je med najbolj priljubljene igralniške igre v živo moderne dobe. Ima preprostost in hitrost, zaradi česar je igra zabavno za vse igralce. To je odlična igra tako za začetnike, ki igrajo prvič, kot za izkušene igralce, ki potrebujejo nekaj preprostega, a vznemirljivega. V tej igri igralci svoje plače položijo na zmaja ali tigra, skupaj s kakršnimi koli stranskimi stavami.

Igralnice v živo ponujajo igralcem igro z osmimi krovi s pravimi delivci, ki so prikazani kar na zaslonu, tako da med igro ni zamud. Samo hitro igranje, ko delilec deli karte z licem navzdol. Obrnejo jih, medtem ko držijo karte obrnjene proti sebi, zaradi česar so igralcu nevidne, preden končno razkrijejo, kaj je pod neznanim.

Pravila živega zmajevega tigra

Ko igralci najdejo igralnico v živo, jim najbolj ustreza, čas je, da razumemo pravila želene igre. Če želite uživati v igri, morajo igralci staviti svoj pravi denar na tigra ali zmaja. Dejalec v živo nato deli obe karti z licem navzgor in v tem preprostem krogu stav ni nobenih nadaljnjih dejanj.

V Dragon Tiger dve pravili naredita igro bolj zanimivo.

Vsi asi se štejejo kot nizke karte. Če obe mesti prejmeta kartico enake vrednosti, postane izenačena. Tukaj bo polovica igralčeve stave pripadla tistemu, ki je stavil na zmagovalno kombinacijo (ali pa bi jih lahko preprosto razdelili enako). Razen teh dveh izjem pa je igranje preprosta - celo enostavna.

Asi se vedno vrednotijo po nižji vrednosti in cilj je predvideti, ali bo zmaj ali tiger višja karta. Na voljo je široka paleta stranskih stav.

 • Obstajajo omejitve glede števila standardnih krovov, ki jih je mogoče uporabiti. Za to analizo članek uporablja številko osem.
 • Karte se ocenjujejo podobno kot pri pokru, z izjemo, da so asi vedno nizki.
 • Roka zmaja in tigra prejmeta eno karto.
 • Primarna stava je, katera roka bo prejela višjo karto.

Živi Dragon Tiger Nasveti za začetnike

Za zmago bodo v pomoč ti triki za zmago v igri Dragon tiger:

 • Štetje kartic
  Igra Dragon Tiger je preprosta in lahko razumljiva igra s kartami. Kart ni veliko, zato jih lahko igralci preštejejo, ko se ukvarjajo z izročki, kot sta blackjack ali poker.
  Stave lahko spremljajo tudi, kako pogosto se pojavljajo določene številke, ker bo nekdo sčasoma izgubil, ne glede na stavo. Če pride v poštev tudi ena določena številka (7), saj je vedno vredna negativnih točk, je ta priložnost za igre na srečo še bolj mamljiva kot druge.
 • Pozorno opazovanje trgovca
  Ko igrate igro Dragon Tiger, ne hitite s stavami, če še niste analizirali in oblikovali posebne strategije. Igralci si morajo vzeti čas, potreben za opazovanje, preden vnesejo kakršne koli stave. Zapomniti si morajo, da jim bo to omogočilo več dobitkov, kot če ne bi imeli informacij o igri.
Kako igrati igro Live Dragon Tiger
Ponudniki programske opreme za igralnice v živo

Ponudniki programske opreme za igralnice v živo

Vse igralniške igre Dragon Tiger v živo niso enake. Različni ponudniki programske opreme ponujajo igralcem različne izkušnje. Oglejte si nekaj vodilnih ponudnikov, na katere morate biti pozorni.

 • Playtech — Eden vodilnih razvijalcev programske opreme na svetu iger.
 • SoftGamings — Še en vodilni na trgu igralnic Dragon Tiger v živo.
 • Evolution Gaming — Specializiran je za številne različne možnosti iger, vključno z baccarat in Dragon Tiger. Leta 2018 je Evolution Gaming dopolnil svojo paleto iger v živo v slogu Baccarat, tako da je v svoj portfelj dodal Dragon Tiger. Uvedba igre je bila motivirana z naraščajočim zanimanjem azijskih igralcev za igro. Dragon Tiger spodbuja nove igralce, da preizkusijo igre v živo, kar je bila velika priložnost za Evolution Gaming. Njihov Dragon Tiger gostuje v vizualno prijetnem studiu z izrazito orientalsko dekoracijo. Evolution ponuja vrsto stranskih stav. Stava za izenačenje ponuja izplačilo 11:1, medtem ko stava za izenačenje v apartma dobi izplačilo 50:1.

Zakaj je pomembna prava programska oprema za igre?

Za igralce je mamljivo samo preveriti bonuse, ko iščejo igralnico v živo. Vendar pa izbira a ugleden ponudnik programske opreme je tudi kritičen. Evo zakaj:

 • Igralci potrebujejo zanesljivo programsko opremo, za katero je verjetno, da ne bo izklopljena brez opozorila.
 • Izkušnja igralca je zelo pomembna in najboljši ponudniki programske opreme si bo prizadeval ponuditi vodilne izkušnje v industriji.
 • Igralci morajo zagotoviti, da so igralniške igre v živo, ki jih uporabljajo, licencirane v njihovi specifični jurisdikciji, pri čemer je pomembna identiteta razvijalca programske opreme.
 • Različna programska oprema bo združljiva z različnimi možnostmi plačila, zato je pomembno, da igralci zagotovijo, da so podprte njihove želene vrste plačil.
 • Najboljši razvijalci programske opreme bodo ponudili vrsto različnih funkcij, v katerih bodo igralci uživali ob obisku igralnice.
Ponudniki programske opreme za igralnice v živo
Najboljši načini plačila v igralnicah Dragon Tiger v živo

Najboljši načini plačila v igralnicah Dragon Tiger v živo

Igralci lahko izbirajo med številnimi različne možnosti plačila ko igrajo Dragon Tiger v igralnici v živo. Tukaj je nekaj najbolj priljubljenih in uporabniku prijaznih.

 • Kreditne ali debetne kartice Visa, Maestro in Mastercard
 • Paysafecard predplačniške transakcijske kartice
 • PayPal in druge plačilne platforme
 • Alipay in drugi ponudniki plačil, priljubljeni na azijskih trgih — igra Dragon Tiger izvira iz skupnosti Daljnega vzhoda, zaradi česar je to priljubljena možnost za igralce
 • Bitcoin in druge kriptovalute — Nekatere igralnice v živo sprejemajo plačila neposredno iz kriptovalute
 • ApplePay in druge mobilne plačilne aplikacije
 • ecoPayz in podobni plačilni prehodi
Najboljši načini plačila v igralnicah Dragon Tiger v živo
Najboljše bonus ponudbe v igralnici Dragon Tiger v živo

Najboljše bonus ponudbe v igralnici Dragon Tiger v živo

Igralci Dragon Tiger lahko izkoristijo številne možnosti live casino bonusi ko igrajo. Oglejte si nekaj najpogostejših možnosti bonusov za igre Dragon Tiger v živo.

 • Bonus dobrodošlice — Bonus je dostavljen igralcem, ko se prijavijo v igralnico. Igralnica v živo se lahko ujema z depozitom ali nudi odstotek bonusa za igranje.
 • Bonus zvestobe — Boljša možnost za dolgoročne igralce. Igralnica lahko ponudi brezplačne poskuse igre Dragon Tiger ali bonuse za vračilo denarja za igralce, ki se vračajo.
 • Cashback bonusi — Igralnica v živo lahko igralcem ponudi način, da povrnejo izgube, ki so jih utrpeli, z bonusom za povračilo denarja.
 • Brezplačne roke Dragon Tiger — Igralnica v živo lahko daje igralcem možnost, da preizkusijo Dragon Tiger z nekaj prostimi rokami. V bistvu so to brezplačni poskusi igre.

Bonusi Dragon Tiger - Kaj je treba upoštevati

Igralci morajo pri izbiri bonusov upoštevati naslednje:

 • Bonusi dobrodošlice niso dobri za igralce, ki se vračajo. Igralci, ki se vračajo, bi morali iskati bonuse zvestobe.
 • Proste roke so lahko koristne tudi za izkušene igralce, saj ponujajo igralne priložnosti brezplačno.
 • Vsi bonusi ne bodo na voljo v povezavi z vsemi možnostmi plačila.
Najboljše bonus ponudbe v igralnici Dragon Tiger v živo
Izplačila v igralnici Dragon Tiger v živo

Izplačila v igralnici Dragon Tiger v živo

Na kaj morajo igralci iskati, ko gre za izplačila Dragon Tiger? Tukaj je nekaj ključnih vidikov:

 • RTP, ki ga zagotavlja igralnica v živo
 • Zmajev tiger hišni prednost, ki jo je igralnica prevzela pri vseh zmagah
 • Kvote Dragon Tiger za igralniške igre v živo

RTP Dragon Tiger

Ko igralci pristopijo k spletnim igram Dragon Tiger v živo, se morajo zavedati veliko različnih dejavnikov. Medtem ko so kvote in bonusi Dragon Tiger pomembni, je RTP še en kritičen dejavnik, ki ga je treba upoštevati.

Oglejmo si, kaj to pomeni za igralce spletnih iger Dragon Tiger v živo.

Razumevanje RTP za igralniške igre Dragon Tiger v živo

RTP ni enak kvoti Dragon Tiger. namesto tega RTP pomeni "vrnitev igralcu" odstotek. V bistvu, če igralec osvoji 100 $ v igri Dragon Tiger, ne bo obdržal vsega tega denarja.

Obdržali bodo odstotek denarja, minus hišni rob. To je RTP - odstotek, ki ga igralec obdrži. Torej, če igralec osvoji 100 $ in obdrži 98 $, je RTP 98%. Najboljše igralnice Dragon Tiger v živo bodo ohranile visok RTP in nizek rob hiše.

Kakšna je dobra raven RTP?

Kako igralci vedo, ali imajo opravka z dobro stopnjo RTP v igri Dragon Tiger? Oglejte si nekaj tipičnih vrednosti.

 • Na splošno se bo RTP 98 % ali več štel za visoko.
 • Vse od 95 % do pod 98 % se bo štelo za RTP srednjega dosega.
 • Stopnje RTP pod 95 % veljajo za nizke.
Izplačila v igralnici Dragon Tiger v živo
Rob hiše Dragon Tiger

Rob hiše Dragon Tiger

Rob hiše je v bistvu druga stran enačbe glede na stopnjo RTP. To je znesek denarja, ki ga bo igralnica v živo vzela od dobitkov igralca.

Na primer, če igralec Dragon Tiger zmaga 100 $ in kot rezultat prejme le 95 $, bo prednost hiše 5%. Pomembno je, da se igralci še naprej zavedajo te prednosti v igralnicah v živo.

Kakšna je dobra raven prednosti za igre Dragon Tiger v živo?

Kakšno prednost bi morali igralci iskati, ko igrajo Dragon Tiger v živo na spletu? Oglejte si nekaj tipičnih vrednosti.

 • Šteje se, da je prednost hiše pod 2 % dobra za igralce.
 • Rob hiše med 2 % in 5 % je srednji.
 • Prednost hiše nad 5 % se šteje za visoko in ni dobro za igralce.

Stave Dragon Tiger v živo

 • Standardna prednost pri igri Dragon Tiger je 3,73 %. To potrjuje dejstvo, da izid izenačenja vrne polovico igralčeve stave. Na podlagi zgolj statistike je najbolje, da se držite stave Dragon Tiger. Če pa ste ljubitelj štetja kart, obstaja vrsta stranskih stav s kvotami, ki jih je mogoče hitro izboljšati s trdno strategijo štetja. Dejstvo, da je Dragon Tiger primerjalna igra z dvema kartama, olajša sledenje uporabljenim kartam in tako oceni, katere karte ostanejo v krovu.
 • Tie Bet vrne stavo 8 proti 1, vendar so njene kvote najslabše od najslabših, pri čemer je prednost hiše 32,77!
 • Vendar pa je stava za izenačenje v postavi veliko bolj prijazna do igralca s prednostjo 13,98 % in možnimi izplačili 50 proti 1.
 • Velika mala stava je še ena možna stranska stava za igralce. Pri tej stranski stavi igralci izberejo, ali bo določena karta večja ali manjša od 7. Če je karta natančno enaka 7, stava izgubi. Prednost te stave je 7,69%.
 • Sodo/Liho je še ena stava, pri kateri, kot že ime pove, igralci napovedujejo, ali bo karta soda ali liha. Te stranske stave ne ponujajo vse igralnice.
 • Stava na Suit se izplača 3:1 s prednostjo 7,69%. Če igralec izbere to stransko stavo, želi pravilno napovedati barvo določene karte.
 • Stavi Dve rdeči in Dve črni ponuja tehnologija Asia Live in omogočata igralcem, da stavijo na to, ali bosta obe karti črni ali rdeči. Plača 3 proti 1 in ima prednost hiše 3,73%. Vzporedno s tem je ena rdeča ena črna stranska stava, ki ima seveda enako verjetnost. Seveda se tovrstne stave zelo dobro podajo k štetju kart ..
Rob hiše Dragon Tiger
Država in regije

Država in regije

Igralnice v živo so odprle vrata igralcem iger z vsega sveta in te stranke povezale s priročnimi in zelo dostopnimi produkti iger na srečo. Še vedno pa obstaja nekaj dejavnikov, ki jih morajo stranke upoštevati, ko iščejo igre v živo za igranje na spletu.

 • Ali je igra Dragon Tiger v živo licencirana za uporabo v določeni jurisdikciji? Različni organi uporabljajo različna pravila in politike, na podlagi katerih je mogoče igrati igre.
 • Ali igra podpira vse načine plačila? Igralcem je na voljo veliko različnih načinov plačila, vendar vsi načini plačila ne bodo podprti v vseh regijah.
 • Ali igralnica v živo ponuja pomoč in podporo v določenih regijah? Pomoč in podpora igralnic v živo sta ključnega pomena za uporabniško izkušnjo in igralci bodo morali poskrbeti, da bo to na voljo povsod, kjer igrajo.
 • Ali internetna povezava zadostuje za igranje? Na žalost internetne hitrosti niso enotne po vsem svetu in to je treba upoštevati.
Država in regije
Igranje Dragon Tiger v živo s pravim denarjem

Igranje Dragon Tiger v živo s pravim denarjem

Ko igrate dragon tiger v spletni igralnici, lahko igralci igrajo s pravim denarjem. Dragon Tiger za pravi denar je ena izmed najbolj priljubljenih igralniških iger v živo danes. Čeprav ima svoje korenine v Aziji, je dosegel splošno raven šele potem, ko se je pojavil na mednarodnih straneh, kot so tiste v igralnicah po Ameriki in Evropi.

Ko igrate v igralnici Dragon Tiger v živo s pravim denarjem, je seveda cilj igralca, da se ne le dobro zabava, ampak tudi konča igro z več denarja kot takrat, ko so začeli. Res je, da ima Dragon Tiger veliko sreče, vendar pa obstaja nekaj strategij, ki jih lahko igralci uporabijo za izboljšanje svojih možnosti. Za nekaj nasvetov si oglejte razdelek Live Dragon Tiger Strategies.

Prvič, osnovna pravila so enaka tako za igre kot za igre za pravi denar. Staviti je treba bodisi na zmaja bodisi na tigra in nato vleči karte, dokler ni eden od igralcev višje vrednosti od drugega. Igralec z najvišjo karto zmaga Dragon Tiger.

Pri igranju za pravi denar je treba upoštevati nekaj dodatnih stvari. Prvi je, da so vložki običajno višji kot v zabavnih igrah, tako da lahko zmagajo ali izgubijo več denarja.

Kaj so buy-ini za igranje s pravim denarjem?

Vkupnine so znesek denarja, ki ga morate vložiti v igro, preden igrate. Ko igrate Dragon Tiger v živo s pravim denarjem, obstajata dva vstopnina: ena je za gotovino, druga pa za žetone.

Denarni turnirji zahtevajo vnaprejšnje plačilo za sodelovanje. V nasprotju s tem turnirji s žetoni nimajo nobenih vnaprejšnjih pristojbin, ponujajo pa nagrade ali vstop na drug dogodek kot del njihove strukture izplačil.

Igranje Dragon Tiger v živo s pravim denarjem
Odgovorno igranje na srečo

Odgovorno igranje na srečo

Za tiste, ki želijo prebrati več o odgovornem igranju iger ali potrebujejo pomoč pri zasvojenosti, obiščite ta spletna mesta spodaj. Odvisnost od iger na srečo je zato težko opaziti prosim, pazite, da vedno igrate odgovorno.

Odgovorno igranje na srečo

Zadnje novice

Dragon or Tiger - Kako igrati Playtech's Dragon Tiger
2022-01-21

Dragon or Tiger - Kako igrati Playtech's Dragon Tiger

Ko sta vaša konkurenca kot sta Evolution in Authentic Gaming, morate biti po najboljših močeh, da ostanete na vrhu. No, Playtech ne tvega, potem ko je svoj katalog v živo razširil z Dragon Tiger. To je edinstvena igralniška igra v živo, ki igralcem omogoča napovedovanje rezultatov vsakega kroga, namesto da bi igrali samo igro. Kako se torej lotite tega?

6 iger na srečo, ki vam jih trgovec ne bo povedal
2021-06-11

6 iger na srečo, ki vam jih trgovec ne bo povedal

Ne glede na to, ali igrate v pravi igralnici ali v igralnica v živo, trgovec je vedno osrednji del akcije. Delovalec nadzoruje akcijo namizne igre, da zagotovi, da se vsi igralci držijo pravil. In če najdete dobrega prodajalca, lahko začnete pogovor, zaradi česar bo celotna igralna izkušnja zabavna in sproščujoča.

Zakaj igralci ljubijo Dragon Tiger
2020-11-28

Zakaj igralci ljubijo Dragon Tiger

Zmajev tiger je igra, ki večinoma privablja azijske igralce v fizične igralnice. Vendar, ko se igra na spletu, obstaja možnost, da uživate v tej hitri akcijski igri in tudi v igralnica v živo različica zmajevega tigra. To je zelo ugodno. Ko to igra se igra, potem jo igrate z nizom običajnih kart. Uporablja se od šest do osem dek v čevlju. V njej igralci ne bodo igrali proti delivcu. To je zelo podobno kot baccarat in igralci bodo izbrali, katera kombinacija bo verjetno dobila najvišjo karto.

Najboljši nasveti za živega zmajevega tigra
2020-11-14

Najboljši nasveti za živega zmajevega tigra

Dragon tiger večinoma privlači azijske igralce v fizičnih igralnicah, vendar pri igranju v igralnice v živo, lahko igralci zagotovo uživajo v igri in delilcu v živo. Dragon tiger se igra z običajnim kompletom kart in ta igra običajno uporablja med 6 in 8 krovov. Igralci ne igrajo proti delivcu. V bistvu bodo igralci morali izbrati, kateri bo verjetno prejel kartico z najvišjo vrednostjo. Samo ena karta bo podeljena prostoru zmaja in tigra.

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je Dragon Tiger na spletu?

To je primerjalna igra z dvema kartama. Igralec mora staviti na zmaja ali tigra, ki ima višji rang, potem ko sta obe strani razdeljeni, in nato nadaljevati glede na to, ali zmagata v tem krogu stav.

Je Dragon Tiger igra na srečo?

Da, vsak izid je možen. Karte se lahko delijo z royal flush (nič ni boljšega tistega trenutka). S klasično strategijo tega mesta je vključena strategija. Stavite visoke in nizke stave na določene karte glede na to, koliko denarja je bilo osvojenega ali izgubljenega, odkar so igralci začeli igrati.

Ne pozabite tudi na stranske stave, pri katerih lahko ljudje v igro vložijo dodatna sredstva, ne da bi med krogi spremenili prvotno velikost stav. Te vključujejo "dodatne točke", ki dajejo igralcem eno točko za vsak porabljen dolar v katerem koli roku, ki ga dovoljuje zakon.

Kje je Dragon Tiger najbolj priljubljen?

Korenine igre so v Aziji, vendar je dosegla splošno raven, potem ko se je pojavila na mednarodnih straneh, kot so tiste v igralnicah po vsej Ameriki in Evropi – pri čemer veliko ljudi igra to igro za pravi denar. Zdaj je najbolj priljubljen v Aziji in Združenih državah.

Je Dragon Tiger Online Rigged?

Ne. To je igra na srečo, kjer se karte premešajo in delijo v prisotnosti vseh igralcev.

Katera je najbolj priljubljena spletna zmaga Dragon Tiger?

Dragon Tiger online zagotavlja igralcem, da bodo uživali v ogromnih izplačilih, kot je na voljo na nekaterih lokacijah. Med njimi sta Campobet in Genesis, znana po tem, da imata eno, če ne dve vodilni igri Dragon Tiger v mestu.

Kaj je cilj Dragon Tiger?

Igra Dragon Tiger je preprosta in hitra. Glavni cilj je uganiti, če bo zmaj ali tiger izvlekel karto višje vrednosti, zmaga. Lahko se stavi tudi na to, ali bodo njihove napovedane vrednosti živali enake. Tako lahko pride tudi v izenačeno situacijo, če je to tisto, kar pretrese v tej avanturi iger na srečo na Divjem zahodu za nekatere ljudi, ki uživajo v sproščenem igranju preveč zapletenih strateških iger, kot je šah.

Kako premagati Dragon Tiger Online?

Obstaja veliko načinov, kako premagati igralnico, vendar je najboljši način s strategijo in raziskavami. Stavniki bodo želeli vedeti, koliko lahko zmagajo, preden vložijo svoj težko prisluženi denar v katero koli igro ali odkrito zavrnejo igranje, če se zdi preveč tvegano za to, kar ponujajo.

Bistvena stvar pri spletnih igralnicah, kot je Dragon Tiger, je, da vedno obstaja še ena priložnost, zato ne bodite malodušni.

Ali lahko igram Dragon Tiger na mobilnem telefonu?

da. Trenutno ima igra več kot 3 milijarde prenosov mobilnih telefonov po vsem svetu. Hitro iskanje v različici Android v trgovini Google Play razkrije več kot deset aplikacij, nekatere z več kot milijon prenosov. Kupci so to priljubljeno igro že sprejeli, kar kaže, da je zelo všečna.

Koliko kart je v Dragon Tiger?

Igra Dragon Tiger je priljubljena med azijskimi igralci. Igra se s samo 52 kartami. V tej hitri različici pokra iz Azije niso dovoljeni nobeni jokerji ali nadomestni znaki. Za igranje igre bodo potrebovali šest krovov za osem ljudi, saj stavijo na "zmaja" (zgornja karta) ali "tigra" (nizka).

Kako zmagati v igri Dragon Tiger

Igralec se mora držati stave zmaja ali tigra. Za obe stavi je prednost hiše 3,73 %, zaradi česar je najnižja med vsemi možnimi stavami. Stavite na katero koli od dveh, za katero mislite, da bo imela karto višjega ranga. Na ta način dobite celo denar.

Kje je izvor Dragon Tiger?

Čeprav se zdi, da je na voljo zelo malo informacij o izvoru zmajevega tigra, je skoraj zagotovo nastal v Kambodži. Igra je začela postajati priljubljena v igralnicah v živo v Kambodži, vendar je zaradi svoje preprostosti in lahke razširljivosti priljubljena igra v formatu v živo.

Kaj pomeni zmaj vs tiger

Ime Dragon Tiger izhaja iz budistične filozofije ravnotežja moči. Tiger predstavlja močan in trd stil buldoženja nasprotnika, medtem ko je zmaj mehkejši, bolj potrpežljiv in modrejši. Pomen zmaja in tigra je, da noben tekmovalec ne more premagati drugega in sta tako vredna nasprotnika.