Keno

January 7, 2021

Samozavestno igranje Keno na spletu

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

The Keno je tradicionalna kitajska igra, ki je bila implementirana na Zahodu in je zdaj del številnih igralnic po vsem svetu in kot ne more biti drugače, spletnih igralnic. Keno je igra podobna loteriji oz bingo, pri čemer igra naključje zelo pomembno vlogo. Igralec mora izbrati med 1 in 20 številkami na kartici izmed skupno 80 številk. Več tekem, več denarja lahko zaslužite. Ti je všeč? Tukaj podrobneje razložimo, kako igrati keno at igralnice v živo.

Samozavestno igranje Keno na spletu

Strategija za uporabo v Online Keno

Strategija v Online Keno preveč sprejema, da izbira nekaterih ali drugih številk ne vpliva na razvoj igre, ampak da so možnosti za zmago enake. Kljub tej trditvi je treba upoštevati, da število izbranih številk močno vpliva na rezultate, zato je priporočljivo imeti ustrezno strategijo glede števila izbranih številk v vsakem krogu. Mnogi ljudje pravijo, da ne bi smeli izbirati številk zaporedoma, ker se te nikoli ne bodo pojavile, vendar je ta ideja napačna, saj so možnosti, da se pojavijo, enake, kot če bi bile številke brez nič skupnega. Možnosti za zmago v Kenu so praktično pod verjetnostjo, zato je nemogoče, da bi na izid vplivale čudne tavtologije. Pazljivo preberite informacije, pomembne za strategijo Keno, in naj vas ne zavedejo tisti, ki trdijo, da so odkrili način, kako vedno zmagati v tej igri.

Možnosti za zmago v Online Keno

V spletnem Kenu ni priporočljivo izbrati najmanjšega ali največjega števila številk, saj je prednost hiše običajno veliko večja zaradi majhnih zneskov, ki so ponujeni kot nagrada ali izjemne težave, da so vse številke na vstopnici prišle. izpadli zmagovalci.

Obstaja tudi možnost, da nobena od 10 izbranih številk ne bo imela sreče. Kot vidite, kvote niso zelo visoke, zato nekatere igralnice ponujajo nagrado tudi tistim, ki vtipkajo 10 številk in se ne ujemajo z nobeno.

Če želite osvojiti majhen znesek denarja v Kenu, morate imeti srečo, če pa želite dobiti visok znesek, morate imeti srečo, saj so možnosti za zmagovalni list v tem primeru minimalne.

Najboljša strategija Keno je sprejeti težave pri zmagi in uživati v igri, kot da bi bila to prostočasna dejavnost. Igranje Kenoa z edino možnostjo zaslužka je napaka, saj bo to samo povzročilo frustracije.

Najpomembnejša odločitev, ki jo mora sprejeti igralec Keno, je število številk, ki jih je treba vključiti na vstopnico, najboljša možnost pa je, da se izognete zelo omejenemu ali zelo velikemu številu številk.

Spletna plačila Keno

Prednost spletnega Kena je običajno večja kot pri drugih igralniških igrah, zato, če želite zadeti denar, morate optimizirati svojo igralno strategijo.

Kopenske igralnice imajo dokaj nizke zneske izplačil, tako da so dobički za igralnico običajno med 20% in 35%. Tako v Video Keno kot v Spletnem Kenu, ker imata manj stroškov, so nagrade, ki jih lahko ponudimo zmagovalcem, večje, s prednostjo hiše približno 5%.

Skrivnosti za Keno

Za igralce, ki iščejo najboljše skrivnosti za igranje kena, so naslednji najboljši predlogi, kako ravnati s to igro.

1. Vadite, preden začnete staviti zares

Ker keno ni zapletena igra, se mnogi igralci potopijo in začnejo staviti pravi denar, kar ni najboljša možnost. Za privajanje na izbrano igro je ideja nekajkrat vaditi v testnem načinu, ki ne vključuje denarja in nagrad. Tako lahko igralec razume dinamiko igre in se nanjo navadi ter šele nato pridobljeno znanje udejanji v praksi.

2. Izberite od štiri do osem številk na kartico

Ko imate možnost izbire do 15 številk na eni karti, je najpogostejši trend med začetniki razmišljanje, da je najbolje, da stavite na čim več številk. Po eni strani je to celo smiselno, saj z več doseženimi številkami večja je možnost, da jih dobite prav. Upoštevati pa morate, da se tudi nagrade spreminjajo, odvisno od tega, koliko številk je igralec dosegel. Vsakdo, ki lahko dobi pet številk od petih doseženih, lahko zmaga s stopnjo vrnitve 50:1. Ta enaka stopnja lahko pade na 3:1, če uganete pet številk od desetih izbranih, kar močno zmanjša potencialne dobičke.

Za uravnoteženo izbiro med tekmovanjem za visoke nagrade in še vedno zmernimi možnostmi za zmago matematika zagotavlja, da je najbolje doseči od štiri do osem številk na karto. Z manj kot to so možnosti za zmago zelo nizke, z več kot pa nagrade niso tako dobre.

3. Stavite na zaporedne številke

Spletna igra keno deluje iz generatorja naključnih števil, ki zagotavlja, da so rezultati naključni in neodvisni dogodki. Vendar pa mnogi izkušeni keno igralci verjamejo, da imajo zaporedna števila kljub naključnosti večjo možnost izžrebanja. Ta strategija nima jamstev in lahko deluje ali pa tudi ne, vendar je danes verjetno ena najbolj priljubljenih med igralci.

4. Dajte prednost igram, ki ponujajo najvišjo oceno RTP

Tako kot pri igralnih avtomatih se tudi keno razlikuje v indeksu vračanja igralca (RTP), glede na izbrani naslov. Na splošno spletne igralnice ponujajo ugodnejše odstotke za igralce kot fizične igralnice, a med ogromno izbiro spletnih iger keno so tudi tiste, ki veljajo za bolj privlačne. Da bi imeli v zvezi s tem koristi, je najboljši predlog, da poiščete igre, ki imajo RTP vsaj 94%.

5. Izberite zaupanja vredne igralnice

Da bi zagotovili, da so igre keno poštene, z resničnimi možnostmi za zmago, in da bi bili še vedno prepričani, da bodo vsi dobitki učinkovito izplačani, je nujno izbrati varno in zanesljivo spletno igralnico, ki je revidirana v skladu z najnaprednejšo zaščito pravila te industrije.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice