Dragon Tiger

November 28, 2020

Zakaj igralci ljubijo Dragon Tiger

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Zmajev tiger je igra, ki večinoma privablja azijske igralce v fizične igralnice. Vendar, ko se igra na spletu, obstaja možnost, da uživate v tej hitri akcijski igri in tudi v igralnica v živo različica zmajevega tigra. To je zelo ugodno. Ko to igra se igra, potem jo igrate z nizom običajnih kart. Uporablja se od šest do osem dek v čevlju. V njej igralci ne bodo igrali proti delivcu. To je zelo podobno kot baccarat in igralci bodo izbrali, katera kombinacija bo verjetno dobila najvišjo karto.

Zakaj igralci ljubijo Dragon Tiger

Osnovna pravila in kako se igra Dragon Tiger

Da bi lahko uživali v tej igri, bodo morali igralci staviti svoj pravi denar na zmaja ali tigra. Nato bodo morali počakati, da delilec v živo položi karte na mizo, obe obrnjeni navzgor, kar pomeni, da se bodo razkrile. Vsi asi so pravzaprav nizke karte in če obe mesti dobita karto enake vrednosti, je kombinacija neodločena in hiša bo morala vzeti polovico vsake dane stave. Za igranje zmajevega tigra ni posebnih pravil in spretnosti. Igralci morajo samo uganiti, katero mesto bo dobilo najvišjo karto, kar je najpreprostejša stvar.

Kakšne poteze imajo igralci

Igralci nimajo veliko premikov, ko igrajo v živo delilce dragon tiger in lahko stavijo na zmaja ali tiger split. Tisti z najvišjo karto bo zmagal in izplačilo bo ustrezno izvedeno. Obstajajo celo stave za izenačenje, ki jih lahko igralci položijo, če je rezultat kart enak. Izplačilo za to stavo je dejansko 8:1, enako kot pri baccarat. Vendar pa stave na neodločen rezultat ponujajo igralnicam ogromno prednost pri 32,7 %, zato se je tej stavi bolje izogniti.

V tej igri lahko položite tudi velike in majhne stave in igralci bodo stavili na to, ali bo zmaj ali tiger torej velik, nad 7 ali mali, pod 7. Vendar pa bo ta vrsta stav izgubljena, če je katero koli mesto 7 .

Stave in strategije na obleko

Obstaja še ena stava, ki jo lahko položite na zmajevega tigra in se imenuje stava na obleko. Pri tem bo morala stava plačati 3:1, če bo izbrana pravilna barva. Igralci bodo izbrali roko zmaja ali tigra in tudi ugibali, katera barva bo karta. Tako kot pri drugih stavah v tej igri, bo delilec prevzel stave igralcev, če se razkrije 7.

Obstaja nekaj strategij, ki jih lahko uporabite, ko igrate zmajevega tigra v živo. Karte je mogoče šteti, na primer, kot v blackjacku, a ker se v vsaki roki uporabljajo minimalne karte, je to zelo težko narediti. Igralci imajo prednost, če poiščejo igralnico dragon tiger v živo, ki uporablja čevelj s 6 dek, saj to pomeni, da se igra manj kart, kar omogoča štetje kart in izbiro pravih stav za mizo. Ko gre za stave na barve, morajo igralci paziti, katere barve so v igri za vsako kombinacijo. Če so se 3 od 4 barv pojavile pogosteje kot ena, je to zagotovo odličen čas za stavo na to barvo, kar bo povečalo možnosti za zmago v tej stranski stavi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice