French Roulette Gold

Francoska ruleta Gold je postala priljubljena med oboževalci v igralnicah v živo kljub relativno kratkemu bivanju v industriji spletnih iger. Izjemne privlačnosti te različice rulete so njena preprosta pravila in impresiven RTP. Kot pri vsaki drugi različici rulete je namen igre napovedati, kje bo žogica pristala.

V čem se francoska ruleta zlata razlikuje od drugih različic rulete v igralnicah v živo, kot je evropska ali ameriška ruleta? Preprosto, pravilo "La Partage". To pravilo v bistvu nagne kvote v korist igralca, zlasti pri stavah na običajne stave, kot so rdeče ali črno, kvote ali sode ali visoke ali nizke .

Kako igrati igro French Roulette Gold v živo

Splošne informacije

Ime igre

Zlata francoska ruleta

Ponudnik iger

Evolution Gaming

Vrsta igre

ruleta

Pretočno iz

Latvija

Section icon
Kako igrati igro French Roulette Gold v živo

Kako igrati igro French Roulette Gold v živo

Francoska ruleta Gold je znana po posebnih načinih stav, ki so si najbolj izposojeni iz evropske rulete. Ena izjemna značilnost te igre delilcev v živo je, da je večina imen stav v francoščini. Za igranje morajo igralci samo izbrati znesek za stavo, običajno z nastavitvijo vrednosti žetonov z uporabo nekaterih kontrolnikov na zaslonu. Od tam lahko igralci nadaljujejo v prostor za stave, potem ko položijo svoje stave, nato stavijo na določen izid.

Stave na francosko ruleto so podobne stavam za evropsko mizo, le da je vse v francoščini. Za začetek sodo in kvote prevzamejo ime združiti in oslabiti, oz. Prav tako se stolpci 1, 2 in 3 nadomestijo s črkami P, M in D. Druga točka, ki jo je vredno omeniti, je, da se prvih 18 številk imenuje Manqué, medtem Pass se nanaša na številke 19 – 36.

Pravila igre

Francoska zlata ruleta ponuja igralcem več načinov za zmago. Da bi imeli realne možnosti za zmago igralnice z živimi trgovci, se morajo igralci seznaniti s pravili igralniške igre v živo. To je še posebej pomembno za nove igralce, saj lahko ta pravila postanejo zmedena.

Francoska ruleta Gold temelji na standardnih pravilih evropske rulete. Prva stvar, ki bi jo moral vsak igralec vedeti med igranjem igre, je branje zaslona in razlaga možnosti stav. Postavitev igre ima 37 žepov - številke od 1 do 36, polovica jih je obarvana rdeče, druga polovica pa črno. Preostali žep je rezerviran za nič, zeleno obarvan.

Morda je najboljši del te spletne igralniške igre možnost povrnitve žetonov s celo denarnimi stavami. Tu je temeljno pravilo, ki bi ga moral razumeti vsak igralec za pravi denar pri francoski zlati ruleti.

Pravilo La Partage

V tem pravilu ni nič zapletenega. Za igralce, ki so novi v igri, to pravilo v bistvu pomeni, da vsakič, ko igralec stavi na sodo število in žogica pristane na nič in izgubi, igralnica povrne polovico njihove stave. To pravilo daje igralcem francoske zlate rulete dodatno 1,3 % možnosti pri stavah na Events.

Kako igrati igro French Roulette Gold v živo