Igre

January 8, 2024

Kako se hitro naučiti nove igralniške igre v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Številni igralci v igralnici v živo so krivi ponavljajočega igranja iste igre, dokler se ne počutijo kot začaran krog. Morda boste radi igrali ruleto v živo, ker vam je ta igra bolj naklonjena kot druge spletne igralniške igre v živo. Toda lepota spletnih iger na srečo je raziskovanje ogromne zbirke iger v knjižnici igralnic v živo. Nič ne škodi, če poskusite poker, če ste ljubitelj blackjacka v živo. 

Kako se hitro naučiti nove igralniške igre v živo

Vendar je lažje reči, kot narediti, prekiniti svojo običajno tradicijo in igrati novo igralniško igro v živo. Zato vas bo ta članek z navodili naučil nekaj pomembnih premislekov, ki jih morate upoštevati, če želite igrati novo igralniško igro v živo kot izkušen profesionalec. Nič zapletenega!

Naučite se osnovnih pogojev in pravil igre

Ste že kdaj slišali besedo "glosar izrazov" v spletnih igrah na srečo? Bistvenega pomena je, da se naučite najpogostejšega žargona v igrah spletnih igralnic v živo, ki jih želite igrati. Na primer, razumejte standardno razvrstitev kombinacij v pokru in pogoste izraze, kot so ante, bad beat, veliki blind, dvig, ponovni dvig itd. 

Craps je še ena igra s številnimi terminologijami, kot so asi, box numbers, crap out, come bet, come out roll itd. Učenje teh terminologij vam bo pomagalo, da boste kar najhitreje vstopili v sobo za delivce v živo. 

Medtem pa je učenje pravil igre še bolj kritično. Nikakor ne morete igrati igralniške igre v živo, o kateri ne veste ničesar. Če želite igrati poker v živo, upoštevajte, da igra običajno uporablja pet kart, čeprav nekatere različice, kot je Three Card Poker by Evolution, uporabljajo tri karte. Pri blackjacku v živo je cilj ustvariti močnejšo kombinacijo od delivčeve, ne da bi pri tem padli ali presegli 21. Veliko teh vodnikov lahko najdete v razdelku »novice« na tej strani. 

Napravite igralno strategijo

Po določitvi igre za igranje najboljše spletne igralnice v živo, oblikujte delovno strategijo. Nespametno je slepo pristopiti k kateri koli igralniški igri v živo, saj je prednost hiše lahko neusmiljena. Še huje je, ker boste igrali proti delivcem v živo, ki so izkušeni profesionalci iger s kartami. Če ne boste previdni, lahko na koncu ne dobite ničesar. 

S tem v mislih si lahko igralci pokra in blackjacka naložijo vozičke za strategijo iger s kartami, ki jih vodijo na mizi. Na primer, igralci blackjacka lahko podvojijo, če imajo trden seštevek 11, 10 ali 9 in mehki seštevek 18, 17 ali 16. Prav tako je pomembno razdeliti kombinacijo z dvema asoma in igrati z dvema močnima kombinacijama. V teh dveh igrah s kartami obstaja veliko strategij za zmanjšanje prednosti hiše.

Toda kaj se zgodi v igrah, ki temeljijo na sreči, kot so ruleta, craps in bakara? V tem primeru so odločitve kritične. Igrajte evropsko ali francosko različico rulete v živo, ker je prednost hiše tu nižja kot pri ameriški igri. Prav tako se izogibajte notranjim stavam, kot so neposredne stave, ker so možnosti za zmago nižje. Skratka, tudi denarne stave so popolne pri igranju rulete, crapsa in bakarata.

Vadite, kako igrati z brezplačnimi krediti

Z dovolj vaje boste na dobri poti, da igrate kot Daniel Negreanu in podobni. Nemogoče je igrati in zmagovati proti drugim izkušenim igralcem blackjacka in pokra, če nimate dovolj izkušenj pri mizi. Igralci se morajo odločiti v delčku sekunde, česar se lahko naučite le z izkušnjami.

Na srečo lahko igrate z uporabo bonusi in promocije igralnic v živo. Številni operaterji igralnic v živo dajejo novim in zvestim igralcem brezplačne kredite za igranje iger, ne da bi tvegali kovanec. Srečni igralci lahko celo osvojijo pravi denar in zahtevajo izplačilo, ko izpolnijo zahteve glede stav.

Na žalost pa je igralniške naslove v živo mogoče igrati le s pravim denarjem. Iz tega razloga uporabite svoje bonus kredite za igranje različic RNG in ustrezno izostrite svoje igralne sposobnosti. In če imate srečo in osvojite spodoben znesek, pustite dobroimetje za igranje različic igralnic v živo. 

Drugi način vadbe je uporaba aplikacij za igre na srečo Play Store in App Store. Te trgovine z aplikacijami imajo veliko različic za igre, kot so craps, bakara, blackjack, poker in ruleta. Igre ponujajo igralcem neomejeno virtualno valuto, da se naučijo, preden začnejo igrati s pravim denarjem. Ne pozabite, da so pravila igre podobna ne glede na to, ali igrate s pravim ali virtualnim denarjem. 

Vadite upravljanje bankrolla

Ali iščete igrajte spletne igralniške igre v živo prvič? Vadba upravljanja bankrolla je najboljši nasvet, ki ga lahko dobite. To je preprosto dajanje denarja na stran posebej za igranje igralniških iger. Torej, ob predpostavki, da je vaš tedenski zaslužek 3000 $, namenite 500 ali 1000 $ za vašo zabavo pri igrah na srečo. Navsezadnje je življenje zabava.

Toda kaj potem? Proračun razdelite na manjše dnevne enote. Na primer, če igrate samo ob vikendih, bi to znašalo 500 $ na dan. Ko nastavite bankroll enoto, igrajte z minimalno stavo, da podaljšate življenjsko dobo vašega bankrolla. Igra z minimalno mejo stave 0,50 $ vam bo dala tisoč krogov, kar je dovolj, da potešite žejo po igrah na srečo. 

Ne pozabite uporabiti tudi stavnega sistema za učinkovito upravljanje svojega proračuna. Primer je sistem Martingale, ki vam omogoča upravljanje vaše igralniške igre in povrnitev izgub z enim samim dobitkom. Drugi sistemi stav, ki jih lahko vadite, vključujejo pavšalne stave, Fibonaccijevo zaporedje, Paroli, D'Alembert in James Bond. Vendar te sisteme vedno uporabljajte pri stavah enakega denarja (stave z izplačili 1:1), ker so vaše možnosti za zmago skoraj 50-odstotne. 

Takeaways

Ste iz tega vodila pobrali nekaj koristnih nasvetov? Upam! Preizkušanje nove spletne igralniške igre v živo vas izpostavi svetu, polnemu novih zmagovalnih priložnosti, in postane popoln igralec. Morda dejansko igrate poker bolje kot bakaro, a vas strahovi zadržujejo. Torej, naučite se pravil igre in vadite uporabo brezplačnih kreditov. Zahvalo pošljite pozneje!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024
2024-01-10

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024

Novice