Dragon Tiger

January 21, 2022

Dragon or Tiger - Kako igrati Playtech's Dragon Tiger

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ko sta va拧a konkurenca kot sta Evolution in Authentic Gaming, morate biti po najbolj拧ih mo膷eh, da ostanete na vrhu. No, Playtech ne tvega, potem ko je svoj katalog v 啪ivo raz拧iril z Dragon Tiger. To je edinstvena igralni拧ka igra v 啪ivo, ki igralcem omogo膷a napovedovanje rezultatov vsakega kroga, namesto da bi igrali samo igro. Kako se torej lotite tega?

Dragon or Tiger - Kako igrati Playtech's Dragon Tiger

Kaj je 啪ivi Dragon Tiger?

Dragon Tiger je eden najnovej拧ih dodatkov Playtecha v letu 2021. Igranje igre je zelo preprosto, saj morajo igralci samo napovedati izena膷enje, zmaja ali tigra. To daje igralcem razburljivo me拧anico igralni拧kih iger in 拧portnih stav. In ja, ta igra z metanjem kovanca je zdaj na voljo v kateri koli spletni igralnici v 啪ivo pod Playtechovim seznamom.

Kako igrati Live Dragon Tiger?

V prvi vrsti se ta igra predvaja v 啪ivo iz kopenskega studia Playtech v Manili na Filipinih. Vljuden trgovec v 啪ivo upravlja sobo z ikonami zmaja in tigra v ozadju. 

Igra se z osmimi kompleti kart, ki se ro膷no preme拧ajo z delilnim 膷evljem. V bistvu morajo igralci samo predvideti, katera bo imela vi拧jo karto med zmajem ali tigrom. Dovoljena je tudi izena膷ena stava, 膷eprav ta stava vrne le 50 % za膷etnega vlo啪ka.

Ob tem bodo igralci dolo膷ili vrednost kovanca, nato pa bo gostitelj izvlekel dve karti. Kot 啪e re膷eno, je ena karta postavljena na polo啪aj Tiger, druga pa na polo啪aj zmaja. Karti se izvle膷eta z licem navzdol in obrneta, nato pa se dolo膷i vrednost kartice. 

Ne pozabite, da dodatne karte niso iz啪rebane, kar je nenavadno v ve膷ini igralni拧kih iger v 啪ivo, natan膷neje baccarat. Zaradi tega ta igra temelji izklju膷no na sre膷i.

Stave in izpla膷ila Dragon Tiger

Dobra stvar pri Dragon Tiger je, da lahko igralci polo啪ijo 拧tevilne stave na igro. Zmaj in tiger sta glavni stavi za za膷etek in izpla膷ata enakomeren denar pri 1:1. To pomeni, da 100 $ na Dragon, 膷e dose啪e, vrne 100 $ dobi膷ka, kar pomeni skupno 200 $. Toda samo za zapisnik, stava za neodlo膷en rezultat vrne le 50 % za膷etne stave, kar zna拧a 150 $. Na svetlej拧i strani se izpla膷a v razmerju 10:1

Poleg glavnih stav, ta programska oprema za igralnice v 啪ivo vsebuje tudi ve膷 stranskih stav pod pokrovom. Prvi膷, igralci lahko napovejo lihe ali sode 拧tevilke. Na primer, po 啪rebanju A-3-5-9-JK lahko dobite izpla膷ilo z liho 拧tevilko. Nasprotno, 啪reb 2-4-6-8-Q dobi sodo izpla膷ilo. Vendar pa iz啪rebanje 7 v obeh primerih izgubi stavo.

Igralci lahko tudi predvidevajo, da bo izvle膷ena karta majhna ali velika. Prve so vrednosti kart med A do 6, medtem ko so druge vrednosti med 8 in K. Ponovno, izvle膷enje 7 tukaj samodejno izgubi stavo.

Nazadnje lahko stavite na vrsto obleke, izdelane na obeh straneh. Kot je bilo pri膷akovano, obstajajo 拧tiri razli膷ne barve kart, vklju膷no s klubom, diamantom, srcem in pikom. Ta stranska stava se izpla膷a v razmerju 3:1. 膶e smo natan膷ni, boste prejeli 3 $ za vsak zastavljen $ 1. 

Dragon Tiger RTP

RTP Dragon Tiger je prijazen do igralca. Stave Dragon in Tiger imajo teoreti膷no donosno vrednost 96,27%. Vendar pa lahko prednost za izena膷ene stave dose啪e do 30 %, zaradi 膷esar so prepovedana cona za nadobudne zmagovalce.

Dragon Tiger: Je vredno igrati?

Dragon Tiger je zagotovo popolna igra za po膷itek in ubijanje 膷asa v igralnici. 膶eprav nobena strategija ne zagotavlja zmage, se dopolnjuje s super preprostim igranjem. Dodajte ve膷 stranskih stav in to igralni拧ko igro v 啪ivo morate poskusiti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinami膷en 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehni膷nim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez te啪av povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice