Najboljša LeoVegas Live VIP Blackjack Igralnica V Živo v 2023/2024

Live VIP Blackjack LeoVegas se pretaka v tehnologiji HD, ki velikim zapravljavcem nudi izvrsten igralni vmesnik. Kdor želi kar najbolje izkoristiti svoj zajeten denar, naj poskusi to različico blackjacka. Udeleženci bodo našli vse funkcije spletne igralnice z živimi trgovci od profesionalnih zastopnikov, sodobnih studijskih elementov in vrhunskih vizualnih vsebin.

LeoVegas Blackjack pogosto najdemo v najboljših igralnicah v živo z enostavnimi uporabniškimi vmesniki. Lepo organizirano spletno mesto pomeni, da imajo igralci enostavno obdelavo svojih plačil in krmarjenje po mizah trgovcev v živo. Čeprav se te lastnosti morda zdijo nepomembne, so tisto, kar ločuje igralniškega trgovca v živo.

Kaj je Live LeoVegas Blackjack?Kako igrati LeoVegas Blackjack v živoLeoVegas Live VIP Blackjack izplačila
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Kaj je Live LeoVegas Blackjack?

Kaj je Live LeoVegas Blackjack?

Leo je latinska beseda, ki pomeni lev. LeoVegas blackjack je torej mogoče primerjati s kraljem iger na srečo v živo na enak način, kot lev vlada džungli. Kot že ime pove, se stranke obravnavajo kot licenčnine. LeoVegas VIP Blackjack je ena najbolj predanih igralnic Namizne igre v živo iz Evolution Gaminga. Njegove mize z blagovno znamko zaznamujejo razumna pravila žrebanja kart, gostoljubni trgovci in izjemna kakovost prenosa v živo. LeoVegas Live Blackjack je VIP igralci in visoki valji ki jih ne moti zastavljanje višjih omejitev za ekskluzivno zdravljenje. Je med najbolj priljubljenimi igralniškimi igrami v živo. Nekateri ključni poudarki te VIP-orientirane igre blackjack vključujejo:

 • Igra z več mizami

 • Možnost Bet Behind z neomejenimi igralci

 • Klepet v živo za sproščene pogovore in povpraševanje

 • Kartica zgodovine računa za beleženje stav, zmag in porazov

  Drug razlog, zakaj igralci izberejo LeoVegas Blackjack, je ta, da jim omogoča igranje na kateri koli mobilni napravi in pridobitev bonusa za prijavo. Kakovost pretoka je lahko odvisna od internetne povezave predvajalnika v času prijave igralnice v živo. Kakovost naprave bo vplivala tudi na to, kaj igralec vidi na svojem zaslonu.

Kaj je Live LeoVegas Blackjack?
Kako igrati LeoVegas Blackjack v živo

Kako igrati LeoVegas Blackjack v živo

Igralci bodo začeli polagati žetone, ko se na zaslonu prikaže znak 'Postavite svoje stave'. Po stavah lahko stave spremenite z ukazom Double, ki samodejno dvigne vložek. Igralec lahko uporabi gumb Razveljavi, da odstrani čip. Dobro je na semaforju preveriti, koliko časa je na voljo za stave. Zelena označuje začetek stavnega kroga, rdeča pa konec. Rumena pomeni, da je čas skoraj potekel. Druge kontrole se nahajajo v zgornjem desnem kotu. So bližnjica do prilagajanja kakovosti zvoka in videa, preverjanja pravil igre in stav.

Največje število igralcev, ki lahko sedijo za mizo LeoVegas Blackjack, je 7. Drugim je dovoljeno staviti za igralce, ki so že zasedli svoja mesta. Živi delilec stoji na 17 mehki ali trdi, odvisno od vrste igranja. Delil bo igralčev prvi par kart. Poleg standardnih možnosti Hit/Stand lahko igralci razdelijo ali podvojijo svoje roke.

Pravila igre LeoVegas Blackjack v živo

Če želi igralec vnaprej izbrati možnost Hit, Stand, Double-Down ali Split, lahko to stori pred začetkom stavne seje. To omogoča funkcija Pre-Decision, ki dodaja nekaj dinamike igranju VIP Blackjacka. Pojasnjuje tudi, zakaj je Live LeoVegas Blackjack eden najhitrejših namizne igre v živo najboljših ponudnikov programske opreme za igralnice v živo.

V seji z dvojno izpostavljenostjo sta dve začetni karti izpostavljeni in igra se začne takoj, ko delilec pri začetnem razdelku dobi dve obrazi navzgor. Igralec mora biti navdušen nad tem, kaj ima delilec v svojih rokah.

Pri igranju LeoVegas Blackjacka v živo s strategijo dvojne izpostavljenosti veljajo naslednja pravila.

 • Na voljo bo 6 kompletov kart
 • Trgovec bo stal na mehki 17
 • Podvojitev na 9-11
 • Ponovne delitve niso dovoljene
 • Če imata tako delilec kot igralec enako vrednost roke, bo to povzročilo push
 • Igralec lahko podvoji stavo, potem ko si razdeli roko
Kako igrati LeoVegas Blackjack v živo
LeoVegas Live VIP Blackjack izplačila

LeoVegas Live VIP Blackjack izplačila

Podrobnosti o pravilnih kombinacijah kartic in njihovih izplačilih so predstavljene v tabeli v zgornjem levem kotu. Podatke je mogoče pripeti na zaslon ali pomanjšati.

Obstajata dve neobvezni stavi – 21+3 in Popolni pari – ki se običajno izplačata bolje kot običajne stave. Stava 21+3 s tremi podobnimi kartami izplača 100:1 ali 96,3% RTP, medtem ko ima Popolni pari razmerje izplačil 25:1 ali 95,9% RTP. Kvote je zagotovo mogoče izboljšati z uporabo dobre strategije.

Splošno znano je, da si igralnica v živo prizadeva ohraniti prednost hiše. Vsako izplačilo, ponujeno igralcu blackjacka, se zmanjša na celo denar in ne na standardno 3 proti 2. Pri standardnem blackjacku, ko delilec obrne asa, se večina igralcev odloči za nakup zavarovanja in uživa izplačilo 2:1 v primeru blackjack. Toda v LeoVegas VIP Blackjack igralci izgubijo stave, ko se izenačijo s krupjejem. Druga pomembna točka je, da so delivčeve karte vidne le od začetka. Kot taki igralci ne morejo predati svojih rok ali kupiti zavarovanja.

LeoVegas Live VIP Blackjack izplačila