Infinite Blackjack

Blackjack je že več desetletij najljubši igralec. Torej, kdaj Evolution Gaming lansirali svojo različico, imenovano Infinite Blackjack, je bila sprejeta z veliko navdušenja. Toda kaj je Infinite Blackjack? Kako se igra? Usedite se za mizo in se naučite vsega tega igralnica v živo igra.

Kaj je Infinite Blackjack?Kako igrati Infinite Blackjack? Neskončna pravila BlackjackaKako deluje Infinite Blackjack?
Kaj je Infinite Blackjack?

Kaj je Infinite Blackjack?

Infinite Blackjack je vznemirljiva, nizka stava in inovativna različica tradicionalne igre Blackjack. Omogoča neomejenim igralcem, da se pridružijo mizi in uživajo v igri. Način igranja iger na srečo je v celoti odvisen od njih. V nasprotju s tem standardni Blackjack omejuje število igralcev na mizi na sedem.

Ugodnosti Infinite Blackjacka presegajo neomejeno število igralcev. Igra ponuja tudi nizke omejitve vložkov in vključuje veliko stranskih stav.

Kaj je Infinite Blackjack?
Kako igrati Infinite Blackjack? Neskončna pravila Blackjacka

Kako igrati Infinite Blackjack? Neskončna pravila Blackjacka

Večina pravil neskončnega Blackjacka spominja na pravila Blackjacka. Nekatera od teh pravil določajo, da mora delilec zadeti 17 (vključno z mehkimi 17), izplačilo Blackjacka je 3:2, število stranskih stav pa štiri.

Za popestritev igre Infinite Blackjack uporablja Charliejevo pravilo šestih kart. Po tem pravilu igralec zmaga, kadar zadene kombinacijo šestih kart, ne da bi presegel 21. Delilec še vedno izgubi, tudi če dobi Blackjack.

Stranske stave v Infinite Blackjacku so ponavadi donosne. Tukaj je opis, kaj lahko igralci pričakujejo od teh stranskih stav.

Vsaka stranska stava za par

Ta stava predvideva, ali bosta prvi dve karti, podeljeni igralcu, par. Standardno izplačilo za to stavo je 8:1. Vendar pa je izplačilo 25:1 okusno, ko igralec izbere par v barvi.

Vroča 3 stranska stava

Ta stava vključuje delivčevo gorsko karto v igralčevo roko za Blackjack. Če igralčevi prvi dve karti plus karta delivca dajo 19, 20 in 21, igralec zmaga v stavi. Izplačilo za 19 je 1:1, 20 pa 2:1. Če igralec dobi 21 s trojnimi 7s, je zmaga ogromna 100:1.

21+3 Stranska stava

Pri tej stavi morajo igralci sestaviti poker roke s svojimi prvima dvema kartama in delivčevo prvo karto. Najboljše izplačilo (100:1) se zgodi, ko igralec dobi primerno kombinacijo tripa.

Bust It Side Bet

Ta stava je napoved, da bo delilec propadl. Izplačila so odvisna od števila kartic, ki jih ima delilec v času razbitja.

Kako igrati Infinite Blackjack? Neskončna pravila Blackjacka
Kako deluje Infinite Blackjack?

Kako deluje Infinite Blackjack?

Igranje je podobno tradicionalnemu Blackjacku, vendar z zavojem. Igralci so vedno dobrodošli, da se pridružijo mizi. Live Infinite Blackjack uporablja sklop osmih kart, ki jih premeša živi delilec.

Delitelj nato razdeli dve karti neomejenemu številu igralcev na mizi. Po tem je vsakemu igralcu omogočena svoboda, da se odloča in igra igro tako, kot se počuti. Statistika v realnem času je prikazana vsakemu igralcu, ki sodeluje v igri. Statistika kaže, kako nasprotniki stavijo in njihovo uspešnost na isti strani. Te informacije pomagajo igralcu pri odločanju.

Kako zmagati pri Infinite Blackjack: Strategija Infinite Blackjack

Igranje Infinite Blackjacka zahteva uporabo strategij, še posebej, če igralci igrajo za pravi denar. Priporočljivo je, da zastavite majhno in občasno tvegate, da preprečite obsežno krvavitev. Še en nasvet je, da si vedno ogledate plačilno tabelo. Igralci bi morali porabiti tudi nekaj minut za analizo stav, stranskih stav in njihovega delovanja. Nazadnje se morajo igralci temeljito osredotočiti na svoje karte. Izogibajte se odvračanju pozornosti od trgovca in drugih igralcev.

Kako deluje Infinite Blackjack?

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Ali je Infinite Blackjack na spletu?

da. To igro je mogoče igrati v spletnih igralnicah s katero koli napravo z dostopom do interneta.

Kdaj je bil izumljen Infinite Blackjack?

Leta 2018 ga je zasnoval Evolution Gaming.

Ali obstajajo stranske stave?

da. Infinite Blackjack ima štiri stranske stave, stransko stavo na kateri koli par, stransko stavo Bust It, stransko stavo 21+3 in stransko stavo Hot 3.

Kakšna je razlika med Infinite Blackjackom in Blackjackom?

Infinite Blackjack omogoča neomejenim igralcem, da se pridružijo njegovi mizi, medtem ko Blackjack omeji število igralcev na sedem na mizo.