Igre

March 23, 2023

Kako izbrati pravo igralniško igro v živo zase

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ali radi igrate namizne igre, kot sta blackjack in poker, na kopnem? Zahvaljujoč tehnologiji igralcem za igranje teh iger ni treba nujno zapustiti hiše. Priljubljenost igralniških iger v živo je skokovito narasla, saj igralcem omogočajo resnično igralno izkušnjo na daljavo. 

Kako izbrati pravo igralniško igro v živo zase

Vendar pa je lahko izbira igralniške igre v živo za začetnike zmedena. Igralci morajo označiti polja, kot so osebne nastavitve, ravni spretnosti, vrste stav in drugo. V tem obsežnem vodniku se bodo igralci naučili, kako izbrati popolno igralniško igro v živo.

Kaj so igralniške igre v živo?

Igralniške igre v živo so tipične igre, kot so poker, blackjack, ruleta in craps, do katerih igralci dostopajo prek računalnika ali mobilnega telefona. Toda igralniške igre v živo ne delujejo kot druge igralniške igre. Medtem ko imajo druge igre osnovni uporabniški vmesnik, ki daje igralcem občutek, kot bi igrali video igro, igralniške igre v živo ustvarjajo izkušnjo, podobno dejanski igralnici. 

V igralniški igri v živo igralci vidijo prenos v živo resnične osebe, ki deli karte ali vrti kolo rulete v realističnem studiu. Na primer, med igranjem rulete v živo lahko na zaslonu vidite dejansko mizo za ruleto in delivca igralnice v živo. Igralci lahko komunicirati s trgovci v živo z uporabo sistema klepeta v živo, od tod tudi ime igre z delivci v živo.

Dejavniki, ki jih je treba upoštevati pri izbiri igralniške igre v živo

Igra igralnice v živo, ki bi bila popolna za vas, je odvisna od več dejavnikov. Tukaj so vse ključne podrobnosti, ki jih je treba upoštevati:

Osebne preference in izkušnje

Pri izbiri igralniške igre v živo morate najprej upoštevati vaše izkušnje in želje. Z drugimi besedami, opredelite svojo izkušnjo z igralniškimi igrami, ki so na voljo v preddverju igralnice v živo. To je lahko odvisno od tega, kako redno ste obiskovali igralnico ali če prvič preverjate igralniško igro.  

Glede na to, če zadnjih nekaj let redno obiskujete igralnice, to ne pomeni nujno, da ste strokovnjak. Na primer, lahko greš vsak teden v igralnico in igraš na igralnih avtomatih. Morda radi igrate ruleto ali craps zaradi socialnega vidika. To vas samodejno izloči iz spretnostnih iger, kot sta poker in blackjack. 

Velikost vašega proračuna

Igralnica vam tega ne bo povedala igralniške igre v živo igrajo s pravim denarjem. Preprosto povedano, igralci ne morejo uporabiti svojih bonusov dobrodošlice ali zvestobe za igranje igralniških iger v živo. Iz tega razloga se morajo igralci igralnic v živo oborožiti s proračunom. 

Ko pripravljate proračun igralnice v živo, upoštevajte omejitve stav v igri in svoj stil igre. Nekatere igralniške igre v živo lahko igralcem omogočajo, da stavijo že za 0,10 USD, medtem ko imajo VIP mize lahko omejitve nad 20.000 USD. Torej, pripravite svoj proračun na podlagi teh predpostavk. Nizkoproračunski igralec bi moral iskati igralniške mize v živo z nizkimi limiti. 

Stopnje izplačil

Kdo je rekel, da igralniške igre v živo nimajo stopnje izplačil? Skoraj vse igralniške igre v živo dajejo hiši prednost in na koncu določajo, kako pogosto boste zmagali ali izgubili. V nekaterih igrah je to lahko označeno kot Odstotek RTP. Samo odštejte stopnjo od 100 %, da poznate prednost hiše. Kot že veste, morajo imeti najboljše igralniške igre v živo najnižjo možno prednost hiše. 

Zdaj razmislite o tem: 

  • Igralec A izbere evropsko ruleto, igralec B pa ameriško ruleto.
  • Zaradi dodatnega žepa 00 v ameriški različici je prednost hiše 5,24 %, medtem ko se evropski igralci rulete soočajo z prednostjo hiše 2,70 %.
  • Torej, pri izbiri različice rulete v živo, zagotoviti, da igra uporablja evropska pravila, čeprav bi bilo bolje francosko kolo. 

Igralna naprava

Na koncu izberite igralniško igro v živo glede na vašo igralno napravo. Gre za to, da bi bilo določene igre bolje igrati na mobilnih telefonih kot na namiznih računalnikih. Odličen primer je Mini Roulette, ki ima samo 13 žepov namesto tipičnih 37 in 38 na evropskem in ameriškem kolesu. 

Toda ena stvar, ki je ne morete prezreti, je, da igranje igralniških iger v živo na namiznih računalnikih ponuja bolj poglobljeno izkušnjo. Vsi igralci bi radi igrali na velikem zaslonu, ki bi jim omogočil jasnejši pogled na studio in podrobnosti igre. Ampak počakaj; tablice lahko ponudijo takšne izkušnje na daljavo. 

Povzetek

Izbira igre z delivcem v živo vključuje nekaj premislekov, kot je opisano zgoraj. Nekateri igralci imajo raje klasične igre s kartami, drugi pa imajo raje igralne oddaje, kot sta Crazy Time in Monopoly Big Baller podjetja Evolution Gaming. Toda na koncu je vse povezano z odgovornim igranjem iger regulirane spletne igralnice v živo. Zabavaj se!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik
2024-04-03

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik

Novice