Kako igrati v najboljših igralnicah v živo

Igre

2021-10-24

Katrin Becker

Javna skrivnost je, da najboljše igralnice v živo prevzemajo igralniško sceno. Danes večina igralcev raje igra proti hiši in drugim igralcem v živo, namesto da strelja v temi z igrami RNG.

Kako igrati v najboljših igralnicah v živo

Če pa ste danes pravkar ustvarili igralniški račun v živo, ne veste, kako stvari delujejo na teh ulicah. Torej, ta vodnik vam nudi koristne nasvete za začetek v igralnici v živo na sprednji nogi.

Kako oddati svojo prvo stavo v igralnici v živo

Preden se naučite, kako postaviti pionirsko stavo, je pomembno vedeti, da se igre z delivci v živo lahko igrajo na mobilnem telefonu ali računalniku. Poleg tega se igre predvajajo v kristalno čisti HD kakovosti iz igralniških studiev v živo.

Zdaj sledite tem preprostim korakom za oddajo stave v igralnico v živo:

  1. Najti regulirana igralnica v živo, kot je William Hill in ustvarite račun. Nato zahtevajte bonus dobrodošlice, če obstaja.

  2. Nato poiščite zavihek »igralnica v živo« in ga kliknite, da odkrijete razpoložljive namizne igre. Izberite tistega, ki vas privlači.

  3. V sobi za delivce v živo boste videli okno za klepet, kjer se igralci pogovarjajo z delivcem. Ne pozabite biti spoštljivi in vljudni.

  4. Na koncu postavite vložek in nato uporabite gumbe v igri za igranje. Tako enostavno je!

Opomba: Večina krupjejev v živo je več kot pripravljena pomagati začetnikom, da se ustalijo v igralnici. Zato jih vprašajte karkoli glede vaše prve stave.

Najboljše igre za igranje v igralnici v živo

Kot smo že omenili, je v najboljših igralnicah v živo na voljo bogata ponudba namiznih iger. Torej, ta razdelek obravnava najboljše igralniške igre v živo, ki jih kot začetnik ne smete zamuditi:

Ruleta v živo

Vsak izkušen igralec igralnice v živo vam bo povedal, da ruleta ni najboljša namizna igra. Seveda je to delno res, še posebej, če gledamo z vidika dobičkonosnosti. Toda tisto, zaradi česar je ruleta popolna za začetnike, je njena preprostost in majhno število stav.

Vedno pa igrajte za evropskim kolesom (2,7 %) namesto za ameriškim (5,25 %).

Baccarat v živo

Kot novi igralec boste morda mislili, da baccarat v živo potrebuje veliko denarja za igranje. A to ni res, ker je ta igra na srečo ena najbolj dostopnih za igranje na spletu. Prav tako ima baccarat, tako kot ruleta v živo, preprosta pravila igranja in manj stav. In ja, rob hiše je precej nizek.

Poker v živo

Ker se vaša taktična spretnost še naprej izboljšuje, je čas, da se lotite ene izmed igralcem najbolj prijaznih namiznih iger. Pri pokru v živo igralci uživajo v več različicah, od katerih ima vsaka zanimivo prednost. Na primer, uporaba optimalne strategije pokra na Jacks or Better zmanjša prednost hiše na manj kot 0,50%.

Blackjack v živo

Nazadnje, nikoli ne preskočite priložnosti za igranje najbolj priljubljene namizne igre – blackjacka v živo. Čeprav za igranje te igre zagotovo potrebujete krivuljo učenja, rezultat opravičuje trud. Pravila blackjacka so na primer podobna v večini igralnic. Cilj tukaj je izboljšati trgovčevo roko, hkrati pa ne propadti. Prav tako je štetje kartic zakonito.

Ste pripravljeni igrati zdaj?

To so osnove za začetek v spletni igralnici v živo. Toda preden zastavite pravi denar, se prepričajte, da je na voljo bančni zvitek za igranje več rokov. To zagotavlja tudi zabavno izkušnjo, ne da bi finančno pretiravali.

Prav tako preudarno uporabljajte promocije igralnic v živo. Te nagrade lahko izboljšajo vaš čas igranja in pri tem povečajo vašo banko. Poleg tega vedno igrajte spretnostne igre, kot sta poker in blackjack, da nadzirate rezultate igranja. uživaj!

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice