Dragon Tiger

January 21, 2022

Dragon or Tiger - Kako igrati Playtech's Dragon Tiger

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ko sta vaša konkurenca kot sta Evolution in Authentic Gaming, morate biti po najboljših močeh, da ostanete na vrhu. No, Playtech ne tvega, potem ko je svoj katalog v živo razširil z Dragon Tiger. To je edinstvena igralniška igra v živo, ki igralcem omogoča napovedovanje rezultatov vsakega kroga, namesto da bi igrali samo igro. Kako se torej lotite tega?

Dragon or Tiger - Kako igrati Playtech's Dragon Tiger

Kaj je živi Dragon Tiger?

Dragon Tiger je eden najnovejših dodatkov Playtecha v letu 2021. Igranje igre je zelo preprosto, saj morajo igralci samo napovedati izenačenje, zmaja ali tigra. To daje igralcem razburljivo mešanico igralniških iger in športnih stav. In ja, ta igra z metanjem kovanca je zdaj na voljo v kateri koli spletni igralnici v živo pod Playtechovim seznamom.

Kako igrati Live Dragon Tiger?

V prvi vrsti se ta igra predvaja v živo iz kopenskega studia Playtech v Manili na Filipinih. Vljuden trgovec v živo upravlja sobo z ikonami zmaja in tigra v ozadju. 

Igra se z osmimi kompleti kart, ki se ročno premešajo z delilnim čevljem. V bistvu morajo igralci samo predvideti, katera bo imela višjo karto med zmajem ali tigrom. Dovoljena je tudi izenačena stava, čeprav ta stava vrne le 50 % začetnega vložka.

Ob tem bodo igralci določili vrednost kovanca, nato pa bo gostitelj izvlekel dve karti. Kot že rečeno, je ena karta postavljena na položaj Tiger, druga pa na položaj zmaja. Karti se izvlečeta z licem navzdol in obrneta, nato pa se določi vrednost kartice. 

Ne pozabite, da dodatne karte niso izžrebane, kar je nenavadno v večini igralniških iger v živo, natančneje baccarat. Zaradi tega ta igra temelji izključno na sreči.

Stave in izplačila Dragon Tiger

Dobra stvar pri Dragon Tiger je, da lahko igralci položijo številne stave na igro. Zmaj in tiger sta glavni stavi za začetek in izplačata enakomeren denar pri 1:1. To pomeni, da 100 $ na Dragon, če doseže, vrne 100 $ dobička, kar pomeni skupno 200 $. Toda samo za zapisnik, stava za neodločen rezultat vrne le 50 % začetne stave, kar znaša 150 $. Na svetlejši strani se izplača v razmerju 10:1

Poleg glavnih stav, ta programska oprema za igralnice v živo vsebuje tudi več stranskih stav pod pokrovom. Prvič, igralci lahko napovejo lihe ali sode številke. Na primer, po žrebanju A-3-5-9-JK lahko dobite izplačilo z liho številko. Nasprotno, žreb 2-4-6-8-Q dobi sodo izplačilo. Vendar pa izžrebanje 7 v obeh primerih izgubi stavo.

Igralci lahko tudi predvidevajo, da bo izvlečena karta majhna ali velika. Prve so vrednosti kart med A do 6, medtem ko so druge vrednosti med 8 in K. Ponovno, izvlečenje 7 tukaj samodejno izgubi stavo.

Nazadnje lahko stavite na vrsto obleke, izdelane na obeh straneh. Kot je bilo pričakovano, obstajajo štiri različne barve kart, vključno s klubom, diamantom, srcem in pikom. Ta stranska stava se izplača v razmerju 3:1. Če smo natančni, boste prejeli 3 $ za vsak zastavljen $ 1. 

Dragon Tiger RTP

RTP Dragon Tiger je prijazen do igralca. Stave Dragon in Tiger imajo teoretično donosno vrednost 96,27%. Vendar pa lahko prednost za izenačene stave doseže do 30 %, zaradi česar so prepovedana cona za nadobudne zmagovalce.

Dragon Tiger: Je vredno igrati?

Dragon Tiger je zagotovo popolna igra za počitek in ubijanje časa v igralnici. Čeprav nobena strategija ne zagotavlja zmage, se dopolnjuje s super preprostim igranjem. Dodajte več stranskih stav in to igralniško igro v živo morate poskusiti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024
2024-01-10

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024

Novice